keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

KEY WEST - PART 2


Noniin, sitten tulisi vielä toinen postaus ihanasta, Key Westistä! Tuo paikka vei kyllä täysin mun sydämmen, ja tuonne on ehdottomasti mentävä uudestaan.
Yllä näkyy kuvia kanoista ja kukoista, mitkä elelee tosiaan ihan vapaasti tuolla saarelle, se oli kyllä aika huvittaa kun yht äkkiä aina huomasi, että kanat vaan hengaili ympäri kaupunkia.


 Ensimmäinen päivä meni tosiaan autolla ajaessa Key westissä ja kerettiin itse Key westissä olla vain ilta, katsottiin auringon lasku ja käytiin syömässä. Seuraavana päivänä ja meidän ainoana kokonaisena päivänä mentiin sitten ihmettelemään Key westiä lisää. Me ei oltu suunniteltu mitään tarkkaa tekemistä meijän lomalle Key Westissä, mutta nopeasti päivä täyttyi tekemisestä.Ensin kierreltiin vaan kaupungissa ja sen jälkeen lähdettiin varamaan snorklausretki. Saimme varattua retken, ja sitten vasta hupi alkoi kun ei muistettu minne oltiin pysäköity auto :D Oli mukava juosta siinä 30asteen helteessä kiireessä, että löydettiin auto, missä sitten oli uimavehkeet :'D S kuitenkin onneksi löysi auton ja kerettiin vielä veneeseenkin, voin kertoa, että oli ihana vaan tuon juoksu stressin jälkeen istua veneeseen ja tietää, että kohta pääsee snorklaamaan. Ilma oli todella upea, aurinko paistoi lähes pilvettömältä taivaalta ja tuossa veneessä ollessa tuli kyllä kunnon loma fiilis!


Snorklaamisen jälkeen mentiinkin käymään todellisella turisti nähtävyydellä, kun käytiin ottaa kuva jenkkien eteläisimmässä kärjessä. Tuohon aikaa paikalla ei ollut edes paljoa porukkaa, joten ei jouduttu melkein ollenkaan jonottamaan, monesti oon lukenut että tuohon on sika pitkät jonot, mutta meillä ei ollut niin sitten päätettiin ottaa kunnon turisti kuvat.
Tän jälkeen lähdettiin hotelille vaihtamaan vaatteet ja sen jälkeen ulkona syömässä sekä key lime piiraalla sekä muutamilla, kun löydettiin hyvä baari missä soitti hyvä live bändi, mentiin kuitenkin ajoissa nukkumaan sillä edessä oli taas pitkä ajo seuraavana päivänä.


Kolmantena päivänä käytiin vielä Ernest Hemingwayn koti museossa, mitä voi kyllä suositella kaikille, musta oli oikein kiva paikka, paitsi jos pelkäät paljon kissoja, sillä niitä riitti, mun sieto kyky oli hyvin koetuksella kun koko ajan joistain hyppi kissoja, mulla on siis lievä kammo kissoja kohtaan...


Museossa kiertelyn jälkeen lähdettiinkin ajamaan kohti Miamia. 
Joten seuraava postaus onkin sitten Miamista!

8 kommenttia:

 1. Siis vauu toi Key west näyttää ihanalta paikalta! <3 Mielenkiintoisissa paikoissa ootte käyneet ja ihania kuvia! Mun on kyllä ihan pakko päästä Floridaan joskus, siellä näyttää niin upealta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo se oli aivan upee mesta<3 Joo ehottomasti voin suositella niiin lämpimästi, floridaan jäi kyllä pala mun sydäntä!

   Poista
 2. Ihania kuvia! Ootan Miami postausta hirveesti koska mä niin myös tahdon sinne joskus ja on nyt kyllä yks suurista unelmista päästä sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos<3 Joo pian tulee postaus miamista, kunhan saan ne kuvat muokattua, mutta pian tulee!!!

   Poista
 3. Ihanan näkönen mesta.. iskee pieni matkakuume :S

  VastaaPoista
 4. Ihanaaaa, kissoja joka paikassa<3 Niin aurinkoinen ja kaunis paikka, että menisin itekkin mielelläni tonne lomaileen :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahah joo, niitä kyllä riitti tuolla!:D Joo tuonne kyllä menisin millo vaantakasin<3

   Poista