keskiviikko 2. elokuuta 2017

BY NIGHT - FIILISTELYÄ FLORIDASTAAi, että mä tykkään näistä kuvista, varsinkin kun nää muistuttaa yhdestä ehkä elämäni hauskimmasta illasta. Otettiin reissukamun kanssa mukaan punkkua ja nachoja ja mentiin niitä puistoon syömään. Kuunneltiin musiikkia ja puhuttiin kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan välillä, niin pinnallisia kuin todella deeppejä juttua. Tanssittiin tuossa reunalla ja nauttiin elämästä.
Kun nachot oli syöty, mentiin vielä meille lopulta vakkari paikaksi muodostuneeseen paikkaan pelamaan biljardia.Lopulta kuitenkin päädyttiin West Palm Beachille clubeille tanssimaan aamuun asti. Tää ilta oli niin täynnä kaikkea odottomatonta ja extemporea, että oli ehdottomasti yksi parhaista illoista Floridassa. Tän illan aikana sitä varsinkin tajusi, miten huikeen ihmisen kanssa olin reissussa ja miten voikin sattua, että meistä tuli heti ihan #soulsisters.


Sitä ehkä kaipaan täällä Suomessa, kun täällä on harrastukset, työt ja kaikki, niin tollaset extempore reissut jää ihan liian helposti välistä. Vaikka yhtälailla sitä oli Floridassa töissä, sitä vaan osasi jotenkin heittäytyä täysin elämän vietäväksi. Toisaalta ne on kaikki päätöksiä ja yhtälailla,
mun pitäisi ottaa tuo asenne vaan käyttöön täällä Suomessakin. Sanoa enemmän kyllä ja vähemmän ei!


12 kommenttia:

 1. Super ihania kuvia ja vitsit mikä fiilis näissä on! ♥

  VastaaPoista
 2. Aivan upeita nää kuvat 😍 Oikein säteilet!

  VastaaPoista
 3. Voi miten kivat kuvat susta!<3 Florida on varmasti upee paikka :")

  VastaaPoista
 4. Aivan upeita kuvia Saara ♥ Mä olin juuri kesälomalla ja nautin just tuollaisista extemporehetkistä. Sitä ei voi kunnolla tehdä kun on töissä, se on vaan fakta, mutta sitä voi yrittää. Itse asiassa mun uusin postaus 3 x lomafiilis mukana arjessa käsitteleekin vissiin samaa asiaa;)

  Mä olen ehdottomasti sitä mieltä että etenkin kesällä tätyy muistaa nauttia kaikesta koska kesä. Vaikka olisi töissä, niin vapaailtoina ja vapaapäivinä kannattaa ottaa ilo irti!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NIinpä, lomalla sitä pääsee ihan erilailla fiilikseen, ja vaikka olin tuolla töissä, niin silti ehkä kun tiesi että joskus se aika loppuu floridassa, niin osasi heittäytyä töidenkin ohella, toisin kun täällä suomessa!! Mä just oon menossa lukee blogeja, joten pitää ehottomasti kattoo tuo sun postaus!:)) Niinpä juurikin näin!

   Poista
 5. Vitsi mulla tuli kylmänväreet, oon vaan niin samaa mieltä! Suomessa pitäis enemmän heittäytyä elämän vietäväks ja tehä kaikkee ekstemporeeta 8) Jotenkin kun muualla tiesi, et se aika on jollain tapaa tosi rajallista, niin osas elää just siinä hetkessä.. Tästä vois puhua ikuisuuden jonkun kanssa, jolla samat fiilikset :D<3 Pitäsköhän oikeen kirjottaa postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, juurikin tuota fiilistä, kun aika on rajallinen täällä suomessa taas ei.. :D Ehottomasti kirjoita kiva lukea, kun muilla on samoja fiiliksiä:))

   Poista
 6. Ihanan tunnelmallisia kuvia ♥ Näytät niin onnelliselta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos<3 ihana että se onnellisuus näkyy näistä kuvista, olin nimittäin niin onnellinnen<3

   Poista