tiistai 15. elokuuta 2017

KELTAISESSA MEKOSSA


HEIJ!
Tulin nopeasti moikkamaan tänne, ennen kun taas suuntaan bussi asemalle ja lähden bussilla Lahteen, sillä huomen aamuna lähdetään pienelle lomareissulle Puolaan!! Mun isosisko tosiaan asuu Puolassa niin mennään heidän luokse kylään. Tää reissu tulee kyllä niin sopivaan saumaan, nyt on hyvä ladata paripäivää akkuja, että jaksaa sitten syyslukukaude painaa hulluna kouluhommia.

Viikonloppuna oltiin tosiaan häissä Lahdessa, ai, että kaikki meni niin hyvin! Hääpari näytti upealta ja kokopäivä meni niin mukavasti. Häät on kyllä ihana juhla. Varsinkin kun he olivat panostaneet koristeisiin ja muihin, koko hää paikka näytti niin upealta. Kunhan saan omat kuvat muokattua, niin laitan tännekkin muutamia kuvia tuosta ihanasta juhlapäivästä.

Mekko - Vero Moda / Kengät - Jenkeistä outletista

Mutta nyt tulin tosiaan jakamaan nämä asukuvat! Tämä mekko oli minulla päällä, pikkuveljen konfirmaatio juhlassa. Mä en oo ikinä ennen tykännyt pukeutua keltaseen, mutta tällä hetkellä huomaan kokoajan katselevan kaikkia keltaisia vaatteita. Tämä mekko löytyi alennuksesta, kun etsin häihin mekkoa, musta tää mekko oli sopivan hieno, mutta samalla sopivan rento, juuri rippijuhliin. Ja syksyllä aion yhdistää tän mekon ehdottomasti nahkatakin ja bootsien kanssa, taikka sitten ylipolven saappaiden kanssa.

Nyt mun on kuitenkin pakkailtava loppuun, ettei tuu hirveä kiire bussiin! 
Tuun Puolasta sunnuntaina Suomeen, mutta jos kerkeän niin voi olla, että ajastan tänne blogiin postauksen :)

Mutta ihanaa viikonjatkoa teille kaikille<3

8 kommenttia:

 1. Ihanan pirteitä kuvia ja nätti mekko :)

  VastaaPoista
 2. Todella ihanan pirtsakka kesämekko 8) Tää kesä on ollut kyllä hirmu kylmä mekoille ja hameille vaikka niitä aina mun yltä onkin löytynyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) No niinpä, en tiedä voiko tätä suomen "kesää" edes kesäksi kutsua...

   Poista
 3. Ai että onkin ihana mekko, sopii sulle tosi hyvin<3 Varmasti reissu Puolaan tekee hyvää :-) Nauti munkin puolesta!

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia ja kaunis mekko! ❤

  VastaaPoista