maanantai 5. helmikuuta 2018

KEVÄÄN PUKEUTUMISESSA ODOTAN ENITEN...


Että pääsee taas käyttämään mekkoja! Toki mekkoja käytän talvellakin, mutta mukavuuden haluisena odotan sitä kun tarkenee ylipolvensaappaissa ja mekossa huitelemaan menemään ilman, että tarvii laittaa paksuimmat sukkahousut mitä löytyy jalkaan. Mä en oo itseasiassa ennen ollut edes mekko ihminen vaan vielä pari vuotta sitten mulla oli aina jalassa farkut ja mekko oli päällä vain satunnaisina baari iltoina. Nyt oon kuitenkin löytänyt mekot ihan arki pukeutumiseenkin. Suurin syy on se, että mekot on mukavia päällä ja eipä tarvii miettiä erikseen ala ja yläosaa, rakastan helppoa pukeutumista ja mekot on just sitä. Kaikki kollaasien tuotteet on muuten valikoitu Espritin sivuilta!Espritin sivuilta löytyi monia mekkoja, mitkä voisin enemmän kuin mielelläni ottaa omaan vaatekaappiini. Tuo eka college mekko vei mun sydämmen täysin, sillä kuinka mukava se olisikaan päällä, mutta samalla nuo kukkayksityiskohdat tekee siitä siistin näköisen. Tuo kolmas mekko ylärivillä taas oli niin upea ja mietin heti miten yhdistäisin sen nahkatakin ja nilkkureiden kanssa, näyttäs niiiin kivalta! Tokan rivin mekon taas sopii hyvin arkeen tennareiden kanssa, mutta jos niihin haluaa vähän jotain lisää niin korollisilla kengillä ja hatulla niistä saa heti mielenkiintoisemmankin asun.Tässä myös mekkoja mitkä voisin kotiuttaa. Nämä mekot löytyvät New Lookin sivuilta. Tuollainen lappuhaalarimekko on itseasiassa mulla etsinnässä, tuo sopii niin kivasti monenlaisten eri asuyhdistelmien kanssa! Nämä kaksi kukka mekkoa taas sopii kivasti arkeen. Tuo harmaa mekko olisi aina tyylikäs ja taas tuo punainen mekko päällä saisi varmasti pienen lisäbuustin aina päivään. Ja koska nahkatakki on varmaan mun käytetyin takki, näyttäs nää kaikki mekot hyvältä nahkatakin kanssa!Vaikka mekkoja käyttäessä ei tarvitse miettiä ylä- ja ala-osaa erikseen, se ei tarkoita että mekot olisi jotenkin tylsiä, päin vastoin mekot sopii musta monesti niin arkeen kuin juhlaan, kun muuttaa vaan asustusta mekon ympärillä. Vaikutelma on heti eri on jalassa on korkokengät tai sitten vastakohtana mekon kanssa tennarit. Myös nilkkureilla ja pitkillä saappailla saa heti aivan uuden vaikutelman mekon kanssa. Suomen olosuhteissa myös takilla voidaan tehdä mekosta arkisempi tai sitten taas juhlavampi. Espritin sivuilta löytyi myös aivan ihania takkeja, tuo vaaleanpunainen, miten kivasti se piristääkään asua kuin asua! Itse odotanki, että pääsen käyttämään vaaleanpunaista kevät takkiani sekä shearling takkiani (btw.. googlasin just miten toi takin nimi kirjoitetaan😁), sillä nyt on vielä vähän turhan kovat pakkaset, mutta heti kun ilmat pikku hiljaa lämpenee niin kiva päästä käyttämään jotain muutakin takkia, kuin tuota tove parkaa, mikä mulla on aina pakkasella päällä.


Siinä missä suurin osa on laukkuhulluja niin mä ehdottomasti kallistun enemmän kenkiin! Vagabondin kenkistä oon aina tykännyt ja kun mietin suht ajattomia kenkiä mitkä voisi yhdistää mekkojen kanssa niin Vagabondilta, löytyi vieläpä alesta tosikivoja yksilöitä. Ja vaikka oonkin enemmän kenkä kuin laukkutyttö niin  Vagabondin sivuilta, löytyi myös muutama täydellinen laukku yksilö kevääseen piristämään asua.

Vaikka kollaasiin taas vahingossa valikoitui ei niin värikkäitä vaatteita niin keväällä innostun aina uudestaan mm. pastellin väreistä ja pukeutumiseen tulee edes vähän enemmän väriä kuin yleensä. Joka kevät huomaan kaupoilla kiinnittävän enemmän huomiota pastellin sävyihin vaatteissa ja haaveilevani pastellin sävyillä täytetystä vaatekaapista.

Mitä te odotatte kevät pukeutumiselta eniten? Onko teillä jotkut jutut mitkä pysyy vuodesta toiseen kevät pukeutumisessa vai muuttuko ne aina trendien mukaan?

p.s onko teistä lukijoina huono jos postailen välillä Florida postauksia ja välillä ihan muita postauksia, vai olisko parempi, että kaikki Florida postaukset tulee putkeen? Odotan kaverilta vielä kuvia joihinkin Florida postauksiin niin ajattelin, että välissä voisi tulla ihan muitakin postauksia, vaikka yleensä oon yrittänyt tykittää reissupostaukset yhteen pötköön..

4 kommenttia:

 1. Ompa kivoja kollaaseja, tuo musta neulemekko ja vaaleanpunainen takki herätti heti mun mielenkiinnon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos:) Joo tuo takki oli kyllä nii söpö ja tuo neulemekko sopis jokatilanteeseen :)

   Poista
 2. Ihania kollaaseja! Itekki ton vaaleanpunaisen takin kotiuttaisin :')

  VastaaPoista