sunnuntai 4. helmikuuta 2018

UNIVERSAL ISLAND OF ADVENTURES - FLORIDA

 Universal Island of adventures oli tosiaan yksi asia mitä itse ainakin odotin suuresti tältä reissulta ja suurin syy miksi odotin tätä eniten on ehdottomasti tuossa ylhäällä! Nimittäin puiston Harry Potter osuus ja tylypahka. Kävin tosiaan viime vuonna Universal studion puolella (postaukseen tästä!), joten tänä vuonna sitten pääsin toiseenkin puoleen puistoa.

Liput yhteen puistoon maksoi 120dollari ja kaksi puistoa olisi ollut 220dollaria.
Mitään ilmaista lystiä siis näihin teemapuistoihin meno ei todellakaan ole. Kuitenkin mun mielestä nää on niin älyttömän huikeita kokemuksia, että olen valmis helposti pulittamaan, varsinkin tuon yhden puiston hinnan. Näissä Universalin molemmissa puistoissa eniten varmasti myy juuri nämä Harry Potter osuudet.


Mulla oli tosiaan puistossa mukana vaan 45mm putki joten tuli vähän vähäisen oloisesti kuvailtua, mutta kyllä mulla jotain kuvia onneksi on. Tylypahka ja tylypahkassa oleva laite olivat ehdottomasti tämän Harry Potter osuuden parhaat kohdat. Tällä kertaa maistoin myös butter beeriä ja ai, että se oli ihan sika hyvää!! Kävin myös ostamassa tuliaiseksi jokamaun rakeita sekä sellaisen suklaasammakon, mikä näkyy ensimmäisessä Potter elokuvassa. Tälläkin kertaa olisi niiiin himottanut ostaa rohkelikon viitta ja taikasauva ja kaulahuivi ja kaikki, mutta onneksi mun matkatoveri on vähä järkevämpi rahan kanssa niin tajusin, ettei melkein 200dollarin Rohkelikonviitta ole välttämättä ihan se järkevä ostos tälleen opiskeija budjetilla.


Heh, kuvia muokatessa huomasin, etten sitten otattanut muista puiston osissa järkkärillä kuvia:'D Mutta tässä puistossa ei ehkä ollut mun mielestä niin paljon kuvattavaa tai ehkä mulle niitä mielenkiitoisimpia teemoja kun tuolla Universal Studiolla missä otin edes vähän enemmän kuvia. Yleisesti on kyllä vaikea sanoa kumpaan puistoon suosittelen menemään jos pitäisi valita vain toinen.Kumpaan siis mennä Universal Studio vai Universal Island of Adventures?

Jos ei tykkää hurjimmista kieputus laitteista, silloin kannattaa mennä Universal Studion puolelle, itse en oo mikään hullujen laitteiden fani, joten Studiolla oli musta enemmän näitä "uuden ajan" tavallaan 4d laitteita mihin tää pelkuri uskaltaa helposti mennä, kun taas täällä Islandin puolella oli muutama hurjempi ulkolaite enemmän. Taas Tylypahka oli kyllä niin siisti, että jos on hullu Potter fani, niin melkein pakko ottaa molempien puistojen passi, jolloin pääse matkustamaan vielä sillä junalla puistojen välillä, jossa elokuvissa mennään Tylypahkaan. Mutta mä kyllä tykkäsin tosi paljon studion puolella viistokujasta se oli tosihienosti toteutettu. Universal studion puolella oli myös transformers ja minions puoli, joten sen takia itse kallistuisin enemmän Universal Studion puoleen, koska siellä oli itseä miellyttäviä muitakin osioita. Vaikka täällä Island of adventures oli myös todella hienoja osioita, oli vaan studion puolella enemmän niitä omia elokuva lemppareita. Kannattaa siis etukäteen katsoa mitkä leffat on kummallako puolella. Sillä mun mielestä laiteet on periaatteessa melko samanlaiset, että maksaisin tuplahintaa siitä, että pääsisi molempiin puistoihin, ainut porkkana on tosiaan se että Harry Potter osuus on jaettu kahteen osaan. Mutta muuten laitteet ehkä vähän toistavat itseään, vaikka eri elokuvan teemalla onkin.Mutta silti oli toi ihan huikee paikka ja mä olin kyllä yhtä hymyä tuolla. Mä RAKASTAN teema puistoja ja ensikerralla kun Floridaan meen niin sitten on päästävä Disneylandiin tai siis siihen Disney puistoon, missä on se iso prinsessalinna! Mä tosiaan oon käynyt Pariisissa Disneylandissä ja siitä löydätkin postauksen TÄÄLTÄ! Mutta ehdottomasti nuo Orlandossa sijaitsevat puistot on koettava!


Ja tuossa vielä muutamat kännykkäkuvat puistosta! Pakko myöntää, että on kyllä taas niin säälittävä kuvasaldo, että huhu. Mutta toisaalta oon oppinut nykyään myös nauttimaan ja tutkailemaan ilman kameraa. Ennen tuli otettua hirveästi kuvia, eikä oikein pysähtynyt omilla silmillä ihmettelemään niin nykyään sitä tulee tehtyä jopa useammin kuin otettua kuvia, mikä on ehkä ihan hyväkin asia!

Mutta semmonen retki Orlandoon, teen tosiaan vielä erikseen budjetti postauksen, mihin vielä laitan hotellin, ruokien yms hintoja, mutta oisko teillä vielä jotain kysyttävää näistä teemapuistoista vastaan kyllä mielelläni, heittäkää vaan kommenttia!

10 kommenttia:

 1. Musta tässä oli ihan hyvin kuvia:) Mielenkiintoisia sellaisia! Ja joskus tosiaan on parempi räpsiä ne muutamat kuvat vaan ja muuten mennä eikä katsoa koko aikaa kameran linssin läpi:)

  Ja itse kyllä maksaisin pääsyn teemapuistoihin jotta näkisin, ihan huikeelta ne näyttää jo kuvien kautta, joten voin vain kuvitella miltä nää näyttäisi livenä! Budjettipostausta ootellaan kun itse haluisin kovasti johonkin tuonne Jenkkilään, etenkin Miamiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. noni kiva kuulla, niinpä varsinkin tämmösissä paikoissa minne ei joka päivä pääse niin ihan kiva myös vaan nauttia hetkestä:) Jep, kyllä se on ehdottomasti tuon rahan arvoinen kokemus!!

   Poista
 2. Tuommoisessa puistossa olisi joskus kiva päästä käymään! :) Nyt ekaksi haaveilen kyllä pääseväni DisneyWorldiin :D Kalliit kyllä nuo liput tuonne puistoon, mutta varmasti sen arvoista. Kiva kun kerroit tarkemmin noista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mulla ehkä se Disney ei nyt ollu ykkönen, kun pariisissa kävin, mutta nyt ku oon kattonu tuolta Orlandon disneystä kuvia, niin sinnekin on pakkop päästä!!:)) Joo kyllä tuo on tosikallis tuo hinta, mutta ehdottomasti sen arvoinen!

   Poista
 3. Huh, ovat kyllä aika suolaisia nuo lippujen hinnat! Mä olen kanssa haaveillut, että pääsisi tuolla käymään nimenomaan ton Potter-osuuden takia. :D Kävin pari vuotta sitten Leavesdenissa Warner Bros'in studiokierroksella, ja vaikka sillä hetkellä kirveli maksaa £41 pääsylipusta ja toiset £40 bussimatkoista sinne ja takaisin Lontoon keskustasta, kyllä mä varmaankin jatkossakin tuun siihen tyytymään. :'D Hienoja kuvia oot kyllä napannut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä, varsinkin tuo että jos haluais käydä molemmat puistot, niin hinnassa ei oo yhtään alennusta, ja tuo 120dollaria on paljon rahaa, just pitää miettiä mitä haluaa nähä kun sen voi helposti käyttää johonkin muuhunkin, mutta just itelle oli että joku muu pois, kun on toi vaa huikee! Joo siellä olis kyllä myös käytävä, jos joskus Lontooseen matkustaa, kiitos:))

   Poista
 4. Oi vitsit tollaisessa teemapuistossa olisi niin ihanaa päästä käymään :) En oo mikään Harry Potter Fani, mutta tuolla kuluisi silti varmaan tunteja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä, ja paikan päällä kun vielä musiikki ja kaikki se tunnelma on jotain niin, satumaista!!:))

   Poista
 5. Yhyy... ei päästy tonnekaan! :( Toi vaikuttaa kyllä niin mun lempparipaikalta! <3 katoin just lippuja LA:n universal studioille, mutta jotenkin se 170 dollaria/ lippu tuntuu pahalta.. joten meiltä jää kyllä sekin väliin.. :( Oon tällä viikolla kattonu 7 potter-leffaa, niin olisin tuola kyllä ihan liekeissä! :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. huhuh eli se on vielä kalliimpi.. Joo toi 120e oli jo ettö just ja just viitti maksaa en ois mäkään noin paljoa maksanut, vaikka siis aivan upea paikka, mutta ihan törkeetä rahastusta :D joo tuo potter osuus oli iha upeee<3

   Poista