tiistai 22. marraskuuta 2016

CAMEL COAT


Kisa viikonloppu on nyt ohi ja kisoista jäi todella ristiriitaiset fiilikset, matolla nautittiin ja esiinnyttiin täysiä, mutta sitten olikin pieni mutta meijän ohjelmassa, mikä veti fiilikset aikalailla mattoon palkintojen jaossa. Mutta kisoista teen varmasti pienen postauksen, kuvia ei tullut hirveästi kyllä otettua, mutta eiköhän sen verran, että postauksen saa aikaiseksi!
Tää viikko tulee olemaan mulle aikamoinen, sillä mun pitää todella monta koulutehtävää saada palautettua ja hoidettua ja viikonloppuna vietänkin sitten pikkujouluja niin perjantaina kuin lauantainakin ja sunnuntaina onkin sitten meijän seuran joulunäytös.

Kuvituksena vähän huonolaatuisia asukuvia, lumet on sulanut, harmaus ja pimeys tullut takaisin, mikä yllättäen vaikuttaa kuvien ottoon. Mutta eiköhän nämä kuvat tämän kerran kelpaa, ei se oo aina niin justiinsa! 

Tulin juuri oppari palaverista ja mun opinnäytetyön suunnittelu saatiin hyvin alulle, ensikeväänä sitten vaihdon jälkeen alan sitä tosissaan työstämään. Jännää kun tuntuu, että vasta aloitin koulun ja nyt jo ollaan oppari vaiheessa, mihin tää aika kuluu??
Nyt lähden kuitenkin siskon kanssa lenkille, sillä hän on käymässä Suomessa, joten en nyt enempää kerkeä teille höpötellä, palataan kisapostauksen kanssa tällä viikolla,
Heidå!


Mites teijän viikonloppu meni?

6 kommenttia:

 1. Kiva toi kisapostaus idea :) Mulla jääny cheer ihan lähes kokonaan pois elämästä, ni voin tulla tänne sit vähä fiilistelemään :)

  VastaaPoista
 2. Ihana asu Saara<3 Tosi ikävää et petttuli pettymys palkintojen jaossa, mut ihanaa et silti nautit esiintymisestä :')<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos<3 niinpä onneksi nautittiin esiintymisestä se on tärkein vaikka palkintonyt aina harmittaa.. <3

   Poista