maanantai 28. marraskuuta 2016

KISA VIIKONLOPPU


Heissan!
Viime viikko olikin niin kiireinen etten kerennyt tänne blogiin edes kirjautumaan sisään saatikka sitten postailemaan. Nyt tulin muutaman sanan ja kuvin kuitenkin kertomaan vähä meijän parin viinkon takaisesta kisaviikonlopusta. Mulla oli järkkäri kyllä mukana, mutta siihen tallentui ehkä kaksi kuvaa, sillä meijän piti palkintojen jaon jälkeen ottaa joukkuekuvia, mutta koska sitten kävi miten kävi, niin kuvat jäi täysin ottamatta...
Toivottavasti kuitenkin nämä muutamat puhelinkuvat tuovat tänne blogiin kisafiilistä!
Me tosiaan kilpailtiin Super cheer kilpailuissa vantaalla. Edistyneiden naisten sarjassa. Me oltiin tosi häntäpäässä kisapäivää, niin meidän piti 7tuntia odottaa, ennen kuin päästin näyttämään meijän ohjelma matolle. Päivä kului kuitenkin nopeasti, kisoja ja muita fiilistellessa. Oli ihanaa taas päästä kisatunnelmaan, kisoissa on vaan paras fiilis ja itselläkin iso syy miksi aloitin uudestaan, sillä se fiilis kisoissa ja matolla on vaan jotain parasta!!
Ennen matolle menoa mua alkoi jännittää ihan sikana, mutta se fiilis kun pääsee matolle ja ohjelma alkaa, on jännitys aivan poissa ja sitä vaan nauttii täysiä esiintymisesta ja siitä että pääsee näyttämään mitä osaa.

Meillä olikin hyvä tunnelma matolla ja ohjelma meni hyvin! Muutama epäonnistuminen, ehkä tuli mutta ei ne paljon haitannut, sillä muuten kyllä rokattiin ja kovaa! Itse ainakin nautin niiin paljon matolla olosta, että en malta odottaa taas milloin seuraavat kisat taas onkaan.
Palkintojen jako kun alkoi oli jännitys suuri, mutta silti palkinnossa olin todella hyvällä fiiliksellä. Jännitti, että miten me sijoitutaan. Jännitys kuitenkin muuttui pian, sillä kun sijoja oli hetki lueteltu, tajuttiin aikalailla, että meillä on ollut kielletty liike. Kielletystä liikestä tulee tosiaan -100 ja tämän takia ei sijoitutta oikein mitenkään. Tämän jälkeen tottakai harmitti ja paljon, niin paljon tehtiin töitä ja sitten kävi näin. Sitä ei voinut uskoa todeksi..

Mutta nyt kun tuosta on jo toipunut ja uusi kausi starttaa niin tiedän, että ens vuonna me ollaan hyviä ja päästään näyttämään mistä meidät on tehty. Urheilussa sattuu tälläisiä tapahtumia, niistä ei saa jäädä makaamaan vaan ottaa enemmänkin motivointina se ja päättää että ensi vuonna me näytetään!! Muuten meillä oli ihana kisamatka joukkueen kanssa ja minä odotan innolla uutta kautta. Meillä muuttuu joukkueen nimi ja valmennus hieman ja tiedän että ens kaudesta tulee hyvä!

10 kommenttia:

 1. Oi tulee heti mieleen omat cheerleader ajat voi että<3 Huippu hyvät kuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei en tiennytkään että säkin olet harrastanut!kiitos<3

   Poista
 2. Voi ei :( Harmillista tuo kielletyn liikkeen miinuspisteytys, mutta ymmärrettävää toki... Tärkeintä teillekin oli varmasti kummiskin pitää hauskaa ja nauttia lavalla, toisaalta olihan se varmasti suuri pettymys, että kova duuni jäi palkitsematta pikkujutun takia. Seuraavalla kerralla sit triplavarmistus, että setissä on kaikki tiptop ja reilusti tsemppiä sijoittumiseen munkin puolesta! :) Oottepa te kaikki niin söppaninä kuvissa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep veikkaan että ensikerralla kaikki lukee säännöt läpi:'D Mutta niinpä me nautittiin ja tämmöstä tää urheilu vaan välillä on! kiitos<3

   Poista
 3. Mikä teidän liike oli kielletty? Tai mikä ylipäätään on kiellettyä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kun tuo super cheer on tavallaan alemman sarjan kisat kun sm-kisat, niin siellä on aika monijuttu kieletty minkä sais esim. sm-tasolla tehdä, kun noissa kisoissa vielä korostetaan turvallisuutta! Mut siis meijän kielletty liike oli meijän aloitus asento, nousijan yhden jalan ois pitänyt olla maassa, niin meillä se oli maassa mutta nostajien sormet oli välissä niin siitä sitten tuli miinus 100... !

   Poista
 4. Awww so amazing!
  Great blog! I'm following you! Follow back? ***
  http://omundodajesse.blogspot.pt

  VastaaPoista
 5. Oi cheerleading on niin paras laji <3 hirveä haikeus tulee aina, kun on kisapäivä ja instagram pullollaan lettinauhoja ja pukuja <3 tsemppiä uuteen kauteen, toivottavasti valkut lukevat ensi vuonna säännöt tarkemmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin on<3 kiitos, eiköhän lue tästä varmasti kaikki opittiin!!

   Poista