torstai 2. helmikuuta 2017

BILLIE SWAMP SAFARI - ALLIGAATTOREITA


Helou ja ihanaa torstaita kaikki ihanat ihmiset siellä ruudun toisella puolella!!
Nyt olisin tulossa postaus päivästä jolloin käytiin kattomassa vähän eläimiä. Mä tosiaan luulin että mentiin vaan johonkin paikkaan missä päästään noilla ilmavesialuksille kattomaan alligattoreita, mutta nähtiin vaikka mitä muuta tuolla safarilla.
Ensin tosiaan mentiin ajelemaan noilla veneillä ja bongailtiin alligaattoreita vapaana luonossa. Ja tuo yksi alligaattori tulikin aika lähellä, hui! Oli kyllä niin siistiä nähdä noita alligaattoireita, voitte vaan kuvitella miten hihkuin onnesta kun bongailin niitä veneen kyydistä!
Lopussa on muuten vielä video, minkä kuvasin järkkärillä veneen kyydistä niin näätte siitä vähän enemmän minkälaisessa paikassa sitä veneellä ajettiin.


Vene ajelun jälkeen pyörittiin hetki ja käytiin syömässä ennen kuin meillä lähti seuraava retki ja kyyti. tuolla oli tosiaan muutama eläin aitauksessa, mutta muuten kaikki oli vapaana luonnossa ja sellainen meidän seuraava retki myös oli, kun lähdettiin ajelemaan isoilla autoilla safarille ja samalla bongailtiin vaikka mitä eläimiä.


Tuollaisella autolla tosiaan lähdettiin ajelmaan ja katselmaan paikkoja ja eläimiä.


Nähtiin tosiaan vaikka mitä eläimiä ja onneksi satuttiin vielä paikalle juuri auringonlaskun aikaan. Aurinko maalasi taivana niin upeisiin väreihin ja samalla näki autosta upeita elämiä, silloin oli jotenkin niin taian omainen tunne, ettei sitä osaa edes kirjoittaa tähän tekstiin. Sitä oli vaan niin onnellinen ja fiiliksissä kaikesta siitä mitä oli päivällä nähnyt ja kokenut ja siitä mitä kaikkea tää reissu vielä meille tuokaan eteen.Ja tosiaan näitä aurinkolasku kuvia en oo muokannut ollenkaan. Nää kuvat on ihan suoraan mun kamerasta laitettu tähän. Eikö olekin uskomattoman kaunis auringon lasku?! 
Tää päivä safarilla oli kyll todella siisti, varsinkaan kun ei osannut odottaa mitään niin kaikki odotukset kyllä ylittyivät todella kovasti. Ainut harmitus oli ne muutamat eläimet jotka oli häkissä, sillä ne eläimet näki tuolla luonnossakin, niin miksi ne muutamatta eläimet piti olla häkissä...


Mutta tässä tosiaan vielä video sen veneen kyydistä!

10 kommenttia:

 1. Uuuu ihan mahtava ja mielenkiintoinen postaus 8) Aij että mä tykkään kun teet nuita videoklippejä, pääsee niin paremmin uppotuumaan, vähä niinkun sun mukaan sinne 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 kiva kun tykkäät videoista, pitää vaan mun jaksaa niitä muokkailla, sillä niitä ois niin paljon ku kerkeisin vaan väsätä lisää!!:))

   Poista
 2. Oi, tuollainen veneajelu oli varmasti upea kokemus, kun pääsi näkemään läheltä kaikkia eläimiä <3 Tosin itse olisin varmaan pelännyt noita alligaattoreita, haha! :D Upea tuo auringonlasku <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo se oli kyllö mahtava kokemus, hahah oli ne isot kyl vähä pelottavia:'D Kiitos<3

   Poista
 3. Tuo oli varmasti upea kokemus! <3

  VastaaPoista
 4. Vautsi, ihania kuvia ja niin upeen kuulosta!! :P

  VastaaPoista
 5. oi että, tuli kauhee matkakuume noista biitsikuvista! *__*

  https://sadematilde.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihii, joo hyvä jos vähän matka kuumetta herättää!!=))

   Poista