maanantai 13. helmikuuta 2017

SUNSET - JA KUULUMISIA FLORIDASTA


Jos mä jotain rakastan täällä Floridassa paljon niin näitä auringon laskuja!! Joka ilta toistaan upeampia. Mä en oo muokannu yhtäkään näistä kuvista, vaan nää on suoraan mun kamerasta siiretty tänne blogiin. Taivas maalautuu aina niin upean väriseksi, ettei sitä voi kun vaan hymyillä.

Mulla on ollut ihan huippu viikonloppu täällä Floridassa. Meillä oli perjantai jo vapaa tällä viikolla, joten vietettiin koko päivä rannalla, minkä jälkeen laittauduttiin ja lähdettiin katsomaan Fifty shades darker elokuviin. Musta elokuva oli parempi kun ykkönen,  ei nyt mikään huikee leffa, mutta ei musta huonokaan. Ja hauskinta oli kun mentiin leffaan meiltä kysyttiin KAHDESTI paperit, ja leffa on tosiaan k17, että harvemmin mua 16vuotiaaksi luullaan, mutta ehkä sen voi ottaa kohteliaisuutena!! Leffan jälkeen mentiin vaan kotiin nukkumaan, että jaksettiin seuraava päivä.


Lauantaina lähdettiin aamupäivästä ajamaan kohti luontopolkua. Käytiin kävelemässä kahdessa eri luontopolulla ja tykkäsin kyllä sikana. Se on niin jännä miten ihan kaupungin lähellä luonto muuttuu täysin. Nähtiin myös taas alligaattoreita, mikä oli huisii! Pakko nähä niitä kyl vielä lisää. 
Luontopolulta suunnattiin syömään Key lime houseen, mikä on lantanassa, ja voin suuresti suositella kyseistä paikkaa jos sattuu lantanassa päin pyörimään. Todella kivan tunnelmainen paikka, missä hyvää ruokaa ja juomaa ja varsinki auringon laskiessa varsin upea paikka.

Illasta sitten menin kotibileisiin ja mulla oli kyllä so much fun!! Nauroin ihan sikana ja pääsi taas tutustumaan uusiin tyyppeihin ja koko ilta oli vaan super fun. Oikeesti mulla oli kyllä niin hauskaa. Illan aikana myös voitettiin vähän pelkoja, nimittäin allekirjoittaneella on aikamoinen kissapelko. Mutta koska meijän bileisiin ilmestyi myös pieni kissanpentu niin metsi sitten voitti vähän omia pelkojaa taas. Lumihiutale oli jopa mun sylissä, tosin musta tuntu että me kaikki nimettiin kissa erinimellä, mutta mä nimesin sen lumihiutaleeksi:'D Meillä ei siis ollu mitään hajua kenen kisu oli vai oliko katu kissa, mutta se seuras meitä niin se oli hetken aikaa osana juhlia kun eipä se mihinkään lähtenyt, mutta voi että oli se kyllä suloinen, mutta silti pelottava. Tänään taas on rentopäivä menin kaverin poolille ottaa aurinkoo ja sitten suunnattiin rannalla istumaan ja syömään. 

Taas rannalla istuessa tämmöisen huikean viikonlopun jälkeen sitä on niiin onnellinen että lähti tänne. Tää reissu ylittää mun odotukset jokapäivä ja en ees halua miettiä vielä miltä Kuopio tuntuu kaiken tän jälkeen. Sen kun tajuaa miten koko maailma on avoinna, samalla siisti tunne, mutta samalla myös hyvin pelottava. Näitä ajatuksia tuun varmasti kirjottaa teille ihan erilliseen postaukseen, sillä mulla on niin paljon ajatuksia, jotka vaan odottaa pääsy paperille (tai siis blogiin..).


Mutta all in all, i'm so happy i'm here, right now. Everything is going so well. 
Ja kyllä ikävöin perhettä, S:sää, kavereita, mutta samalla tää paikka on vaan vienyt mut täysin mennessään. Onneks mulla on 2kuukautta jäljellä. Sillä mä aion ottaa niistä kaiken irti.Ihanaa viikon alkua rakkaat lukijat,
ja muistakaa poistua omalta mukavuus alueelta ja tehkää teijän unelmista totta.

10 kommenttia:

 1. Aivan ihastuttavia kuvia taas sieltä ♥ Viimeinen lause jäi mieleen, pitäisi tosiaan muistaa useammin poistua omalta mukavuusalueelta ja tehdä unelmista totta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos<3 jep, se jotenkin täällä varsinkin tajuaa, suomessa en ikinä poistunut omalta mukavuus alueelta ja täällä kun sitä tapahtuu kokoajan niin se opettaa todella paljon!:)

   Poista
 2. Vau miten makeita kuvia!♥ Tonne kun pääsis nyt :')

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana postaus, kiva lukea siun kuulumisia sieltä! :) Omalta mukavuusalueelta poistuminen on yleensä aina johtanut mitä huikeampiin kokemuksiin, vaikka aluksi olisikin pelottanut/epäilyttänyt lähteä pois siitä tutusta ja turvallisesta, niin myöhemmin on voinut vaan kiittää itseään että päätti vain toteuttaa unelmiaan :) Tuo auringonlasku on varmasti ihan mahtava varsinkin sieltä paikan päältä koettuna ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos<3 No juurikin näin!! Ja se tunne kun selviää siitä, ja tajuaa että pelkääminen ja jännittäminen oli ihan turhaa antaa varsinkin paljon!!<3

   Poista
 4. ❤️❤️❤️ -laee

  VastaaPoista
 5. WWAU mitä auringonlaskukuvia<3 Sun elämä kuulostaa niin ihanalle sellä :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Joo sitä tää elämä kyllä onkin täällä oon ihan rakastunut tähän paikkaan❤

   Poista