torstai 20. heinäkuuta 2017

2X KESÄMEKKO


HEISSAN!
Kesällä, varsinkin heti kun ilmat sallii, nii meikällä on aina mekko päällä! Mekot on niin helppoja, kun ei tarvitse miettiä erikseen ylä- ja alaosaa ja ne on vielä niin mukavia päällä. Musta on kyllä tullut ihan todella mukavuuden haluinen, sillä todella harvoin vedän enää farkkuja jalkaan. Toisaalta kohta taas saa puolet vuodesta kulkea farkuissa, niin ehkä ihan hyvä nyt käyttää niin paljo mekkoja kun kerkeää. 


Nää molemmat mekot on mun lemppareita, sillä nää toimii myös myöhään syksyyn, ensin polvipituisten saappaiden ja nahkatakin kanssa ja myöhemmin vielä sukkisten kanssa. Nykyään yritän ostaa aina mahdollisimman monipuolisia vaatteita, että ne kävisi, melkein kaikkiin vuodenaikoihin.

Kiharatukka on myös ollu mun ehdoton lemppijuttu tänä kesänä. Yöksi vaan kaksi ranskanlettiä ja aamulla onkin kiva surffikihara tukka.


Tosin tää Suomen kesä on ollut niin kylmä, että saa nähdä yhdet asukuvat mulla on jo kesältä, mitkä vois luulla olevan lähinnä lokakuulta, mutta kiitos kylmien ilmojen takit on ollu ennätys paljon käytössä tänä kesänä. Saa nähä onko nää ainoat kesäiset asukuvat mitä blogiin saa, kun ilma on ollut mitä on!

10 kommenttia:

 1. Ihan törkeen ihana asu ja sä oot ruskee ku mikä<3

  VastaaPoista
 2. Noi mekot!<3 Tää on ollut kyllä surkee kesä ilmojen puolesta.. huoh.. Semisti ikävä aurinkoon :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos<3 jep, suomen kesä on kyllä ihan surku ...

   Poista
 3. Ihanat mekot! Tuo bomberi on kans tosi ihana 😍

  Sara V

  VastaaPoista
 4. Ihan tosi ihania mekkoja Saara ♥

  VastaaPoista
 5. Molemmat mekot kyllä tosi ihania! <3 Kukakkuosi etenkin on vaan niin kaunis :)

  VastaaPoista