torstai 20. heinäkuuta 2017

UNIVERSAL ORLANDO


Hei ja ihanaa melkein viikonloppua!
Nyt olisi aika hypätä ajassa taaksepäin ja Orlandoon. Ajeltiin tosiaan Miamista orlandoon ja monta tuntia siinä ajaessa vierähtikin. Monesti katsoi karttaa, että joku asia ois paljon lähempänä, mutta jenkeissä oppi sen kyllä, että välimatkat on vaan pitkiä. Ajettiin tosiaan Orlandoon, mentiin viemään hotelille kamat ja sen jälkeen ajettiin vielä läheiseen ostoskeskukseen vähän shoippailemaan sekä syömään ja sen jälkeen mentiin ajoissa nukkumaan sillä seuraava päivä oli mun elämän paraspäivä!!!!


Me mentiin tosiaan vaan yhteen puistoon, tuonne sisään pääsy oli sellaista 100dollarin luokkaa. Jos olisin tiennyt olisi pitänyt varata toinenkin yö Orlannosta ja ostaa kahden puiston passi, toisen puiston ois voinut kiertää sitten toisena päivänä. Ekasta puistosta saatiin kuitenkin paljon irti ja tää tyttö oli aivan sekasin päästään taas tuolla, aaaaa niin dream come true. Oikeesti viime vuonna Pariisin Disneyland ja tänä vuonna Universal, voin kertoo että nää paikat on niin mun mieleen. 
Tosiaan päivä vierähti helposti tuolla puistossa kun käytiin melkein kaikki laitteet läpi. Me satuttiin tuonne just spring break viikolla, minkä takia kaikkiin laitteisiin sai jonottaa reippaasti ylitunnin, mutta se ei paljoo mua haitannut sillä olin niin fiiliksissä!!


Ehdottomasti eniten tuolta odotin tätä Harry potter maata ja aaaaaaaaaaaaaaa, se oli niin täydellinen, mä olin jo melkein ostamassa viittaa ja hattua ja taikasauvaa, mutta onneksi vähän järkeilin, sillä en ois syönyt loppureissun aikana mitään jos ne kaikki oisin ostanut:'D Mun lempilaite oli myös tuolla pankin sisällä oleva vuoristo rata, aivan huikee!! En ole ikinä ennen ollut tuollaisissa 4D vuoristo radoissa, ja voi tsiisus miten aidoilta ne kaikki tuntui. Mutta silti kun tiesi että oli sisällä niin mua ei tavallaan pelottanut niin paljon kun normi vuoristoradat, sillä tiesi ettei voi tippua mihinkään :'D Tää oli hyvä sillä pystyin oikeesti nauttimaan kaikista laitteista mitkä oli näin juuri tehty. 
Tuolla oli niin maaginen tunnelma, musiikki, ihmiset joilla oli viitat päällä ja siiis ei riitä sanat. Oisin voinu jäädä asumaan tuonne viistokujalle. Ihan oikeesti. 

Paljon erilaisia laitteita ja teemoja puistosta löytyi ja Harry potter laitteen lisäksi mun toiseksi laite lemppariksi nousi ehdottomasti Tranformerslaite, niiiiin huippu!! Ai, että meikä kyllä kilju kovempaa kuin lapset, mutta oli niin parasta. Mulla oli myös video missä tanssin Bumblebeen kanssa, mutta kännykkä lagas niin se hävis:( 
Mutta tuo paikka oli kyllä unelmien täyttymys ja ensikerralla kun tuonne menen niin meen ehdottomasti siihen toiseen puistoon ja sitten Orlandon Disneylandiin, ne on pakko vielä kokea!


Huomenna tuleekin Suomesta asukuvia ja kuulumisia näiden jenkki kuulumisten väliin!!

Onko joku teistä käynyt tuolla?
Vai onko se tulevaisuuden haaveissa?

4 kommenttia:

 1. Voi että, oon kyllä ihan kateudesta vihreä! Tahtoisin niin kovasti päästä tuolla vierailemaan 😍 Etenkin tahtoisin nähdä ja kokea juurikin noi kaikki Potter jutut! Tosi kivoja kuvia oot räpsinyt 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kannattaa ehdottamasti tehdä tuonnejoskus reissu on se niinupea, ja se tunnelmajuuri mikä ei kuvista välity, varsinkin viistokujalla, tuntui oikeasti että siirtyi potter maahan <3

   Poista
 2. Siis vauu mikää paikka! <3 Kyllä tuolla olisi todella upeaa käydä! Mä niin haluaisin myös Disneylandiin :) Sisäinen lapsi tulee kyllä esille ja pahasti :D Tosi siistin näköinen paikka ja hienoja kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo Disneyland on mulla enskerralla myös must have paikka!! kiitos=)))<3

   Poista