lauantai 14. lokakuuta 2017

CAN LOVERS EVER LAST IN THIS HEARTBREAK CENTURY


Heiijj, ihanaa lauantaita!
Pitkästä aikaa mulla päivä, mille ei oo mitään suunnitelmia. Koko tää alku syksy on ollut yhtä paikasta toiseen juoksemista, joten tänään on ollut ihanan rentouttavaa, kun tälle päivälle ei ollut mitään suunitelmia ja parasta ei tarvinnu aamulla laittaa herätyskelloa, en tiiä mitään parempaa kun se, ettei aamulla tarvii herätä herätyskelloon, sillä en todellakaan oo aamu ihminen... 
Ensi viikko mulla on onneksi myös lomaa, teen vaan maanantaina harkkapaikassa töitä ja muuten oon lomalla. Toki on sata ja viisi kouluhommaa mitkä pitää hoitaa, mutta muuten ei oo mitään, oon kyllä niin loman tarpeessa. 


Mutta asua alkusyksyltä, kun ulkona tarkeni vielä hyvin ilman sukkiksia. Hame + isoneule + ylipolvensaappaat, aina toimiva yhdistelmä! Muistin myös pitkästä aikaa laittaa korvikset korviin, jotenkin on aina hiukset auki niin ne unohtuu. Tuo hame, harmittaa, kun se on nykyään vähä liian iso mulle, huomaa varsinkin näistä kuvista, kun ei istu, mutta ainakin on mukava päällä eikä purista mistään. Tuo neule on edelleen mun lemppari, parivuotta sitten ostin sen alennusmyyneistä. On kyllä nykyään hyvä kun on löytänyt ne jutut mistä tykkää, niin vaatteita ostan enää tosi harvoin ja silloin kun ostan ne on sellaisia mistä tykkää vielä parinkin vuoden päästä. Tää onkin mun tavoite sillä oon vähentänyt ihan tarkoituksella omia kulutus tottumuksia ja pyrin tekemään järkevämpiä päätöksiä, eikä ostaa enää yhden trendin perässä vaatteita, mitä ennen tein, mutta onneksi siitä tavasta on jo  päästy yli, varsinkin kun alkaa tiedostaa omaa tyyliä.

Tällä hetkellä mulla soi repeatilla Sunrise Avenuen uusin albumi, siitä otsikko myöskin, harmittaa niin paljon kun en saanut lippuja niiden keikalle, Sunrise Avenue on ollut mun lempibändi ihan siitä asti kun se bändi aikoinaan aloitti ja on kyllä sitä edelleen.

Nyt teen muutaman koulu homman ja illalla nään pitkästä aikaa kavereita, joten palaillaan
ihanaa viikonloppua<3

10 kommenttia:

 1. Ihana asu! :) Just sopiva syksyyn <3

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva asukombo! Ja ai että Sunrise Avenue, hurahdin siihen kesällä taas ihan uudelleen!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos:) Joo mäkin taas uuden albumin myötä löysin sen vanhan fanitytön mikä aikanaan olin!

   Poista
 3. Ihastuttava asukokonaisuus :) Mua harmittaa kun en kerinnyt tallustella samantyyppisellä neuleella ilman takkia alkusyksystä, olis ollut ihan täykkäri asu tuollaisen neuleen ympärille ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos:)) Joo ja tää sää on ollut kyllä niin surku, ettei paljon ilman takkia kerennyt kyllä menemään:/

   Poista
 4. Oi ihana asu! Joskus muistaakseni oon tota samaa neuletta ihastellu sun blogissa, tai sit se oli joku samantyyppinen♥ Kaunis sinä!

  VastaaPoista