torstai 19. lokakuuta 2017

VIININPUNAISET HOUSUT


Mites teijän syysloma on mennyt? Vai ootteko ollut ihan töissä tän loman? 
Mä tein ekan päivän harjoittelua, mutta muuten oon ollut tän viikon lomalla. Tosin koulutehtäviä on ihan sikana rästissä, muutaman sain tänään tehtyä, mutta vielä ois paljon tekemistä. Mä tosiaan valmistun luultavasti helmikuussa, joten nyt on vielä viimeinen puserrus näiden kouluhommien kanssa. Tänä viikonloppuna meen kuitenkin Helsinkiin kaverin luokse, saan ajatukset edes hetkeksi muualle!


Mua harmittaa kun en vielä näitä kuvia ottaessa omistanut vyötä näihin housuihin, vyö nimittäin tuo just sen tarvittavan lisän, millä nää housut näyttää vielä paremmilta. Nää on ne samat housut mitkä näkyi jo aiemmin eräässä syysasussa, kun sanoin että ostin samat housut kolmessa erivärissä. Nää viininpunaiset yksilöt on musta juuri täydelliset syksyyn. Tällä kertaa jalassa oli myös hieman korkoa, joten housutkin istui tavallaan paremmin, kun lahkeet ei osu maahan niinkuin matalien kenkien kanssa. Hattu on tietysti oltava päässä, syksyssä mun yks lemppari asia on syyshattujen käyttö, mitä ei tuu kesällä käytettyä!


Oon tällä hetkellä todella poikki, joten tekstiä ei sen enempää tänään irtoa. Kovasti tekisi mieli ottaa kantaa myös blogissa #metoo kamppanjaan, mutta se vaatii aikaa, että saisin kasattua ajatukset järkevästi, mutta katsotaan, saisinko tekstiä aikaiseksi vai en. Kuitenkin kampanja on musta hyvä keino näyttää miten yleistä seksuaalinen häirintä on meidän yhteiskunnassa, miten siihen edelleen suhtaudutaan aivan väärällä tavalla. 

Mutta nyt teen vielä ainakin yhden koulujutun pois alta ja sitten pakkaan helsinkiin tavarat, palaillaan!

6 kommenttia:

 1. Ihana asu!<3 Tsemppiä vikoihin koulukuukausiin :-*

  VastaaPoista
 2. Tää on vaan todella ihastuttava asu ♥

  VastaaPoista
 3. Niin kiva asu ja erityisesti nuo housut ovat ihanat!😍 Väri sekä malli ovat molemmat just täydelliset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos<3 joo näistä tuli heittämällä lemppari housut!

   Poista