lauantai 10. helmikuuta 2018

OOTD - FLORIDA


Asukuvia ei taaskaan tullut hirveästi otettua Floridassa, tai aina kun olisin ollut ottamassa kuvia oli jo pimeää, joten se sitten jäi. Mutta tässä postauksessa kuitenkin kuvituksena erään todella lämpimän päivän asua. Ilmat tosiaan Floridassa oli siinä 15-25 lämpötilan välillä, mikä myös vaikutti pukeutumiseen, sillä mulla oli tasan yhdet pitkät housut ja yksipitkä takki mukana ja iltaisin varsinkin tarvitsi pitkät housut tai takin, joten ei hirveesti viittiny kuvaila samaa asua. Päivisin kuitenkin tarkeni menemään shortseissa ja t-paidassa ja muutama tosilämmin päiväkin onneksi sattui meidän lomalle. Oli nuo ilmat onneksi paremmat, sillä edellisellä viikolla lämpötila oli mennyt johonkin +4 asteeseen, se ei ois nimittäin naurattanu, jos ois mennyt Floridaan ja ois ollu yhtä lämmin kun Kuopiossa...


Haha, kokeilin noita sukkia puolivitsillä tähän asuun ja nyt entiiä, olisi ehkä voinut toimia jos mulla ois ollut mun valkoiset niket mukana, jolloin kengät olisi ollut valkoiset, mutta nyt ku katon kuvia niin ei ainakaan noiden kenkien kanssa noita sukkia, tai noita sukkia enää muutenkaan. Mutta ihan hauska kokeilu ei sillä. Tosin, ei ollut hirveän järkevää laittaa paksuja sukkia päivänä, jolloin on aivan todella lämmin.. Plus hienoimmat rusketusrajat saa aikaan kun pitää vähä pidempiä sukkia... 
Mä en alkuun tykännyt donitseista ollenkaan, mutta nyt mulla on donitsi päässä melkein jokapäivä, se tuo kivasti vaihtelevuutta hiuksiin ja vähän leikkimielisyyttä asuun. 


Kuvien farkkushortsit oli varmaan reissun käytetyin vaate. Ne on sopivan rennot, sopivast pituiset, eli ei siis liian lyhyet ja korkeavyötärön ansiosta ne oli ihan parhaat jalassa. Farkkushortisit nyt sopii vielä kaikkien vaatteiden kanssa yhteen. Mulla tais olla 4shortsit mukana, mutta en käyttänyt muita shortseja kun ihan muutaman kerran. Hyvin huomaa sen miten liikaa aina pakkaa ulkomaille vaatetta mukaan, kun jälkikäteen miettii mitä vaatteita sitä edes käytti. Varsinkin tuolla kun meillä oli pyykinpesukone käytössä niin puolet pienemmällä vaatemäärällä olisi pärjännyt eikä olisi tarvinnut jännittää lentokentälle, että sanooko virkailija jotain jos laukku painaa vähän yli...

Semmosta tällä kertaa, mulla menee tää viikonloppu tosi cheer painotteisesti, sillä meillä on vieraileva valmentaja pitämässä leiriviikonloppua, joten viikonloppu meneekin valmentaessa ja itse treenatessa! 

Mitäs sinne kuuluu, mitä viikonloppu pläänejä?
Mites asu, ootteko te innostunut hiusdonitseista vai oisko ollut parempi jos ne ois jäänyt menneeseen?

10 kommenttia:

  1. Kiva asu - ihan rento! <3 Mun pitäis kans hommata jotkut vastaavat shortsit, kun tykkäisin shortseista enemmän kuin hameista.. tykkään muuten hiusdonitseista ja sellasia pidänkin aina kotona, heh :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 joo farkkushortsit on kyllä niin kätevä, varsinkin kun löytää vielä mieleisen mallin! Joo mäki aina kotona vedän hiukset kiinni donitsilla!!

      Poista
  2. Ihania kuvia ♥ Näytät näissä ihan älyttömän onnelliselta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 voi, niin mä kyllä olinkin onnellinen, ihana kuulla että se näkyy:))

      Poista
  3. Onpa ihastuttava asu ja ihan huikee kuvauspaikka <3 Käypi yhteen tuo miljöö asusi kanssa. Siis mikä lämpö näistä kuvista tuli 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 Joo otin eka kuvat tuossa ylemmässä paikassa kunnes nähtii tuo toinenkin paikka, oli pakko sielläkin ottaa kuvat ku mustakin sopi hyvin asuun:)

      Poista
  4. Siis mun mielestä toi asu on siis tosi siisti! <3 Ihanan erinlainen, rento ja kaikkea :) Tykkään! Ja toi hymy! Oot kyllä aina niin iloisen näköinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Niina<3 Tuolla olin kyllä niin onnellinen, että hymy tuli luonnostaan:))

      Poista
  5. Ah mikä ihana kuumuus huokuu näistä kuvista! <3 Toi miljöö on upea 8) Ja noi sukat on superkivat :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuo miljöö jotenki just sopi tähän asuun!! Hah, ehkä ne ei sit ollu nii pahat:'D

      Poista