tiistai 20. helmikuuta 2018

OPISKELIJA BUDJETTIIN SOPIVIA MEIKKEJÄ

Noniii, nyt ois aika postaukselle, jossa esittelen mun lemppari meikit, mitkä sopii paremmin kuin hyvin opiskelija ystävälliseen budjettiin! Tällä viikolla on tulossa myös pitkästä aikaa video, missä näkyy kun teen näillä tuotteille meikin + tän hetken kuulumiset! Mutta nyt tässä tulee, mun lemppari meikit, jotka kuitenkin on budjetiltaan opiskelija ystävällisiä:

Tosiaan Essencen meikit on ollu paljon esillä muuallakin ja tässä on mun merkin lempparit. Tuo Colorcorrectin on iha lemppari, vihreä väri joka taittaa pois punaisuuden kasvoilta. 

Essencen ripsiväreissä on myös todella hyvä hinta-laatusuhde. Tuolla punaisella ripsivärillä saa aikaan tarkat ja erotellut ripset, kun taas tuolla pinkillä saa paljon volyymiä ripsiin, ilman että ripsiväri kuitenkaan paakkuuntuu.

Essencenselta mulla on myös käytössä yksi mattahuulipuna, mistä oon tykännyt kyllä paljon, ei kuivata ja pysyy hyvin paikoillaan, mutta kun kuluu niin kuluu siististi.
Catrice peitevoide. Oon kokeilut vaikka minkä merkkien peitevoiteita, mutta tää siis voittaa kaikki! Hintaa joku kolme euroa, mutta ihan sika hyvä. Tää yllätti mut kyllä niiin positiivisesti kun vaan voi. Tämä on peittävä, mutta ei kuitenkaan tee meikistä tunkkaista. Tän on vissiin muutkin todennut, sillä usein nää peitevoiteet on täysin loppu Catricen hyllystä, mutta siis hinta-laatu suhde enemmän kuin kohdillaan tässä!

Nyxiltä taas omat lempparit tässä: eyeliner ja tuo korostussticki! Eyelinerilla saa todella siistiä jälkeä, plus mikä mulle itselle on tärkeintä, jälki on todella mustaa ja se pysyy mustana kokopäivän! Tässä stickissä käytän vaan varjostuspäätä, mistä tykkään todella paljon, mutta taas toinen vaalea korostuspää on musta niin huono, että sitä en oo ainut laittaa kun kisameikiin ja siinäkin sitä saa laittaa monta kertaa, eikä silti oikein näy mihinkään. Mutta varjostuspää on just oikeansävyinen plus tätä on musta tosi helppo käyttää, vetäsee viivat poskille ja sitten vaan beautyblenderillä blendaa sen meikki pohjaan!

Viimeisenä vielä Lumenen tuotteet, jotka on hieman kalliimpia kuin yllä olevat tuotteet, mutta näistä tuotteista on tullut mulle niin lempparit, etten näitä vaihtas mihinkään, plus ei nämäkään loppupeleissä ole niin kamalan kalliita! Tosiaan seerumi meikkivoide, vedenkestävä ripsiväri, kulmakarvageeli, valokynä ja ihon heleyttäjä. Nämä ovat vakiintuneet mun meikkipussiin.

Löytyykö samoja lemppareita?
Entä jos teille on suositella opiskelijabudjetti ystävällisiä meikkejä niin heittäkää kommentti boksiin niin muutkin saa tietää! 


6 kommenttia:

  1. Lumene CC ihan ehdoton niinkuin varmaan mun postauksen hehkutuksesta muistat. :D Ja kans tuo Nyx:n korostus puikko, vaikka ei tulekaan oikein tuota vaaleampaa puolta juurikaan käytettyä. Silti niin halpa ja omassa käytössä kestää pitkään, kun parit viirut nassulla tekee jo ihan erilaisen ilmeen!
    Kiva postaus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo kyllä muistan!! Niinpä sama juttu mulla, niin hitaasti kuluu ettei se haittaa vaikka ei tuota toista päätä käytä! kiitos=))

      Poista
  2. Olipa kiva postaus :) mulla on myös käytössä toi Essencen punainen ripsari ja se on ihan superhyvä! Enää ei tee mieli edes testata muita :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jee kiva kuulla:)) Joo niin mä muistelenkin sun postauksesta, tuo punainen on kyllä ihan tosihyvä!

      Poista
  3. Kaikki nuo meikkimerkit ovat mullekki tuttuja :) Essencen ripsarit on kyllä niin hyviä! Lisäksi tykkään Catricen meikkivoiteesta. Ja Nyx on myös mun yksiä suosikkeja <3 Lumene on myös hyvä, mutta sitä tulee nykyään harvemmin enää käytettyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. noni eli samoja suosikkeja löytyy:)) Pitääkin muistaa tsekata tuo catricen meikkivoide ensikerralla!:)

      Poista