keskiviikko 7. helmikuuta 2018

ST.PETERSBURG - FLORIDA

kuvat missä meikäki on: Eric

St. Peterburg, niiin kaunis paikka. Meidän harmiksemme aamu oli vähän pilvinen, joten ei ollut ihan rantakeli, mutta se ei kyllä paljoa haitannut sillä noi maisemat oli niin upeat! Valkoista hiekkarantaa, joka jatkui silmän kantamattomii. Niin kaunista.  Ja toi meidän hotelli oli ihan täydellisellä paikalla nimittäin nää kuvat on suoraan meidän hotellin takapihalta ja nuo värikkäät aurinkotuoli oli hotellin asiakkaille! Me saavuttiin tonne vasta illalla, joten mulla ei ollut aavistustakaan, että oon ihan rannalla, aamulla olin yhtä hymyä kun kävelin hotellin pihalla ja näin meren<3
Hotelli oli tosiaan Plaza beach resorts! Hotelli alue oli muutenkin kiva, vaikka paikka ei ollutkaan iso! Vastapäätä oli myös pieni aamupalapaikka missä söin valehtelematta elämäni parhaat amerikkalaiset pannukakut.


Kun oltiin hetki rannassa kävelty hypättiin autoon ja ajettiin Fort De soto park, jossa sijaitsi vanha armeijan tukikohta. Tuolla oli kanssa aivan uskomattoman näköistä. Rantaviivaa loputtomiin ja ranta oli täynnä simpukoita, tuolla oli jotenkin niin zen-olo. Kaikki oli vaan niin kohdillaan. Laitoinkin tuolta instagrammiin kuvan ja kommenttia tuli miten onnelliselta näytin, voi kun olin niiin onnellinen, jotenkin kaikki oli niin hyvin ja tuo paikka oli niin upea. Olin myös fiilareissa tosta paikasta, sillä niinkuin oon täälläki maininnut niin mä rakastan historiaa, joten olin ihan innoissani tutkimassa tuolla nuita vanhoja armeijan juttuja. Mutta vaikka ei historia kiinnosta on tuo paikka luonnon kannalta niin upea, että ehdottomasti kannattaa sinne mennä.


Puistosta ajettiin sitten downtowniin, meidän piti käydä katsomassa tuolla sijaitseva pier, mutta sehän oli tietenkin just remontissa, niinkuin alla olevasta kuvasta näkyy 😁 Joten päädyttiin kieretelemään downtownia ja sitten käytiin vielä syömässä ja istuskelemassa hetki ennen kun otettiin taas autolla suunnaksi Lake worth. 

St.Petersburg oli kyllä todella upea paikka ja jos suuntaatte Floridaan ja otatte auton kannattaa ehdottomasti ajaa käymään tuolla, jos maijoittuu miamissa ajomatkaa tulee ehkä päälle 4tuntia, mutta jos ei esim. käy key westissä niin tää Tampa, St. Peterburg alue on aivan upea myös, Miami beach ei oo mitään verratuna tuohon valkoiseen hiekkarantaan!


12 kommenttia:

  1. Oi, tuli ihania muistoja mieleen vuoden takaa! Kolme yötä St Pete Beachilla ja retki fort de soto parkkiin. Uskomattoman fantsuu!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi, siinä ajassa on kerennyt jo hyvin tuollakin pyöriä, tuo oli niin upea paikka!:)

      Poista
  2. Eikä miten upeita kuvia ja maisemia!<3 tuonne kun pääsis, ei yhtään pahentunut matkakuume tästä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos<3 tuolla oli kyllä niin upean näköistä!!:)

      Poista
  3. Uskomattoman näköistä <3 Ei varmana oo Miami beach mitään verrattuna tuohon ihanaan valkoiseen rantaan, koska toi näyttää kuvissakin jo uskomattoman kiehtovalta 8) Hitto, mä vaan haluan enemmän ja enemmän lähtee käymään Miamissa, siitä täytyy ehdottomasti sitten suunnata muuallekin, auton vuokraus on kuulemma muutenkin ihan ehdoton jos tuonne lähtee - näin oon kuullut:) Ihania kuvia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tuolla oli upeaa!<3 Joo ehdottomasti miami beach ja sitten auto alle ja kiertelemään, niin paljon upeita paikkoja ja erilaisia, ja auton vuokraus ei ole tuolla edes kallista, plus bensa ihan ilmaista, niin se ei edes maksa paljoa, varsinkin jos miettii että olisi muuten miamissa kokoloman niin muualla on sen verran halvempaa, että se on ihan järkevääkin ajella!:)

      Poista
  4. Vauu miten ihanan näköistä! :) Tuollaisessa paikassa olisi todella kiva päästä käymään <3 Ja heii kauniita kuvia oot ottanut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 Joo vau oli munkin eka reaktio kun kävelin hotellista ulos ja näin vaan tuon upean rannan, sitten vielä puisto ja downtow niin upea mesta!!:)

      Poista
  5. Näitä kuvia katsellessa mua kyllä vaan niin kaduttaa ettei käyty tuola.. Hurrikaani sotki meidän pläänit ihan totaalisesti ja toi St. petersburg olis ollut listalla kans! :( Toi valkoinen hiekka! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mekin skipattiin tää viimevuonna, en tiedä miksi mutta onneksi nyt pääsi!:) Ens kerralla sit meette, tuo on niin upee paikka!!

      Poista
  6. Siis apua mikä postikorttimaisema <3 Mulla ei oo ikinä ollut mitään must-go-fiiliksiä Floridaan, mut tän postauksen myötä ne oikeesti tuli!! Tonne on ehottomasti päästävä :O Toi valkonen hiekka ja kaikki ... <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuolla oli ehdottomasti heti Key westin jälkeen upeinta Floridassa<3

      Poista