lauantai 17. helmikuuta 2018

TÄLLÄ HETKELLÄ KÄYTÖSSÄ - KOSMETIIKKA

Ajattelin pitkästä aikaa esitellä täälläkin kosmetiikkaa mitä tulee päivittäin käytettyä. Joulukuussa olin Bloggaajien pikkujouluissa, joista saimme todella kattavan goodiebagin ja moni niistä tuotteista pääsi mulla ihan jokapäiväiseen käyttöön, joten tässä postaukessa tulee myös pieni kurkistus niihin goodiebagin kosmetiikka tuotteisiin, mitkä mulla pääsi päivittäiseen käyttöön.

Nämä Ekopharman tuotteet löytyivät goodiebagista ja pääsivät samantien käyttöön, sillä mun kasvojen puhdistusaina oli juuri loppunut! Olen käyttänyt näitä tuotteita nyt pari kuukautta ja oon kyllä tykännyt paljon, kertoohan se sen kun nämä on päivittäiseen käyttöön päässeet. Kasvoveden voi tosiaan suihkuttaa suoraan naamaan tai sitten mä suihkutan pieneen pyyhkeeseen (en ite käytä vanulappuja) ja pyyhin sillä kasvot. Välillä tosin aamulla kun pitää saada itsensä herätettyä ja suihkutan tätä suoraan kasvoihin, virkistää kivasti.

Olin niiin ilonen kun goodienbagistä paljastui Mossan tuotteita. Mä itse tykkään Mossasta paljon ja tiesin, että nämäkin tuotteet pääsevät oikeasti käyttöön. Goodiebagista tuli tosiaan tuo vartalorasva sekä yövoide/naamio. Tuo yövoide/naamio on varsinkin oma lemppari laitan sen aina yöksi silloin kun naama tarvitsee extra kosteutusta. Sitä voi tosiaan myös käyttää naamion tavoin, jolloin ylimääräinen rasva pyyhitään pois, itse olen tykännyt käyttää tuotetta yövoiteena, jolloin tuote voi yön yli tehdä kasvoille ihmeitä. 

Mossalta jo pitkään mun lemppareita on olleet myös merkin misellivesi sekä kasvoöljy. Misellivesi taitaa olla jo kolmaspurkki menossa ja öljy toinen, nämä olen siis itse ostanut ja ihastunut. Öljyä käytän yövoiteena silloin kun kasvot ei tarvitse niin suurta kosteutusta ja tuo misellivesi on vaan ehdotomasti paras mitä oon itse kokeilut.

Mossan tavoin myös Laveran tuotteet olivat mulle tuttuja ja mieluisia ennen goodiebagiä, joten oli kiva, että Laveran tuoteita löytyi sieltä myös. Tuossa bodywashissa on aivan ihana tuoksu ja jättää ihon raikkaaksi. Käsirasva taas on sellainen mitä talvella tulee käytettyä paljon, joten tää pikkulaukkuunkin sopiva käsirasva on ajanut mulla hyvin asiansa kuivien käsien kanssa.

Tämän Laveran rasvan taas ostin ihan s-markista, kiva kun nämä tuoteet muuten rantautuu myös nyt ihan peruskauppoihin!! Tää oli Floridan reissulla huippujuttu sillä käytin tätä niin kasvoihin kuin vartaloonkin, reissatessa on aina plussaa kun tuotteet on monipuolisia, ettei tarvii miljoonaa purkkia kantaa mukana. 

Tämä rasva on mulla käytössä päivävoiteena. Sain tämän joululahjaksi ja tämä on sopinut omalla iholle oikein hyvin ja on juuri sopivan kosteuttaja päivävoiteena.

Goodiebagistä paljastui myös Organic shopin tuotteita, minkä tuotteita olen ennenkin käyttänyt. Tällä hetkellä käytössä on merkin mutanaamio, minkä ostin joskus tarjouksesta ja tykästyin kyllä kovasti. Goodiebagissä tuli tosiaan kuorinta-aine ja bodymousse, jotka on mulla käytössä päivittäin. Tuota bodumoussea laitan silloin kun vartalo tarvitsee vähän extra kosteutusta. 

Tämä Optiat kuorinta-aineen testeri tuli myös goodiebagissä. Ja ei vois kuorinnalla olla osuvampaa nimeä. Ihastuin tähän kyllä heti tämä jättää aivan ihana raikkaan ja pehmoisen jäljen ihoon ja darra aamuna kun kaipaan herätystä ja virkitystä, että pääsee elävien kirjoihin on tässä kyllä todella toimiva kuorinta-aine!

No ei ole Batisten kuivashampoota voittanutta! Oon testannu vaikka mitä kuivashamppoita, mutta tää Batisten kirsikka kuivashamppoo on vaan mun lemppari ja lyhyt tukka saa kivasti rakennetta tästä!

Goodiebagissä tullut shamppoo pääsi myös käyttöön heti kun olin edellisen shamppoon käyttänyt ja edelleen on mulla käytössä. Haju ei ehkä oo ihan lempparein, mutta pesutulos on hyvä ja mun yleensä luirutukka saa vähän rakennetta kun pesen tällä shamppoolla!

Toki päivittäin käytössä on tuotteita kuten, deorantti ja hammastahna, mutta en niistä nyt kuvaa ottanut. Ja Kyllä postauksessa oli hiustuotteita vaan kaksi sillä tällä hetkellä päivittäin en muuta käytä. Hoitoaine, mulla loppu hetki sitten ja oon nyt mennyt ilman ja oon huomannut ettei mun hiukset edes kaipaa hoitoainetta, joten siksi ei hoitoainetta tässäkään postauksessa ole. 

Kiitos vielä sponsoreille tuotteista💗

Oliko teille tuttuja tuotteita?
Mitkä on teidän lemppari tuotteet päivittäisessä käytössä?

6 kommenttia:

  1. Mä oon myös tykännyt paljon noista Ekopharman tuotteista, varsinkin kasvovedestä :) Niin helppoa kun voi vaan suihkuttaa sitä kasvoille :D

    VastaaPoista
  2. jep, varsinkin aamulla ihanasti virkistää kun suihkauttaa naamaan!:)

    VastaaPoista
  3. Hei kiva idea tässä postauksessa! :) Paljon mielenkiintoisia ja ihania tuotteita sulla käytössä. Lavera on mun uusi ihastus ja aion kyllä jatkossakin ostaa heidän tuotteitaan :)<3 Tuo Optiat kuorinta oli kyllä tosi tehokas ja noista Ekopharman tuotteista tykkäsin myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos:) Joo sama juttu!!:) Itsekin ostettava optian kuorinta varmaan, oli nii super tehokas!

      Poista
  4. Mä löysin goodiebagin jälkeen Laveran, Ekopharman sekä Mossan ihan täysin - oon ollut todella iloinen,että nyt on tuotteita, joista iho tykkää! <3 Mulla oli tosta kahvikuorinnasta se hit the sheets- versio ja se on kyllä kans ollut aika bueno - aamuisin varsinkin, heheh :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nonii, sullaki osu siis hyvin kohdalle tuotteet:) joo munkin iho tykkää kyllä paljon juuri noiden brändejen tuotteista! :)

      Poista