perjantai 12. helmikuuta 2016

HAPPY FRIDAY!


Moikkis!
Ajattelin tulla toivottamaan teille vielä hyvät viiknloput näin perjantain kunniaksi!
Mulle viikonloppu tietää töitä, mutta myös mukavia juttuja onneksi. Parempi puolisko on taas matkalla tänne ja kohta sen pitäisi jo olla taas kotona. Tää viikko tuntui jostain syystä hyvin pitkältä ja raskaalta, vaikka ei ole ollut edes mitään syytä. Treenit on cheerleadingin parissa kulkeneet joka kerta paremmin ja koulussa meillä oli aika rennot päivät tällä viikolla. Tänään kävin taas hammaslääkärissä, hiottiin vähän näitä mun hampaita, nyt on purenta taas parempi! Hammaslääkärin jälkeen kävin vielä varamaassa kirppari pöydän, muuton myötä monta tavaraa lähtee myyntiin ja vaatteitakin tekee taas mielikarsia. Haluan säilyttää vaatekaapissa selkeän järjestyksen ja jättää sinne vaan ne vaatteet, mitkä pääsevät kerta toisensa jälkeen uudelleen päälle. 


Kuvasin myös tänään taas teille uuden videon! Heh, oon nyt vähän innostunut, mutta yritän aina julkaista välissä muita postauksia, ettei blogista tulis pelkkää videoblogia! Yksin olessa vaan asukuvia en saa otettua, kun taas videoiden kuvaaminen onnistuu ihan itekseenkin, toivottavasti teille passaa että noita videoita alkaa tippua noin kerran viikkoon tahdilla. Musta ne on kivoja sillä mun blogi on pitkään ollut vaan asukuvia niin nyt tulee edes hieman erilaisia postauksia:)
Videopostauksien aiheina on mm. kosmetiikkalempparit, aamu kanssani sekä testissä tyvispray, joten tälläistä ainakin on luvassa video puolella täällä blogissa!:)
Jos teillä on jotain video ideoita, mitä haluaisitte multa nähdä niin antaa palaa vaan, kirjottakaa kommenttia niin meitsi yrittää toteuttaa!

Nyt keskityn voice of finlandin jakson loppuun ja kokkaamaan meijän iltaruuan valmiiksi niin pääse tuo parempi puolisko nälkäsenä suoraan ruokapöytään,
oikein mukavaa viikonloppua teille<3

6 kommenttia:

  1. Antaa tulla vaan lisää videomatskua, mä ainakin tykkään katsella niitä! :) Toivottavasti seuraava viikko on kevyemmän oloinen ja pääset touhuamaan nt viikonloppuna töistä huolimatta :) Hyvää viikonloppua ja ystävänpäivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin sulle<3 Jee kiva kuulla, tykkään nimittäin kuvailla niitä videoita!:))

      Poista
  2. Joskus on oikeasti sellaisia viikkoja, että haluis vaan niiden jo olevan ohi. Itse heräsin torstaina fiiliksellä " jes on perjantai". Noh, katsoin puhelinta ja jäin pettyneesti suu auki tuijottamaan ruutua kun siinä luki, että on torstai :DD Soitin vielä ystävälleni ja manasin hänelle- onko nyt muka VASTA torstai mä en jaksa tätä viikkoa enää! :D Onpa muuten kiva, että oot innostunut noista videoista! Eli ehdottomasti niitä lisää<3 Pitäis itsekkin vihdoinki tehdä joku video. Muutaman olen kyllä kuvannut, mutta haha aina tää klassinen mutta, en kestä kuunnella itseäni niissä videoissa. Miten se oma ääni kuulostaa aina nii urpolta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, mutta onneksi nekin viikot loppuu joskus!! Juu ymmärrän mä en itekkään voi kuunnella omaa ääntä, ja editoidessakaan en kuuntele ikinä mitä höpötän koska en kestä sitä omaa ääntä:'D Mut jes kiva kun videot kiinnostaa!

      Poista
  3. Eikä miten nätti oot!!

    http://plan-cee.blogspot.fi

    VastaaPoista