tiistai 9. helmikuuta 2016

MITÄ KUULUU


Heippa!
Mites teidän viikko on lähtenyt käyntiin?=)
Mulla viikko alkoi vapaapäivillä koulusta, mutta maantaina kävin kuitenkin töissä. Tänään mulla oli vain opettajan kanssa hops aika täällä kuopiossa ja muuten oonkin ollut vapaalla. Oon vaan ollut ihan rauhassa. Oon myös kuvaillut lisää videoita, kiva oli huomata että tykkäsitte meikki videosta!:)
Mitäs muuta mulle kuuluu. No niinkuin sanoin että halua harrastaa cheerleadingiä uudestaan vaan kasvoi ja nyt tässä kävi näin, että aloitin cheerleading nyt uudestaan ja kunnolla ja toukokuussa olisikin tiedossa jo kisat! Hirveesti on hommaa että pääsen uuden joukkueen mukaan, mutta oon niiin innoissani! Alkuun mua jännitti ihan sikana, että mitäköhän tästä tulee viimeksi kuitenkin oon kisannut isolla joukkueella vuona 2008 ja sitten stuntti porukalla viimesimmät kisat 2011, mutta kyllä ne vaan muistu kaikki mieleen ja nyt sitten alan ihan tosissaan treenamaan, että vanhat taidot tulee vähintään takaisin. Hihii oon niin innoissani!! Kyllä mä sanon, että jos teillä ihmisillä on joku omajuttu/harrastus niin tehkää sille aikaa, sillä se aika antaa tuplasti takaisin minkä ottaa!

Ja blogi jutuista sen verran tulossa on tosiaan videoita lisää sekä tällä viikolla jo pieni katsaus tänne kotiin! Kannattaa siis olla kuulolla jos sisustus ja koti jutut kiinnostaa!

p.s vois tulla noi aurinkoiset talvipäivät takaisin, tämä loskakeli on aivan sieltä jostain nimittäin!

4 kommenttia:

 1. Voi että, toukokuiset kisat kuulostaa huipulle<3 Ihania treenejä 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitospaljon odotan itekki innolla!=)<3

   Poista
 2. vau tosi kiva kuulla, että olet alkanut harrastaan nuoruutesi urheilulajia! Nostan kyllä hattua kaikille niille, joila on joku urheilullinen harrastus, koska itse oon vaan ylenpalttinen sohvapottu :D Tsemppiä treeneihin! ps ihana kuva!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin alkoi tulla sohvan jatke kun mielekästä harrastusta ei ollut, nyt onneksi pääsin joukkueeseen mukaan ja saan tosisaa treenata sitä lajia minkä parissa koko nuoruus meni!:) Kiitos<3

   Poista