tiistai 2. helmikuuta 2016

JUST ANOTHER TUESDAY


Helou, waz up!
Täällä ollaan saatu taas yksi uusi viikko käyntiin. Viikko alkoi mulla hammaslääkärillä, minkä jälkeen menin ystäväni kanssa lounaalle. Käytiin lounastamassa samruai ravintolassa, mistä saa siis thaimaalasita ruokaa ja ai, että oli kyllä hyvvää! Alkuun katsoin lounasta vähän epäilen, mutta ei luoja se oli hyvää. Lounaan jälkeen ystäväni tuli vielä käymään tässä meillä, jotta näki tämän meijän uuden kodin. Tupatarkastuksen jälkeen mentiin vielä hetkeksi kaupungille, sillä toinenkin ystävä liittyi meijän seuraan. Sen jälkeen hipsikin loppu illaksi töihin.

Tänään taas päivä meni koulussa, tehtiin kokoaamu erästä ryhmätyötä ja saatiinkin se onneksi melkein valmiiksi ja sen jälkeen loppupäivä meni englannin tunnilla. Pikkuhiljaa alkaa muistua kaikki englannin sanat kun joka viikko on englantia koulussa. Hyvä vaan sillä mun englanti vaatii vielä aikalailla harjoittelua. Menin myös äsken mun sähköpostiin ja siellä odottikin sähköposti mikä piristi mun päivää hurjasti, olin voittanut Sofian, Kaksinaamainen blogista lahjakortin arvonnasta! En oo ikinä voittanut mitään niin hihkuin kyllä innosta äsken kun sähköpostia luin, kiitos vielä tätä kautta vaan arvonnasta Sofia!:)

Nyt olisi tarkoitus vetää pienikoti treeni, sillä en millään jaksa raahautua salille ja sen jälkeen aion oottaa vaan rennosti, syödä rauhassa iltapalaa, katsoa ehkä jotain sarjaa ja tärkein ajoissa nukkumaan. Niin jaksan aamulla herätä taas kouluun!

p.s S toi mukanaan tänne kirkasvalolampun missä on siis herätyskello ja ainut asia mitä tän aamun jälkeen oon miettinyt, että miksi mulla ei oo ennen ollut tälläistä? Miks kukaan ei kertonut miten paljon kivempi tuohon valoon, rauhalliseen musiikkin on herätä kun kännykän kelloon? Voin kertoo että ei oo enää paluuta puhelimen herätykseen.

19 kommenttia:

 1. Mä oon myös miettinyt tuota kirkasvalolamppua muttei oo tullut vieläkään hommattua, varmasti tosi hyvä! Niin ja voi kuinka ihanan pirteitä kuvia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu mull aainakin toimii kiva kun se alkaa pikkuhiljaa kirkastua ja musiikki lähtee pikkuhiljaa nousemaan volyymi, kivan rauhallinen tapa nousta:) kiitos!:))

   Poista
 2. Toi huulipuna on aika täydellinen sulle <3

  VastaaPoista
 3. Mä meinasin pyytää lahjaksi tuota kirkasvalolamppua, ois kyllä niin ihana herätä siihen! ♡ ja hei tosi kauniit kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mä oon aina aatellu et ihan turha, mutta olikin mulle juuri oikeanlainen tapa herätä!:D Kiitos<3

   Poista
 4. Hihiii, onneksi olkoon tätäkin kautta, herkut tulossa tuotapikaa ;) Mä en ole ikinä ymmärtänyt kirkasvalolamppuja! Toisaalta mun unenlaatu on kyllä sellaista, että mua ei saa edes summerilla ylös... :D Tulihan sitä kokeiltia, mutta tuloksetta haha. Tsemppiä reenailuun ja englannin kursseille, kyllä hyvä tulee kun vaan harjoittelee! :)

  VastaaPoista
 5. Ja APUA, unohdin kertoa kuinka suoersöpöihanakaunissäkenöivä ootkaan! Hukuin sun hymyyn jo instassa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihiii kiitos vielä kovasti<3 Juu mä taas herään todella herkästi, joten puhelin yms on liian kova ääniäsiä mulle, tuo lamppu on kivan lempeä kun herään jo siihen hiljaiseen musiikkii, mutta esim. S sanoi samaa että hänelle avian turha tapa yrittää herätä:D! Kiitos paljon tsempeistä, niinpä harjoittelua vaan niin siitä se lähtee!! Voi ei kiiitos taas sanoista<3

   Poista
 6. Voi miten kauniita kuvia! Sulla on kyllä upea hymy <3

  VastaaPoista
 7. Uuu kuulostaa jännältä toi kirkasvalolamppu :) Mä vaan tarvitsen sen kauheen ryminä soittoäänen kännykästä, että herään :D ..

  ♥ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas herään ihan pieneenkin ääneen niin tuo lamppu toimii mulla hyvin:'D Mukava herätä rauhalliseen ja hiljaiseen musiikkiin!:)

   Poista
 8. Voi että mikä kaunokainen, sun hymy saa kyllä omatkin suupielet kääntymään ylöspäin! :-)

  Heräätkö sä tohon kirkasvalolamppuun? Musta tuntuu että itse nousen sängystä silloin, kun säikähdän sitä järkyttävää meteliä mikä puhelimesta tulee hahah. :-D

  aboutmylife-peppi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. VOi ei kiitos paljon<3 Juu mä herään, oon tosi herkkä heräämään niin kun radio alkaa jo hiljaa soida niin herään siihen pikkuhiljaa, huomattavasti mukavampi kuin sen että puhelin juuri pitää järkyttävää meteliä ja ite säikähdän aina hereille:'D

   Poista
 9. vau sulla on kyllä todella upea hymy! <3

  VastaaPoista
 10. Kompaan Paulaa sun hymy on niin kaunis :)

  VastaaPoista