torstai 24. maaliskuuta 2016

ENSI KOSKETUS LUSHIN TUOTTEISIIN


Helou ja mukavaa tortaita teille kaikille!:)
Mulla alkoi tänään taas miniloma, harmillisesti vain kipeänä, mutta ei auta kun inkivääriä kilotolkulla nassuun niin eiköhän se tästä. Aamulla siivosin heti kodin, joten nyt on kiva lomailla puhtaassa kodissa.
 Mutta niin kuin otsikosta ja kuvista voi päätellä niin tulin tännekkin vähän kertomaan uusista kosmeettituotteistani. Lush finland tosiaan järjesti tapahtuman, mihin minäkin sain kutsun, mutta koska tapahtuma oli Helsingissä en päässyt paikalle. Lushin tiimi laittoi kuitenkin sähköpostia, että voisivat lähettää minulle goodiebagin postissa vaikka en paikalle päässyt. Ajattelin että pakettissa olisi joku yksi tuote, mutta kun avasin paketin niin hihkuin kyllä ilosta!! Mun on jo pitkään pitänyt kokeilla näitä tuotteita, mutta en ole vaan saanut aikaiseksi näitä tilata. Nyt siis tuli huippu sauma näitä kokeilla. Ja voin jo kertoa että uusia lemppareita on löytynyt!
Paketissa tuli nimittäin mukana kasvojenpuhdistus aine mikä kerto heitolla nousi mulle lemppariksi. Yleensä puhdistus aineet jättää ihon sellaisen oudon tuntuiseksi, niin tämän jälkeen iho oli niin pehmeä ja ihanan tuntuinen eikä kuiva ollenkaan! Myös shamppoo on päässyt mulle ihan jokapäiväiseen käyttöön, niinkuin käsivoidekkin ja tuon keltaisen paketin sisällä ollut saippua. Tuota hiustuotetta en ole vielä kerennut testata, joten siitä en vielä osaa sanoa mitään. 
Nyt oonkin selaillut lushin sivuja ja kunhan vanhat purkit tyhjenee tilaan varmasti tilalle uusia tuotteita. Oli myös upea huomata kun yhden purkin pohjassa luki käsin tehty Suomessa!! Oon jo pitkään miettinyt siirtymistä kohti parempaa kosmetiikka tuotteita ja tämä oli kyllä hyvä alku sysäys. 

Nyt haluaisinkin kysyä teiltä, onko teillä kokemusta lushin tuotteista jos on niin suositelkaa mulle teidän lemppari tuotteita!:)

p.s jos joku miettii niin minua ei velvoitettu kirjoittamaan mitään postausta vaan halusin kirjoittaa tän itse kun olin tyytyväinen tuotteisiin:)

8 kommenttia:

 1. Lushin tuotteet on kyllä ihana, voisin hehkuttaa heidän huulienkuorintaa vaikka miten!! ♥ Kivoja kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei pitääkin laittaa ylös jos sitä testaisi ensikerralla!:) kiitos<3

   Poista
 2. En oo koskaan ite kokeillut, mutta oon kuullut paljon hyvää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sama juttu oli minulla, mutta kyllä vastasi tuotteet sitä kehumista mitä on kaikkialta lukenut!:)

   Poista
 3. Lush tuotteita tekisi mieli tilailla! :) Olipa mukavaa niiltä lähettää sulle nuo! ♡

  ♡ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä, todella hyviö tuotteita ja huomasi kyllä eron verratuna tuotteisiin mitä käytin! Niinpä hihkuin kyllä ihan onnesta kun kertoivat että laittavat paketissa tulemaan!<3

   Poista
 4. Lushin tuotteet ovat vain niin parhaita ja tosi ihanaa, että säkin pääsit niitä testaamaan! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on kyllä kaiken hehkutuksen ansainnut mitä nyt olen näitä testannut!!:)

   Poista