torstai 10. maaliskuuta 2016

HELSINGIN REISSU


Nyt muutama sana tosiaan meijän viime viikonlopun Helsingin reissusta!
Saavuttiin tosiaan Helsinkiin iltapäivällä ja eka käytiin viemässä meijän kamat hotellille. Oltiin tosiaan sokos hotelli seurahuoneella yksi yö. Kun oltiin viety kamat hotellille lähettiin kävelemään ympäri Helsinkiä. Kun oltiin hetki käppäilty nähtiin tuo yllä oleva foodtrukc ja päätettiin hakea sieltä kaakaot sekä vohvelipuoliksi. Ja voi että tuo vohveli oli niin hyvvää!! Kannattaa ehottomasti testata, jos tuo kärry on vielä paikalla ja makean hammasta vähän kolottaa!

Vohvelin jälkeen käytiin vaihtaa hotellilla vaatteet ja suunnattiin etsimään rafla paikkaa. Oltiin suunniteltu menevämme yhteen ravintolaan, mutta kun se oli ihan täpötäynnä niin päädyttiin vaan morrisoniin sillä meillä molemilla oli jo kova nälkä. Sieltä onneksi saatiin nopeasti ruuat ja saatiin masut täyteen.


Syömisen jälkeen tultiin takasin hotellille ja pienen ruokalevon jälkeen aloin laittautua Sunrise Avenuen keikkaa varten. Kun olin meikannut niin lähdettiin kohti Helsingin jäähallia. Mä en ottanut kameraa mukaan keikalle, koska yleisesti ottaen ne on kielletty keikoilla, mutta kyllähän siellä sitten muilla oli kameroita.. No mun instagrammista ssaakkuw löytyy parivideo klippiä keikalta, joten vähän näkee sieltä millainen keikka oli! Keikka oli musta todella huippu! Keikalla oli tosiaan mukana kokonainen orkesteri eikä vain Sunrise Avenuen bändi, joten se oli musikaalisesti todella upea keikka. Ainut miinus oli siinä kun koko keikka alue oli istumapaikoilla ja sitten esim. yhdet tytöt seisoi melkein koko keikan ajan tuolien päällä... Joten takaa ei sitten nähnyt mitään. Tiiän kyllä että lempibändin keikalla on vaikea istua kun tekis mieli seisoa ja tanssia, mutta kun on istumakeikka missä kaikki istutaan samassa tasossa pitäisi mietti myös niitä jotka haluat vain istua ja kuunnella sekä nähdä lavalle... Mutta silti keikka oli huikea ja kannattaa kyllä mennä Sunrise avenuen keikalle ihan huikee bändi livenä, varsinkin samu<3


Keikan jälkeen rentouduin vielä kylpyammeessa ennekuin ruvettiin nukkumaan. Aamulla sitten oli edessä tietenkin viikonlopun toiseksi paras asia eli hotelli aamupala! Ja tässä myös muutamia yksityiskohtia Seurahuone hotellista, kun aiemminkin kehuin miten se oli upea paikka! Tuo ruokasali oli varsinkin upea! Aamupala tosin oli ihan perus hotelli aamupala, plus hullun herkulliset pannarit.


Aamupalan jälkeen pakattiin kamat kasseihin ja vietiin kassit rautatieasemalle säilytykseen ja mentiin vielä kiertelemään. Kuitenkin meillä molemmilla oli voimat ihan poissa ja lösähdettiinkin ekan kahvilan sohvalla forumissa. S otti smootien ja meitsi jäälaten. Oli pakko myös kuvata hieman kahvilaa sillä musta tuolla oli aivan upea sisustus!! Kahvila on siis espresso house, kauppakeskus forumissa jos jotain jäi kiinnostamaan! Kahvilassa hengailun jälkeen lähdettiinkin kohti rautatie asemaa ja kotia. S jäi junasta pois Lahdessa ja minä jatkoin junalla Kuopioon. Kuitenkin juna matka ei mennyt ihan nappiin kun joudin pieksänmäellä odottaa tunnin ylimääräistä kun toinen juna ei sitten saapunut paikalle... No pääsin sitten toisen kuopioon menevän junan kyydissä perillä. Muuten ei olisi ärsyttänyt niin paljoa, mutta meillä oli firmanpikkujoulut ja niiden takia tulin edes Kuopioon, joten jos en olisi kerennyt sinne ollenkaan. Mutta kerkesin onneksi lopulta myöhässä tosin, mutta kerkesin syömään! Lähdettiin vielä pienellä porukalla jatkamaan pikkujouluja Kuopion yöhön. Oli oikein mukavat pikkujoulut!

Mutta nyt me lähdetään taas kohti Helsinkiä ja Tukholman risteilyä!! Palataan sunnuntaina,
mukavaa viikonloppua jo valmiiksi teille!

14 kommenttia:

  1. Ihania kuvia <3 Toivottavasti teille tulee ihan mahtiristeily <3

    VastaaPoista
  2. ooi nyt alko mullakin haluttaan reissun päälle! vasta kyllä kävin Helsingissä, muttaku seki oli nii pikavisiitti :) tosi tunnelmallisia kuvia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Juu mullakin jäi kyllä vielä reissukuume päälle kun pääsi taas käymään vähän kauempana, aina muistaa mitne kivoja ne pikkureissutkin on:)

      Poista
  3. Kuulostaapas ihanalle reissulle! ♥ tosi kauniita kuvia :) kivaa risteilyä, kelpaisi tännekin! :)D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 Juu risteily oli kyllä täällä niin tarpeeseen!

      Poista
  4. Ihanan kuuloinen reissu ollut teillä ja kuvatkin sen jo kertoo :)) Ja harmi, kun keikalla ne tytöt seisoi niilä tuoleilla, okei joo innoissaan voi olla mutta kyllä muitakin pitäisi ajatella :D Viettäkää mukava risteily ja hyvää viikonloppua sinne kanssa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 Niinpä, ei sais unohtaa niitä muitakin jotka ovat keikalla:'D

      Poista
  5. Teillä on ollut kyllä tosi kivan kuuloinen Helsingin reissu! :) Ja vitsit miten kauniina olet noissa kuvissa ♥ Kivaa risteilyä teille! :)

    VastaaPoista
  6. Aivan ihanan kuulonen reissu reillä on ollu!<3 Harmi ettet ottanut kameraa mukaan keikalle, mut onneks oli puhelin! täällä ainakin yks instavideoiden stalkkeri ;) Ihan sairaan upeita noi kasvokuvat susta ♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon<3 jep jos oisin tiennyt että kamera ois saanut olla oisin sen kyllä ottanyt mukaan!!

      Poista
  7. Nam vohvelia! ♥
    Olis kyllä kiva päästä johonkin keikalle pitkästä aikaa ^^ Kuulosti kyllä kivalta reissulta ja hyviä kuvia!

    ♥ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 Juu nuo vohvelit oli niin hyvettejä!! Eiku vaan selamaan keikka tarjontaa, live musiikki on vaan parasta!:)

      Poista