sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

SIMPLE OUTFIT WITH OVER KNEE BOOTS


Nonii hellurihei vaan kaikille!
Meitsi istuu tällä hetkellä junassa ja sainkin jo ekat kuvat Helsingistä muokattua ja nyt aloitetaankin ekaksi asukuvilla reissusta.
Meijän reissu meni tosikivasti, meillä oli ihanat paripäivää Helsingissä ja hotelli Seurahuone oli kyllä jokaisen pennin arvoinen. Kirjoittelen kuitenkin meijän reissusta tarkemmin ensi viikolla, sillä nyt tämä junannetti temppuilee koko ajan, joten nyt alkuun julkaisen vain nämä asukuvat teille. 
Asukuvat on tosiaan lauantai päivältä, kun lähdettiin iltapäivästä Lahesta Helsinkiin ja hotelliin kirjautumisen jälkeen lähdettiin käppäilemään ympäri Helsinkiä. 
Oli muuten outo käppäillä tuolla kun lunta ei ollut missään?! Kuopiossa on edelleen todella paljon lunta niin oli outoa kun yhtä äkkiä kadut olivatkin ihan kuivat! Ei sillä hyvällä omatunnolla pystyi laittaa nuo saappaat jalkaan ilman pelkoa siitä että ne liikaantuu täysin. 


Päällä oli hyvin yksinkertainen asu. Ei hirveästi imartele mun kroppaa kyllä tuo asu, kun yläkroppa näyttää ihan jättiläiseltä, mutta ei se oo niin justiisa, sillä Helsingissä tuuli lauantaina todella kylmästi niin oli pakko laittaa pitkää neuletta takin alle. Olin ensin ajatellut laittavani vain kauluspaidan ja tämän asu, mutta onneksi ostin Lahesta kirpparilta tämän neuleen, sillä olisin jäätynyt pystyyn jos olisin lähtenyt matkaan vaan ohuessa kauluspaidassa ja takissa. Siniset farkut toi musta kivasti väriä tähän asuun ja nuo saappaat näyttää musta oikein hyvältä myös sinisten farkkujen kanssa. Viihdyinkin tässä asussa oikein hyvin ja tuo takki oli kyllä todella huippu löytö silloin alkuvuodesta, se on päässyt mun päälle jo monet kerrat!

 Pakko myöstää että odotan kyllä jo kevättä ja sitä ettei tarvitse toppautua miljoonaan kerrokseen kun lähtee ulos, mulla on mielessä jo monet kevät asut mitkä haluan päästä toteuttamaan!

Oli muuten hauska kun pakkasin tavaroita tällä minireissulle niin mietin sika kauan vaatekaapin edessä, että mitkä vaatteet ottaisin mukaan ja mistä vaatteista saisi vähän "erikoisemman" asun ja hienot kuvat... Kunnes sitten totesin, että mistä lähtien mä oon noin miettinyt ja pakkasin mukaan ne omat lemppari vaatteet. Mun tyyli on kuitenkin hyvin tavallinen ja oon myynyt eteenpäin monet hieman erikoisemmat vaatteet vaan sen takia kun ei niitä ole tullut pidettyä päällä. On ollut aikamoinen apu kun on alkanut löytää sitä "omaa tyyliä", ei tule tehtyä enää huti ostoksia ja mikä parasta kun vaatekaappi on nyt mutta karsittu ihan minimiin niin melkein kaikki vaatteet sopii yhteentoistensa kanssa. Tälläsiä ajatuksista vaan vaikka erikoisemmat asut ja yhdistelmät näyttää upeilta muilla, ei ole itse pakko yrittää tunkea niitä omaan tyyliin sopiviksi, kun pukee asun mikä on omantyylinen vaikka olisikin ihan perus asu, niinkuin esim. omat asuni, niin silti sitä silloin tuntee olonsa parhaaksi ja tällöin se näkyy myös siinä miten asun kantaa tuolla kaduilla.

 Mulla ehkä suurin oivallus onkin ollut se, että ei tarvitse aina yrittää erottua joukosta vaan tärkeämpää on se, että päällä on just sellaiset vaatteet missä tuntee olonsa kotoisaksi. Toki välillä on hauska heittäytyä täysin oman mukavuus alueen ulkopuolelle, mutta ei oo myöskään väärin turvautua aina niihin omiin "turva vaatteisiin".

Hups, tulipa vähän pohdiskelua tähän postauksen loppuun, mutta onko siellä ketään jolla on ollut samoja mietteitä tai sitten erimietteitä, kertokaa ihmeessä!

Nyt suljen koneen ja luen cosmopolitanin sekä oliva lehden mitkä ostin matkalle luettavaksi, palaillaan Helsinki kuvilla, luultavasti tiistaina,
Moimoi ja ihanaa sunnuntaita♥

12 kommenttia:

 1. Oi että saara, nää on ku jonku voguen sivuilta! Toi katu mätsää vaan asuun ihan täysillä♥ Hitto vie mä himoitsen noita sun ylipolven saappaita ;)

  VastaaPoista
 2. Hei me oltiin poikaystävän kanssa myös Helsingissa, juuri matkalla kotia myös! :D jännä kyllä, lumesta tai talvesta ei Helsingissä ollut tietoakaan vaikka kylmästi tuulikin! Tosi kivalle näyttää tää sun simppeli asu ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitten se vissiin oli sinä kun stokkalla kävelit ohi, mietin että satuitko myös olee hesassa:'D Jep se tuuli oli kyllä sairaan kylmä, minkä takia ei hirvee kevät fiilis tullut vaikka lunta ei missään näkynytkään! Kiitos<3

   Poista
 3. Äääh sulat kadut <33 Tänään just manasin sitä, kun Helsingissä kaikki kadut on sulia ja tää sun postaus lisää vaan aihetta manaukseen :D Toivottavasti meilläkin kadut sulaisivat nopeasti! Ja hei höpöhöpö, et näytä yhtään jättiläiseltä vaan tosi hyvältä!<3 Sekä mun mielestä on kanssa tosi tärkeää, että pukeutuu niin miten itse viihtyy parhaiten. Mun kaikki vaatteet on oikeastaan niitä "turva vaatteita" ja olen kanssa myynyt kaikki sellaiset erikoisemmat pois, mitä niitä turhaan säilyttämään! Ihanaa alkanutta viikkoa sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ihana oli kävellä kun oli ihan sulat kadut, jospa mekin saatas kohta! Tosi täällä kuopiossa on ainakin niin paljo lunta, että varmaan toukokuussa vasta sulanut pois:'D Voi kiitos paljon<3 Niinpä, musta silloin on just hyvä kun vaatekaappi koostuu niistä turvavaatteista!:)

   Poista
 4. Oi miten kivoja kuvia, tosi rento tuo asu! :) Ylipolvensaappaat näyttävät myös tosi hyviltä ♥ Siskoni asuu Helsingissä ja hän vasta ihmetteli miten täällä päin Suomea on vielä näin paljon lunta kun siellä Helsingissä ei ole lähes yhtään! :D Sulat tiet tekisi kyllä jo terää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Juu mä yllätyin kun hesassa ei missäää näkyny yhtään lunta, kun on täällä kuopisosa tottunut hirveisiin kinoksiin!:'D

   Poista
 5. Juuri niin, päälle sitä mikä tuntuu hyvältä ja missä tuntee olo sa kotoisaksi! :) Välillä on ihan mukavaa koetella rajojaan, mutta lomalla pitää nauttia ja asuista huolehtiminen taas syö sitä pois ;) Mun mielestä tämä on muutenkin yks sun parhaimmista asuista tähän mennessä! Tuo villapaita/kauluspaitayhdistelmä on niin rennon huoleton ja ylipolvensaappaat sopivat kokonaisuuteen just täydellisesti! :) <3 Nättinä olet taasen ollut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon ihanasta kommentista taas !!<3

   Poista
 6. Ihana asu! Tosi kivat nuo kengät :-)

  VastaaPoista