keskiviikko 25. toukokuuta 2016

AI ETTÄ MITKÄ ILIMAT


AAAA mitkä ilmat!!
Toivottavasti tekin olette päässet vähän nauttimaan näistä aurinkoisista ilmoista. Näiden ilmojen takia oon pyrkinytkin olemaan mahdollisimman paljon ulkona ja sen takia on taas vähän jäänyt postailu. Nyt tulinkin jakamaan tälläisiä vähän satunnaisempia otoksia mitä on tullut räpsittyä kameralla viime aikoina kun on fiilistelyt näitä kesäisiä ilmoja! Auringossa on tullut maattua sen mitä on kerennyt ja jäätelöä syöty jo nyt ihan liikaa..

^hellekelien käytetyin asu

Eilen mulla oli myös huippupäivä, sillä aamusta suuntasin Matkukseen, jossa tehtiin Kuopion kaupunkilehteen juttua. Minä toimin kuvauksessa mallina ja oli kyllä niin kiva päivä! Päivä alkoi tosiaan sillä kun make up storella mulle ammattilainen teki meikin, sen jälkeen haettiin kuvaus vaatteet sekä kengät ja viimeisenä käytiin vielä kampaajalla laittamassa mulle kampaus! Oli kiva kun sai ammatilaisen tekemän  meikin sekä kampauksen, varsinkin kun kampaus oli sellainen mitä en itse olisi ikinä osannut tehdä ja se meikki, aa se oli niin kiva! Sitten ruvettiin räpsimään kuvia ja toivotaan että ne onnistuivat! Lopputulos tulee tosiaan Kuopion kaupungin lehteen 4.6, joten kuopiolaiset voi silloin mut sieltä bongata. Blogiinkin tulee niitä kuvia laittamaan kuhan saan niitä käsiini, niin näätte tekin, jotka ette lehteä saa käsiinne, millainen lookki mulla oli päällä, Ai, että se oli vaan niin mukavaa hommaa, vois melkein useamminkin tehdä. Meikistä on pieni sneak peek kuva mun instassa ssaakuw, jos kiinostaa niin sieltä vähän esimakua;) Ja joo muutin mun käyttäjän yksityiseksi, mutta rohkeasti voi silti mua ruveta seuramaan hyväksyn kyllä teijjän seuraus pyynnöt!:)


Tänäänkin jatkui sitten mukavuudet kun aamusta suuntasin heti kampaajalle, Mitä radikaalia muutosta ei tullut, sillä mulla oli vain leikkaus aika, päivittetii pitkäpolkka kuntoon ja freesattiin kuoleet latvat pois. Lopputulos näkyykin jo instagramissa ssaakkuw, mutta huomenna tulee tänne blogiinkin kuvia!:)

Sitten niiku yhdessä kuvassa näkyykin on täällä Kuopiossa nyt ranskalais- , italiasmarkkinat, jossa käytiin tänään kaverin kanssa vähän herkuttelemassa, kanapitaleipää sekä vohvelia, oli niin hyvvää!!

Mutta nyt ei sen enempää, toisaalta ois hirveesti asiaa, mutta toisaalta sit ei pysyä jutussa päätä eikä häntää joten palaillaan huomenissa,
heido!

p.s Hold the door... :((( tekis mieli protestoida ja olla kattomatta ens maanantaina.. mutta sitten taas ollaan S kanssa varmoja että keksittyyn koko jutun pää juoni, niin pakko katsoa ollaanko oikeassa;)

10 kommenttia:

 1. Otsikko, KYLLÄ! Tuota oon hokenut ääneen muutamat päivät ihan liikaa. Ja samoja juttuja oon myös tehnyt, ottanut aurinkoo ja syönyt jäätelöä ihan liikaa:D Oij en malta odottaa millaisen lookin oot Matkuksella saanut ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun oot myös päässyt nauttimaan näistä upeista ilmoista<3 4.6 sitten näkyy lehdessä:)

   Poista
 2. Kesäkuvat on ihan parhaita!♥ Sun uus kesätukka on aivan ihana :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan kesäisiä kuvia! :) Tuo mekko on ihanan yksinkertainen, just sopiva hellepäiville :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Jep tuo on ihan mun lemppari vaate kesällä:)

   Poista
 4. Nuo ilmat todellakin, täyttä rakkautta! ♥ Harmi että nyt sitten viileni...:/ Ihania kesäfiilistely kuvia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, jospa ne tulee vielä kesällä takasin!! Kiitos<3

   Poista
 5. Ihana kesäfiilis kyllä tulee kuvia katellesa : ))

  www.terhisuanto.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Kiva, että fiilis välittyy näiden kuvien myötä:)

   Poista