tiistai 17. toukokuuta 2016

KEVÄÄ EKA MEKKO ASU


HELOU!
Nyt ois kevään viimenen tentti ohi ja jäljellä yksi koulupäivä ensiviikolla ja sitten alkaisi koulusta loma!! Tosin teen kesällä kolmekurssia, mutta loma kuitenkin! Ihanaa kun kaikki ressin aiheuttajat alkavat olla takana päin ja voi vihdoin yrittää vähän relata aivoja. Kesälomahan mulla on virallisesti vasta elokuussa, milloin pidän melkein kuukauden palkallisen loman. Mutta eiköhän sitä kerkeä kesästä nauttia työpäivien välissäkin!
Myös muuta mukavaa on se, että Pariisin kisareissu lähestyy ja toivottavasti saadaan Pariisisa nauttia kesäisistä ilmoista! Mennään tosiaan Pariisini kisoihin 27-29.5 ja pikku hiljaa alkaa vähän myös jännittämään!
Aaaa, mitäs muuta? Mun aivot lyö atm niin tyhjää, sillä vedin tuossa sellaset päälle tunnin kestävät päikkärit ja nyt on pää aivan jumissa. Ainii kuvista sen verran, että ne on tosiaan otettu Helsingistä silloin kun oli viikonloppuna siellä käymässä. Alkuun mietin tätä mekko pitkään, sillä vaikka samalla tää korostaa mun kropan parhaita puolia, se myös paljastaa ne pahimmat puolet. Mutta koska tykkäsin mekosta niin päätin etten anna sen häiritä jos jenkkiset ja masu näkyykin tässä mekossa. Koska in the end, mitä väliä. Tässä asussa viettiin päivä Helsingissä ja illalla fiilisteltiin täysillä Mumford ans sonssien keikkaa. Ai, että se keikka oli kyllä niin hyvä! Vaikka en kaikkia kappaleita tuntenut niin silti tuli tanssittua ihan koko keikan ajan, niin hyvän fiilisken keikka ettei mitään järkeä!

Mutta niin ei oo järkeä tässä mun tän hetkisessä tilassakaan kun en pysty tuottamaan yhtään järkevää tekstiä, joten parempi jättää tämä kirjoittelu ehkä toiselle päivällä!
Palataan<3

P.s jos löytyy vinkkejä Pariisiin niin saa heitellä kommentti lootaan!
p.p.s onko täällä muita kelle tää siitepöly aiheuttaa ihan mukavat allergia oireet? Sais mun puolesta jo loppua!
Onkos siellä muita kenen lukuvuosi on koulusta vii,ei n loppusuoralla?12 kommenttia:

 1. Kiva asu :) Mekot on kyllä ihan ehdottomia kesällä, voisin käyttää koko kesän vaan mekkoja ja hameita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Niinpä, niin helppo ja mukavia päällä ja vielä näyttää kivoilta!

   Poista
 2. Ihanan rento asu tosiaan, tykkään paljon tuosta mekosta! ♥ Kiva että stressi alkaa siellä hieman hellittää ja saat nauttia näistä kesäpäivistä :) Onnea Pariisin kisamatkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon<3 Juu onneksi alkaa hellittää, jo sitä meinasi tässä hulluksi tulla.. Kiitos!:)

   Poista
 3. Hei höpöhöpö mistään jenkkiksistä tai masusta- näytät tyrmäävän hyvältä <3 Eli nyt vaan käytät enemmän mekkoja, sopii hyvin sulle :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. VOi kiitos paljon<3 Niin se oma silmä vaan huomaa aina ne "huonotkohdat" kropasta..

   Poista
 4. Mekko näyttää tosi kivalle ja tuo koru ihanasti erottuu tuolta mustan joukosta! ♥

  VastaaPoista
 5. Toi mekko on upea ja sinä näytät älyttömän upealta se päällä!<3

  http://inka-allornothing.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Vitsi miten ihana asu! Ja sopii hyvin! :)

  https://m-stay-fresh.blogspot.fi/

  VastaaPoista