perjantai 13. toukokuuta 2016

ULKOILEMASSA


Helouuu ihanat<3
Se ois taas viikonloppu ja ainakin täällä aurinko ainakin vielä paistaa kivasti ja muutenkin on hyvä fiilis! Tällä viikolla sain isoimman koulutehtävän palautettua ja nyt olisi enää yksi tehtävä ja yksi tentti ja sit ois koulusta loma! Mä oon yrittänyt nauttia näistä kauniista ilmoista niin paljon kun on pystynyt sillä joka päivä on luvattu että alkaa joku jäätävä sadekuuro, joten auringossa on pitänyt edes yrittää käydä päivän aikana! Oon tällä viikolla käynyt paljon kävelylenkeillä treeneijen lisäksi sekä eilen vedettiin kaverin kanssa ulkona kunnon happotreenit kun hypyttii portaita ja pomppiittiin maassa! Ulkona treenaminen on vaan parasta ja sitä pitää yrittää aina harrastaa kun ilmat on vaan sopivat!

 Nyt tulinkin jakamaan kuvia kun käytiin Lahessa olessa kävelyllä metsässä ja tuollaisessa paikassa missä oli pirun pesä. Tai koska mä en näitä paikkoja erota niin siis tarkasti ottaen tuo paikka taisi olla Hollolassa! Tuo paikka oli todella upea, harmikseen mulla oli vaan 50mm putki mukana ja sen takia en saanut koko komeutta kuvaan, mutta tässä edes vähän fiilis kuvia meijän kävelyltä! Täytyy kyllä palata tuonne vielä uudestaan toisen putken kanssa ja mietittiin myös että tuolla saisi hienoja asukuvia, mitkä olisi vähän erilaisia kuin yleensä!

Mä oon itse semmonen ihminen että viihdyn tosi paljon luonnossa. Siellä vaan mieli rauhoittuu heti ja on oikeesti paljon kaikkea ihmeteltävää, varsikin näin keväällä kun kaikki puhkeaa kukkaan. Luonnossa tulee helposti käveltyä pitkiä lenkkejä ihan huomaamatta sillä siellä vaan mieli lepää ihan erilailla kuin kaupungissa. Pitäisi aina ressin tullen lähteäkin vaan luontoon kävlemään, on nimittäin täysin ilmainen tapa pitää pää kasassa ja rauhoittua!

Nyt toivottelen teille oikein mukavat viikonloput<3

Mites te tykkäättekö käppäillä luonnossa ja käydä katsomassa tälläisiä "luonnon nähtävyyksiä", vai viihdyttekö paremmin keskustan lenkkipoluilla ?=)

4 kommenttia:

 1. Olen ihan samanlainen; viihdyn luonnossa todella hyvin. Kaikki se rauhallisuus, kiirettömyys ja kauneus ympärillä vaan jotenkin kiehtoo <3 En voisi kuvitellakkaan,että menisi edes paria päivää niin että en pääse luontoon koirien kanssa. Tuntuu, että pää hajoaa silloin väkisinkin :D kivaa viikonloppua Saara <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulla kyllä ihan sama! Niin usein kun vaan pääsee on pakko päästä edes johokin luontoon!! Kiitos<3

   Poista
 2. Ihania kuvia! Itse olen kyllä enemmän kaupunki ihminen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Noniin, niin se vaan on toinen viihtyy enemmän erilaisessa ympäristössä :) Itsekkin tykkään kyllä kaupunki elämästä, mutta kaipaan vaan sen tasapainoksi sen luonnon!:)

   Poista