torstai 19. toukokuuta 2016

RAHAA TAKAISIN NETTISHOPPAILUSTAJo varmasti monelle tuttu, ennen nimellä Ostohyvitys.fi ja nykyään Bonusway nimellä kulkeva palvelu, on jotain mitä kaikkien nettishoppailijoiden tulisi yksinkertaisesti käyttää. Sillä mikä olisi kivempaa, kuin saada rahaa takaisin, niistä nettishoppailuista mitä teet? Niinpä. Bonusway siis antaa sinulle takaisin omaa rahaasi siitä, kun shoppailet netissä. Käytän itsekkin bonuswayta, sillä miksi en haluaisi saada rahaa takaisin ostoksista mitä teen. Yksinkertaisesti sanottuna Bonusway siis maksaa sinulle bonukset nettishoppailuistasi.
Klikkaa mukaan sillä nyt mukaan liittyville tarjotaan vielä 10 € bonus ensimmäisestä ostoksesta.

Bonuswayn mukana on yli 800verkkokauppaa, esim.  Zalando, Nelly, Ellos ja Asos. Tämän lisäksi löytyy mm. Hotels.com, Booking.com, SAS-lentoyhtiö, Fitnesstukku sekä CDON.COM. Mukana on siis todella monta nettikauppaa ja innokas nettishoppalija kartuttaa varmasti rahaa takaisin! Itse ainakin pidän siitä kun mukana on paljon erilaisia kauppoja. Itse ostan netistä eniten vaatteita ja sen jälkeen tuleekin heti matkustus. Joten, mikä parempaa kun löytää matka hyvään hintaan ja saada siitä vielä rahaa takaisin! Tämän takia lähdinkin tähän yhteistyöhön mukaan, sillä minusta kaikkien nettishoppailijoiden pitäisi käyttää tätä ilmaista palvelua. Itse olen ainakin ollut palveluun tyytyväinen ja varsinkin näin opiskelija sitä haluaa säästää vähän jokapaikasta niin pienikin raha takaisin päin on aina rahaa takaisin itselleen!


 • Jos et kuitenkaan ole vielä liittynyt palveluun niin liittymään pääset tästä linkistä! Ja niinkuin sanoinkin jo aiemmin, palvelu on tosiaan täysin ilmainen ja helppo käyttöinen. 
 • Kun olet liittynyt, muistat vain aina mennä shoppailemaan aina bonuswayn kautta ja näin ollen voit alkaa saada rahaa takaisin ostoksista joita teet netissä! 
Näin opiskelijana sitä on aika tarkkana rahan kanssa, joten tälläinen palvelu sopii itselle ainakin hyvin! Ja kun olet kerryttänyt rahaa takaisin 15euron verran voi rahan siirtää omalle tilille!YHTEISTYÖ / COOPERATION

2 kommenttia:

 1. Mä oon tästä kuullutkin joskus, mut en ihan oikee tajunnut sitä pointtia enkä koskaan mitään hyvitystä saanut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa joo, eli siis kopion tän suoraan sieltä bonuswayn sivuilta koska tää selittää musta tarkasti sen mistä se raha tulee "Kun siirryt verkkokauppaan palvelumme kautta, verkkokauppa tunnistaa, että olet Bonuswayn käyttäjä ja maksaa meille myyntipalkkion tekemistäsi ostoksista. Tämän myyntipalkkion jaamme kanssasi, jolloin saat omaa rahaasi takaisin. Palvelumme toimii hieman samaan tapaan kuin kauppojen bonuskortit, mutta verkossa. " . Ja siis eihän tuosta mitään satasia saa takaisin, just esim. zalandolta saa 10e takaisin, jos tilaa 250e ja näin. Mutta onhan tuo pienikin raha aina takaisin päin!

   Poista