tiistai 28. kesäkuuta 2016

GIRLS NIGHT OUT


Heissan!
Huh nyt on juhannus vietetty ja paluu arkeen alkanut. Mulla on tosin ollu vapaata vielä eilinen ja tämäpäivä, niin sain mukavasti pehmeän laskun arkeen. Tosiaan juhannun meni mökillä ja eilinen ulkona, sillä täällä oli aivan mahtava ilma, joten en ole konetta avannut ollenkaan, sitten viime postauksen. Nyt kuitenkin ruvetaan postailemaan tuonne kameralle kertyneitä kuvia ja aloitettaan sillä että postailen tänne muutaman kuvan viime torstailta! Ekat kuvat järkkärillä, nuo alemmat kuvat taas kameralla, mutta ehkä te ette siihen kuole;D


Torstaina kokoonnuttiin tosiaan tyttöjen kanssa viettämään iltaa. Tiedossa hyvää ruokaa, seuraa ja juomaa! Mentiin nyyttäri periaatteella, mutta kun saavuttiin paikalle, oli siellä jo pöytä koreana ja täynnä vaikka mitä herkkuja! Hienoimpana tietysti tuo kakku, mikä kaveri oli tehnyt kaverinsa kanssa, se olin niin hienon näköinen ja maistui vielä vähintään yhtä hyvältä kuin miltä näyttää.
Ja juu meitsi vetäs tukan pinkiksi, tosin ei millään kestovärillä, mutta siitäkin on tulossa oma postaus niin en ala siitä operaatiosta enempää selostamaan. Ainut vaan että mä kyllä tykkään tästä hattaratukasta ja vahvassa mietinnässä ois tehdä tuo väri ihan jollain kesto värillä!

Mutta tosiaan, nyt ei mulla muuta, huomenna palataan postauksella juhannuksen asusta, ylihuomenna postauksella juhannuksesta ja sen jälkeen tulee postausta miten saa helposti vaihdettua hiusten väriä ilman mitään radikaalia tekoa! Joten kannattaa pysyä kuulolla postauksia varmaan tippuu ihan yksi postaus päivässä tää viikko :)

Nyt eikun mukavaa viikonjatkoa toverit<3

8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, tyttöjen illat on aina mukavia :) Ja nuo pinkit hiukset sopii sulle todella hyvin!

  VastaaPoista
 2. Oo niin ihanat hiukset! ♥ Tulee vielä itelläkin himo värjäyttää hiukset pinkiks :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihii, kiitos, itekki ihastuin niin paljon että haluasiin ihan kestovärillä tän värin:D

   Poista
 3. Tyttöjen illat on ihan parhautta ja upeita daameja ollut koolla <3 Sekä ihana tuo sun tukka, jään innolla odottamaan tulevaa postausta siitä! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on kyllä, kiitos<3 Juu huomenna julkaisen;D

   Poista