keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

HATTU PÄÄSSÄ


Helou!
Täällä ollaan palattu jo lomamodesta täysin arki modeen, kun oon ollu melkein jokapäivä töissä. Kyllähän toi ihan erilailla taas väsyttää tehä kokopäiväsesti töitä, kun nyt keväällä teki vaan koulun ohella tunteja. Mutta toisaalta onneksi on vaan töitä ei tarvise koulusta ressata, jos paria kesäkurssia ei lasketa. Myös treenien pariin on palattu viikon tauon jälkeen ja arkii alkaa rullata taas hyvin omalla painolla. Tällälailla sitä sit kesä meneekin, kunnes elokuussa, mulla on kuukauden palkallinen loma!

Vielä ei mitään kauheita kesä suunnitelmia itsellä ole, kuten sanoin oon töissä koko kesä- ja heinäkuun, joten mitään ei voi suunnilla ennen kuin työvuorolistat tulee ja tietää milloin vapaata ja näin. Kuitenkin ainakin yksille festareilla ois pakko päästä sekä kuopion viinijuhlille. Myös veneretki hietasaloon on yksijuttu mikä kuuluu joka kesään, kunhan säät vaan sallii!  Muuten kesän suunnitelmat on ihan auki, aion mennä vaan fiiliksen mukana, silloin ne parhaat tapahtumat yleensä tapahtuuki kun lähtee mukaan vaan extemporee!

Nyt mun aivot jumittaa ihan täysin, joten ehkä ihan turhaa yritän tuottaa enempää tekstiä. Kuvissa vähän sneak peakiä asusta, joka kuvattiin kun olin Lahdessa. Kuvissa on vielä ihana kesä ilma, kun taas nyt ulkona sataa vettä ja on kauhea myrkytuuli, mutta jospa ne lämpimät ilmat tulee vielä takasiin! Kokonaiset kuvat tulee sitten myöhemmin tällä viikolla,
palataan siis niiden parissa,
ihanaa viikon jatkoa teille kaikille

14 kommenttia:

 1. Hei ihania kuvia Saara, näytät niin upeelle!<3 Sun kesäsuunnitelmat kuulostaa tosi ihanille :-) Ja palkallinen loma♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Juu palkallisesta lomasta saa olla kiittollinen!:)

   Poista
 2. Oi tuo asu näyttää niin ihanalle, en malta oottaa että saadaan lisäkuvia siitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon=)) Eiköhän loppuviikosta tule loputkin kuvat!

   Poista
 3. Veneretki kuulostaa ihanalta ja kesässä parasta onkin aina mennä fiiliksen mukaan. Silloin voi tulla aivan yllättäviä ja huippu reissuja eteen, niinkuin sanoit <3 Ps. Ihania kuvia ja innolla odotan enemmän kuvia tästä asusta sekä kivaa viikkoa myös sinne :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Joo veneretki ihanassa säässä vaan kuulu kesään, ja just se kun menee vaan mukana!

   Poista
 4. Oi, kuukauden loma! Kuulostaa niin luksukselta :'D Itsellä kesäloma kahdessa osassa mutta loma on aina loma. Ei tarvitse miettiä työjuttuja ollenkaan. Ihana asu, paljon kivoja yksityiskohtia!(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos=)) kiva että on kuitenkinloma, pääsee juuri irti työasioista edes hetkeksi!:)

   Poista
 5. Näyttää kyllä aivan ihanalta, hame täyttä rakkautta! Mä en käsitä kuinka hyvin kaikkki hatut pukee sua, epistä ♥ :D

  VastaaPoista

 6. Aivan ihastuttava asu! Hattu kruunaa ehdottomasti kokonaisuuden :)

  www.lauraheinikki.fi

  VastaaPoista