keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

HELSINGISSÄ

Hello!
Mulla on pitänyt ihan hirmusta kiirusta koko viikon, en ole edes konetta kerennyt aukaisemaan, kunnes vasta nyt. Tai nytkin olin menossa jo nukkumaan, kunnes tajusin etten varmaan viikonloppunakaan kerkeä päivitellä blogia, joten aattelin nyt pikasesti tulla sanomaan kuulumiset!


Tosiaan Helsingin reissu viikonloppuna oli ja meni! Säät ei olleet meidän puolella ja sen takia kuva saldo reissulta kokonaisuudessa löytyy ylhäältä :'D Noikun kuvat olin sillee ei hitto en oo ottanu mitään kuvia, otetaan äkkii niin saan postaukseen ees vähä kuvia:'D Mutta ei se oo niin vaarallista. Me tosiaan yövyttiin kampin takana Radisson blue hotellissa. Tää oli mulle jo toinen kerta kyseisessä hotellissa ja voin kyllä suositella hotellia sijainnin sekä parhaan aamupalan takia suuresti (plus siellä on kylpyamme)!!

Tosiaan lauantai aamuna startattiin auto kohti Helsinkiä ja sinne koukattiin sitten hyvinkään kautta. Hotellille saavuttiin iltapäivästä, freesauduttiin vähän, minkä jälkeen lähdettiin shoppailemaan. Kaikkialla oli hirmuiset alet, mutta mä en jotenkaa jaksanut yhtään kiinnostua osteluun kun matka painoi sen verran että väsytti aikalailla. Ostin kuitenkin muutamia perusvaatteita hyvin halpaan hintaan.

 Kun oltiin pyöritty ympäriinsä niin ruvettiin ettimään ruokapaikkaa. Onneksi löydettiin ruokapaikka ilman suurimpia jonotuksia ja päästiinkin nopeasti hotellille valmistautumaan iltaa varten. Ensin otettii rennosti hotelilla ja sen jälkeen ruvettiin pikkuhiljaa laittamaan itseämme edustuskuntoon yöelämää varten.


 Mullahan oli suurte suunnitelmat tehä tuolla ylläolevalla tyvivärillä hattaratukka... Well  se meni sit ihan sanonko miksi ja meitsi meni sit uudestaan suihkuun pesee hiuksia kun lähtö oli jo ihan lähellä... Onneksi kerkesin laittautua uudestaan ja tyytyidyin kohtalooni olla blondi illan. Sitten me suunnattiinkin Kappeliin, missä en itse ikinä ollut käyny. Paikkana Kappeli oli kyllä hieno, porukka ei ollut ehkä ihan samanhenkinstä kuin minä, mutta se ei menoa haitannu vaan tanssittiin ja reviteltiin ihan kunnolla, paikalla oli tosihyvä DJ ja koko ajan tuli vaan hyviä kappaleita, niin oli pakko vaan tanssia :'D Kappelista sitten suunnattiin mäkkärin kautta hotelille.  Aamulla  jaksoi hyvin nousta ylös vaikka ei hirveesti tullutkaan nukuttua, koska hotellin aamupala<3 Ja ai, että tuo hotellin aamupala pääs kyllä heti kärkilistoille mun hotelli aamiaisissa! Siellä oli vaikka mitä hyvää!! Aaa nyt kun sais saman kattauksen eteen.( nimimerkillä jääkaapissa palaa vai valo..). Aamupalan jälkeen mentiin vielä istukelemaan keskustaan hetkeksi minkä jälkeen lähdettiin Hyvinkään kautta takasiin koti Kuopijoo! Tuon ajomatkan jälkeen tuntui oma sänky kyllä niiiiin hyvältä!

Kaikenkaikkiaan meillä oli kyllä ihan huippureissu, täydellinen irtiotto arjesta tyttöjen kesken, tälläinen pitää ehdottomasti järjestää uudestaankin! Kiitos vielä tytöt reissusta<3

Mä kuitenkin suuntaan nyt nukkumaan, sillä mulla on huomenissa nimittäin aamuvuoro. Töiden jälkeen sitten vaihdankin taas vapaalle ja hengailaa tyttöjen kaa ja pidetään hauskaa, ihanaa!! Juhannus mulla onkin vapaa, joten pääsen onneksi taas rentoutumaan hetkeksi, palataan taas kun on aikaa tulla läppärin ääreen, yritän nyt muistaa ottaa vähä enemmän kuvia niin olisi täällä blogissa muutakin kuin asukuvia,
mutta nyt heihei ja,

Ihanaa juhannusta teille kaikille<3

7 kommenttia:

 1. Kivalle kuulostaa reissu :) Oikein ihanaa juhannusta sinnekkin ♥

  VastaaPoista
 2. Oi että, kuulostaa tosi ihanalle <3 Sä oot kyllä ollu tooosi kauniina liikenteessä Saaruli :) Ihanaa juhannusta ♥

  VastaaPoista
 3. Aina ei niitä kuvia muista ottaa eikä se oli mitenkään vaarallista :P Teidän reissu kuulosti kokonaisuudessaan onnistuneelta ja toivottavasti juhannus oli yhtä onnistunut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ois vaan kiva joskus muistaa kaivaa se kamera esiin:D juu onnistunut se oli ja juhannus myös<3

   Poista