sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

KAUPUNKILEHDESSÄ


Helou!
Tulin jakamaan teille ne kuvat mitkä otettiin kaupunki lehteen. Mulle tosiaan tehtiin meikki ja kampaus ja sen jälkeen haettiin mulle kesän trendien mukaiset vaatteet ja kengät. Sen jälkeen ruvettiinkin ottamaan kuvia.  Tämä juttu tosiaan ilmestyi eilen Kuopion kaupunkilehden kesä extrassa, mutta jos lehti ei kotiovella tule löytyy juttu myös sähköisestä versiosta täältä!
Koko päivä oli mulle kyllä todella kiva kokemus ja varsinkin ammatilaisen tekemä meikki ja kampaus, kunnon luksusta arkeen!


Näissä kuvissa  näkyy hyvin meikki sekä kampaus! En ollut vielä käynyt kampaajalla tuolloin joten hiukset oli melko pitkät ja kampaaja niihin taikoi tuollaisen hienon kieputus letin. Mä pidän tosi harvoin hiuksia kiinni, joten oli kiva saada vähän erilainen kampaus, kuin mitä yleensä mulla näkee. 

 Kaikki kuvat / Laura Töyräs


Vaatteet haettiin mulle bikbokista ja rakastuin noihin housuihin kyllä ihan täysin!! Ne oli niin mukavat jalassa!! Kengät taas käytiin nappaamassa Dinskosta.

Nyt mun aivot jumii täysin, joten en kirjoittele sen enempää,
huomenna palataan sitten Disneyland postauksella, joten kannattaa huomenna olla kuulolla!;)

14 kommenttia:

 1. Upee asu ja toi kampaus on aivan ihana *_*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo asu oli kyllä munkin mieleen ja eikö ookkin, vielä kun itse osaisi tuollaisen taikoa tähän tukkaan! :)

   Poista
 2. Vitsit oot ollu kauniina, ihana meikki ja sun hiukset näyttää tosi paksuilta! :-) <3 olitko hakenut tohon juttuun jotenkin mukaan vai pyydettiinkö nimenomaan sua vai miten? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Tuo meikki oli kyllä upea ja tuoletti myös, sai munkin hiukset näyttämään paksuilta:'D En hakenut jutun teki mun siskon tuttu, joka oli kysellyt jos joku haluaisi lähteä tähän mukaan niin sisko sitten ehdotti minua :)

   Poista
  2. Okei! :) Tollaset uudet ja erilaiset jutut on kyllä arjen keskellä piristäviä! :) Tosi kivoja kuvia saitte otettua!

   Poista
  3. Niinpä, oli kyllä kunnon piristys kun sai jotain arjesta poikkeavaa, kiitos!:))

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Eikö ookkin, oli kyllä niin omaan mieleenkin, hauska silti kun joku toinen päätti mitä pukee ja miten hiukset laitettiin!:))

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Niin minustakin, niin ne kampaajat vaan osaa taikoa hienouksia hiuskiin!:))

   Poista
 5. Wautsi, sää oot ollu kyllä niiin upeena!<3

  VastaaPoista
 6. Oijoi oot kyllä ollut upeena! ♥

  VastaaPoista