lauantai 5. marraskuuta 2016

ISONEULE + YLIPOLVENSAAPPAAT


Hei!
Tänään saatiin pitkästä aikaa otettua asukuvia ja pakko oli heti tulla postailemaan nämä! Tänään oli aivan ihana päivä. Aurinko paistoi, yöllä oli satanut pieni lumipeite, joten ulkona oli ihanan näköistä. Tänään ollaan otettu täysin rennosti ja käyty vähän kaupungilla pyörimässä. Nyt illasta menen ystävän syntymäpäivä juhliin, joten oikein mukavasti tämä lauantai vietetään.



Tässä asussa viihdyin kyllä hyvin. Pitkä neule ja ylipolvensaappaat vaan kuuluvat yhteen. Oon yrittänyt metsästää kirppareilta sellaista aivan överisuurta villapaitaa mikä olisi täydellinen näihin keleihin kun tarkenee vielä sukkiksissa ja ylipolvensaappaissa. Vielä ei ole löytänyt, mutta eiköhän vielä löydy. Ja, joo voisin mennä vaan kauppaan ja ostaa neuleen uutena, mutta haluan säästää kaikki mahdolliset rahat vaihtoon ja Floridaan ja muutenkin opiskelija sitä mieluummin yrittää löytää jostain vähän halvemmalla. 
Oma tekemä huivi on edelleen monen vuoden jälkeen lemppari, se vaan tuo väriä joka asuun ja se on niin ihana iso ja lämmin! Pitäisi melkein tehdä toinen samanlainen huivi, mutta vaan erivärinen sillä tuo huivi on ihan lemppari.


Mutta nyt en datistele enempää vaan alan valmistautua iltaa varten,
viettäkää ihana lauantai-ilta!

15 kommenttia:

  1. Oi, toi huivi on ihana! <3 Vinkki vitosena,että Floridassa kannatta kiertää kaikki Marshallit, Century 21, TJ Maxxit(outletteja kaikki) yms, koska niistä tekee ihan mielettömiä löytöjä sit ihan simo halvalla.. :D Mua jäi harmittaan ihan hirveesti,että jätin Calvin Kleinin pitkän neulemekon kauppaan, kun jäin miettiin,et olisko se hyvä.. 20 dollaria hintana ja silti mietin.. olis pitänyt vaan ostaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos<3 okei, kiitti vinkistä pitää ehottomasti tutkia nuo!:))

      Poista
  2. Iiiiihana sinä, asu ja kaikki, varsinkin toi huivi <3 Meikä kutoo tässä just omaansa, jos sais vielä tän talven aikana valmiiksi...... :D Mä tykkään kanssa ihan mielettömästi tuosta yhdistelmästä, harmi kun mulla on tällaiset turbopohkeet niin eipä mun jaloille mitään ylipolvensaappaida löydy! Pakko vielä sanoa, että sun tukka on muuten aivan ihanan sävyinen <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon<3 joo tuohon kyllä hetki menee, jos varsinkin tekee noin ison :D

      Poista
  3. Ihana asu :) Ja ihanan pirteitä kuvia ♥ Tuollainen iso neule olisi niin kiva hankkia itsekin :)

    VastaaPoista
  4. Tosi kaunis asu jälleen, rakastan tuota villapaitaa! :)

    VastaaPoista
  5. Kivan näköinen asu! Mä tykkään ite myös yhdistellä ylipolvensaappaat pitkän neuleen kanssa :)
    https://tzenni.blogspot.fi/?m=1

    VastaaPoista
  6. Täälläkin tykätään pitkistä neuleista ja ylipolven saappaista. Mä vaan oon tosi varovainen siinä että kun tykkään pitää sitä komboo sukkahousujen kanssa niin että mitä ihmettä sitä pistää jalkaan jos neule ei kuitenkaan oo tarpeeksi pitkä. Tajusitkohan mitä meinaan?:D Ihana look ja iskee muhun tosi lujaa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos kata<3 joo todella ymmärränä! Mulla oli tässä asussa triikohame alla, varmistamassa että ei vilku :D

      Poista
  7. Siis tää asu.... Tää on iskee kans muhun, on muuten ihan täydellinen!

    VastaaPoista
  8. Oi miten lämpösen ja mukavan näkönen asu <3

    VastaaPoista