torstai 1. joulukuuta 2016

LAHJOJA PIENELLÄ BUDJETILLA


Noniin niin se vaan on taas joulukuun ensimmäinen ja joululahjat alkaa olla ostovaiheessa, paitsi ne fiksut jotka ovat ostaneet lahjoja jo aiemmin! Itse aina ennen myös ostanut paljon lahjoja, varsinkin silloin kun oli kokoaikaisena töissä ja oli rahaa törsätä lahjoihin. Nyt kuitenkin opiskelijana budjetti on hyvin rajallinen, varsinkin kun lähden tammikuussa vielä tekemään työharjoittelun ulkomaille mihin olisi hyvä säästää rahaa, niin paljon kuin mahdollista. Siksi päätin teille tännekkin kertoa muutaman idean, mitä voisi antaa lahjaksi, niin että toinen on varmasti mielissään ilman, että lahjoihin menee miljoonia euroja! Nämä tosiaan ei oo mitään mun oma keksimiä ideoita, vaan varmasti joku jossain on näitä ennenkin kertonut, mutta nyt tähän kirjoitan ideoita mitä omaa mieleen tulee!
Rakkauspurkki
Tai, mitä ikinä sinne haluaakaan laittaa. Itse tein tämän S:lle synttärilahjaksi, joten siksi voin tännekin kuvan laittaa. Itse kirjoitin tuonne lapuille kaikki ne syyt miksi S on niin rakas ja sitten kun olen vaihdossa voi hän sieltä niitä lukea<3
Tätä purkkia voi kuitenkin muokkaila juuri niinkuin haluaa! Purkkiinhan voi laittaa esim. kaikki eri kotitehtäviä ja tavallaan luvata tekemään ne, jos toinen sieltä purkista käyttää vaikka imurointi kortin niin sitten hoitaa imuroinnin. Tai purkkia voi soveltaa vaikka ystävälle, kirjoittamalla kaikkia niitä syitä miksi ystävä on tärkeä ja ihana ihminen. Tämä lahja saa varmasti hymyn huulille.
Lahjakortit
Lupaus tunnin hieronnasta, leffan maksaminen, kahvikupin tajoaminen, ihan mitä vaan! Näitä voi keksiä ja ideoita mitä vaan! Ystävälle on hyvä antaa lahjakortti jossa lupaa tarjota kahvin ja samalla omistautua ystävälle kahvin ajaksi kokonaan. Nykyään on niin kiire, niin ystävä varmasti arvostaa, kun lupaa pyhittää aikaa vaan hänen kanssaan! Myös lahjakortteja jossa lupaa siivota tai vaikkapa hoitaa siskon lapsia on varmasti hyvin toivottuja. Itse oon joka joulu antanut pikkuveljille lahjakortit, joissa lupaa maksamaan yhteisen leffa illan, tälläiset kokemukset on minusta kivoja lahjoja ja samalla saa sitä yhteistä aikaa.
Tee itse
Haluatko antaa kosmetiikkaa, tee helposti itsekotona kuorinta-aine ja vaikka samalla voit luvata kokonaisen kasvohoidon. Pyydä lahjan saaja kotiin, tee omatekemä kuorinta-aine ja ihonpuhdistus ja samalla vaihtaen kuulumisia ja hieroa, tälläiset rentoutumis hetket ovat ihania keskellä arkea ja rahaa ei välttämättä mene yhtään! Netti on täynnä erilaisia ohjeita, miten kotona voi tehdä itse esim. sen kuorinta-aineen. Voit myös itse leipoa, tai tehdä vaikkapa omaa hilloa, kastiketta, mysliä, siemennäkkäriä, näihin ei monesti mene niin paljoa rahaa, kun kerralla voi tehdä isomman satsit ja antaa monelle ihmiselle pienet purkit täynnä omatekemää makua!
Nyt koska tiedän, että siellä on huomattavasti luovempia ihmisiä kun minä lukemassa, niin kertokaa jos teilläkin on ideoita, miten pienellä rahalla voi antaa mukavan lahjan!! Varmasti moni lukijoista opiskelee ja rahaa ei välttis ole miljoonia laittaa niin tälläiset vinkit on ainakin musta todella kivoja ja toivottuja! Mitäs olitte mieltä mun näistä vinkeistä?

6 kommenttia:

 1. Aivan ihania ideoita Saara! <3 Mä tein viime jouluna mun poikaystävälle tuollaisen rakkauspurkin jonne laitoin noiden lappujen lisäksi suklaata sekä hajuveden :) Tuollaiset lahjakortit on myös ihan parhaita ideoita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos<3 oijj se on ollut varmasti mieleinen lahja:))

   Poista
 2. Toi rakkauspurkki on ihana idea! Mä oon itse myös aina suosinut itse tehtyjä lahjoja, semmoisia missä on oikeasti ajatus mukana :) Viime vuonna annoin poikaystävälle joululahjaksi reissun Helsinkiin ja päästiin viettämään rauhassa aikaa kahdestaan, se oli myös mukavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, sellaisia lahjoja on aina kiva antaa ja saada!:)) Oii, se on varmasti ollut ihana lahja ja päästä viettämään aikaa yhdessä<3

   Poista