tiistai 15. marraskuuta 2016

PARKATAKKI


Hei!
Aikaa menee ihan hirveetä vauhtia koko ajan eteenpäin ja tuntuu ettei sitä pysy ollenkaan perässä.  Kisaviikkokin käynnistyi eilen ja mulla on jo ihan kisafiilis!! Jännittää ja samalla oon innoissani päästä kisamaan meijän joukkueella. Tänä vuonna on itseasiassa tasan 10vuotta siitä kun kisasin ekan kerran kisamatolla ja silloin siihen jäikin heti koukkuun. Oon fiilistellyt kaikkia vanhoja kisavideoita tässä ja on se vaan kiva kun on löytänyt lajin mistä tykkää vielä 10vuoden jälkeen. Kisat meillä on sunnuntaina ja lauantai aamuna lähdetään kohti vantaata. 



Ennen kisoja on kuitenkin vielä monta koulutehtävää hoidettavana. Perjantaina mulla on vielä yksi tentti, joten täysillä saa tämän viikon painaa, ennen kuin pääsee viikonloppuun ja kisoihin. Sain kuitenkin tänään taas koululla vaihtojuttuja eteenpäin, enää muutama juttu, vakuutus, rokotteet, luottokortti ja vikat tehtävät niin sitten sitä ollaan valmiina lähtöön!! Uskomatonta, että alle kaksi kuukautta niin oon lentokoneessa kohti jenkkilää!


Tällä hetkellä mun elämään ei juuri kuulukkaan muuta kuin treenejä ja koulua, mikä näkyy täällä blogin postaus tahdissakin, mutta yritän aina tulla päivittelemään kun aikaa vaan on. Oon luonnoksiin kerännyt jo monia postaus ideoita, enää tarvitaan vaan aikaa, että saan ne toteutettua.

Mutta eipä mulla nyt sen kummenpia, palaillaan!
MORO!

7 kommenttia:

  1. Aivan ihana asu Saara<3 Ja toi parka sopii sulle ku nenä päähän :) Tsemppiä kisoihin<3

    VastaaPoista
  2. Ihana ja niin mukavan näköinen asu! Tsemppiä kisoihin! :)

    VastaaPoista
  3. Ihana takki, tuo huivin väri käy ihanasti tuohon armynväriseen parkatakkiin ! Mahtavaa kun kohta pääset vaihtoon, en malta odottaa kun nähdään kuviakin sieltä 8) ♥ Tsempit sinne kisoihin <3

    VastaaPoista
  4. Ompas kiva parkatakki! Itsellä olisi samanmoinen hakusessa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:)) tuo on kyllä kätsy menee monen asun kanssa!

      Poista