perjantai 4. marraskuuta 2016

UUTTA MEIKKIPUSSISSA - MEIKITÖN NAAMA VS MEIKATTU NAAMA


Mun sivellin varasto on kaivannut pitkään päivitystä ja nyt vihdoin sitä hieman päivitin! Tosin en ois ikinä uskonut, että ostan uudet siveltimet k-kaupasta! Kyllä luit aivan oikein, nämä siveltimet on nimittäin Pirkan siveltimet. Kun näin siveltimet oli pakko mennä uteliaisuudesta tutkimaan ja sitten kun luin takaa, että siveltimet ovat vegaaniset niin mun oli pakko ostaa nämä testiin. Paljon nämä eivät kukkaroa rokottaneet sillä poskipunasivellin maksoi 3,90€ ja puuterisivellin 4,50€ ja sitten tuo meikkisieni 5,90€. Siveltimiä kerkesin jo testata ja nämä on niin pehmeät ja levittävät tuotteet todella hyvin, todelliset positiiviset yllättäjät. Meikkisientä en ole vielä testannut, mutta innolla odotan onko tässä mitään eroa aitoon beatyblenderiin mitä oon aiemmin käyttänyt.

Kulmakynä on ollut jo pitkään mulla ostoslistalla nyt kun tämä oli alennuksessa niin nappasin mukaan. Tämä maksoi 5,50€


Mulla loppui juuri mun peitevoide ja hetken mietin minkä olisin ostanut. Testasin tätä peitevoidetta mun kaverilta ja sitten päätin tän ostaa testiin. Tämä maksoi 7,90€ joten tämäkään ei paljoa maksanut. Tätä kerkesin jo testamaan ja olen kyllä tyytyväinen. Hyvä peittävyys ja helppo levittää.


Tätä palettia oon katsellut siitä asti kun nämä tuli kauppaan myyntiin, mutta korkean hinnan takia en ole tätä ostanut, mutta nyt tämä oli 10€ alennuksessa ja maksoi enää 15€, joten nappasin tän heti mukaani. Tätäkin testasin ja tykkäsin kyllä kovasti! Nämä levittyi kivasti naamalle tuolla uudella Pirkan poskipuna siveltimellä.


Halusinkin heti testata uusi meikkejä ja tykästyinkin heti kaikkiin! Nyxin peitevoide oli todella positiivinen yllätys hintaan nähden, se peitti hyvin punaisuuden ja näpyt naamasta. Ainut huomio oli, että se ehkä hieman kuivatti naamaa, joten jos on todella kuiva iho valmiiksi niin sitten entiedä sopisiko tuote välttämättä, mutta mulle tuote kyllä toimi hyvin!
Nappasinkin ensin kuvan täysin meikittömästä naamasta ja sitten meikatusta naamasta. En oo varmaan yli viikkoon meikannut ollenkaan niin oli kiva pitkästä aikaa laittautua vähän enemmän. Itse viihdyn niin yllä olevassa naamassa, kuin meikatussakin ihan yhtä hyvin, mutta kyllähän tuon huomaa eron, kun peitevoiteella ja meikkivoiteella saa aivan tasaisen ihon. Tein myös hyvin varovasti tuolla Isadoran paletilla varjostuksia ja korostuksia, mutta ne ei hirveästi kuvista erotu, mutta tuo paletti nousi kyllä heti mun lemppariksi. Kiva kun paletissa on samassa kaikki tarvittava.


Mä oon viettänyt tänää vapaapäivää. Aamu alkoi lääkäri käynnillä, sillä mun sormi ei ole vieläkään parantunut. Lääkäristä menin sitten hierontaan, vihdoinkin. Mulla on selkä ja hartiat olleet jo hyvin pitkään jumissa. Nyt vihdoin sain aikaseksi varattua ajan ja kyllähän sitä ois pitänyt hieman aiemmin mennä.. Varattiinkin mulle suoraan jo seuraava aika, että saisi edes osan jumeista pois. Nyt pitää kyllä pitää huolta myös kehon huollosta, se on niin tärkeä osa hyvinvointia.

Tänään päivä jatkuu sillä, että mennään S:n kanssa elokuviin katsomaan Luokkakokous 2. Eka versio oli niin hulvattoman hauska, että saa nähdä onko tuo toinen versio yhtä hyvä kuin ensimmäinen.
Mutta nyt toivotan teille ihanaa viikonloppua<3

6 kommenttia:

  1. Oot kyllä kaunis :) Ja tuo Isadoran paletti näyttää super ihanalle ♥

    ♥: Ane

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos<3 jep, se kyllä on myös yhtä hyvä kuin näyttää!

      Poista
  2. Oi vitsit, meikkiostoksilla on aina niin mukava käydä ja päästä testailemaan uusia juttuja! :) Kauniin meikin sait kyllä tehtyä, vaikka kauniit ovat meikittömätkin kasvot!
    Hierontaan pitäisi itse kans mennä, istumatyö meinaa jumittaa hartiat aivan täysin. Kun vain saisi aikaiseksi! :D

    http://blogiainoa.blogspot.fi/?m=1

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, varsikin vielä kun löytää edullisesti hyviä juttuja :)) Kiitos paljon=) Jep, munkin pitänyt, 3vuotta mennä nyt sai aikseksi vasta... Kannattaa kyllä mennä, heti kun alkaa nii miettii vaan miksi ei ole aiemmin mennyt!:D

      Poista
  3. Tosi kiva ja mielenkiintoinen postaus! Mua alkoi kiinnostaa tuo NYXin peitevoide, sen voisi jopa ostaa testiin! Mulla on aika rasvoittuva iho niin en usko että se mun nassua sais kuivaks:'D Ja aivan ihastuttava Isadoran paletti! 8) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiva kuulla!:)) Joo mä voin kyllä suositella, tosihyvä peittävuus tuohon hintaan!! Jep, onneksi vihdoin alessa niin sain tuon omaksi<3

      Poista