sunnuntai 15. tammikuuta 2017

KOSMETIIKKAA

Ajastettu postauS!

Nämä hius tuotteet lähti alennuksesta mukaan sillä mulla oli shamppoo ja hoitoaine loppu. Nämä tuotteet oli ihan kivoja, varsinkin tuosta naamiosta tykkäsin, mutta muuten en kyllä varmaa osta uudestaan, ihan ok tuotteet, mutta ei parhaat mun hiuksille!


Tämä lumenen kasvovesi muutti mun käsityksen kasvovesistä kokonaan! Ennen kasvovedet jätti mun naaman huonon tuntuiseksi, mutta tää kasvovesi todella kosteuttaa ja tästä on tullut ihan mun lemppari tuote! Myös lumenen deorantti on ollut oikein hyvä.


Näistä laveran tuotteista taas.. No kasvorasvo oli ihan hyvä, ei sinällään mitään huonoa, mutta en silti varmaan osta uudestaan, oli ehkä vähän liian tuhtia mun kasvoille. Sitten tuo deorantti, no nämä ei tietenkään toimi yhtälailla kun antiperspirantit, mutta tää jäi kyllä käyttämättä. Yritin parin viikon ajan totutella tähän, mutta kun tää ei toiminut edes kotona olessa niin kokeilu ja totuttaminen jäi siihen..Erisanin tuotteet on ainakin itsellä aina toimivia tuotteita ja tätä kasvorasvaa oon ennenkin käyttänyt ja tuo puhdistusgeeli putsaa hyvin naaman!

 Tuo organic shopin mutanaamia toimii musta ihan kivasti, en oo sitä kun parikertaa nyt käyttänyt, mutta hyvin musta toimii. Dependin kulmaväreistä on tullut mulle ihan vakkareita, tosin tää väri oli liian vaalea, mutta oon käyttänyt sitä tummenpaa väriä, millä aina värjään kulmat niin kuukauden pysyy hyvin väri!


onko joku näistä tuotteista sulle tuttu? 
Mitkä on teijän lemppareita kosmetiikka tuotteita?

2 kommenttia: