maanantai 16. tammikuuta 2017

MATKA VIDEOITA OSA 1 - FLORIDAMoikkis!
Niinkuin eilisessä postausessa sanoinkin on täällä matkalla tullut aika paljon kuvattua erilaisia videopätkiä ja niitä haluan täällä bloginkin puolella näyttää! En tosiaan ole sen kummemin käyttänyt täällä aikaa editointii, joten välillä kuuluu mun höpötystä ja välillä taas ei ole ääniä, mutta ehkä tärkein sinne ruudun puolelle välittyy. En kuitenkaan halua käyttää yhtään liikaa aikaa koneella istumiseen täällä, mutta tämmösiä nämä pätkät on ja ite ehkä tykkäänki jopa siitä että ne on vaan niin koruttomasti tuossa videolla vaikka ei se mikään masterpiece olekkaan vaan just videopätkiä tästä reissun alusta ja täältä reissusta!
Tässä siis ekat kaksi video pätkää ekassa lähtö suomesta ja lopussa näkyy meijän koti täällä jenkeissä ja toisessa pätkässä jo video kuvaa ihan täältä floridasta illalla


4 kommenttia:

 1. Eikä tuollaha on aivan mahtavan näköistä! 8) Ihana idea että aloit kuvaamaan reissua ihan kotoa lähdöstä asti 8) Näyttää kyllä uskomattomalta ja käymisenarvoiselta paikalta, ehken mäkin joskus pääsen 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiii eikö ookki!!<3 Kyllä säkin vielä pääset;)

   Poista
 2. Kivoja videooita<3 Toivottavasti saisin itekkin pian ulos joulukuun reissuvideon!:) Millä ohjelmalla oot tehnyt nää? 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos<3 ihan vaan movie makerillä ono tehnyt:)

   Poista