keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Mikä on ollut parasta ja mikä ei niin kivaa näissä blogivuosissa? -TOIVEPOSTAUS

Kyselin syksyllä toivepostaus ideoita ja oon näitä kirjotellutkin, mutta julkaisu on jostain syystä jäänyt, joten nyt tulisi vastaukset yhteen toivepostaukseen! Tämä on ajastettu postaus kun meikä huitelee jossain päin Floridaa, joten siksi on talvisia kuviakin, mutta niin nyt vastauksia toive postauksen kysymyksiin!PARASTA

No parasta on kaikki ihanat kommentit, ehottomasti!! Mikään ei piristä päivää niin kuin ihanat kommentit ja keskustelut kommenttiboksissa. Kivaa on myös se kun voi itse palata taaksepäin omissa blogeissa ja muistella kaikkea mitä on tapahtunut, hauska myös seurata omaa tyylin kehitystä ja nauraa omille vanhoille asuille ja kuville. On myös ollut kiva huomata, kun on saanut muutaman yhteistyön ja tätä kautta tavallaan huomannut, että ehkä sitä osaa jotain tehdä täällä myös "oikein"!
Parasta on myös tutustua uusiin ihmisiin blogien välityksellä, ehkä vielä joskus sitä uskaltaa lähteä ja nähdä oikeasti niitä "bloggaaja kavereita" ihan kasvotusten kenen kanssa paljon kuulumisia aina blogien välillä vaihtelee!EI NIIN KIVAA

no ei niin kivaa, huonot kommentit. Oon saanu välillä kaikentyylisiä kommentteja, osa aika törkeitä, mutta oon itse siirtänyt ne suoraan roskakoppaan. Välillä tulee myös sellasia kommentteja, mitä en kyllä toivo nuorena naisena saavani ja nekin olen laittanut suoraan roskikseen. On ihan todella outoa, että porukka odottaa, että koska kirjoittaa blogia saa kommentoida mitä vaan ja bloggaajan on vaan kestettävä, sori vaan mutta ei se niin mene! Kiusaaminen on yhtä kiusaamista netissäkin ja siksi en aio koskaan sellaisia kommentteja täällä julkaista, parempi heittää ne vaan suoraan poistoon ja pois silmistä pois mielestä.
Muuta huonoa asiaa en kyllä tästä bloggaamisesta keksi. Meitsi on aina kirjottanut tätä niin lungilla asenteella, etten ole paljon blogistanut stressanut tai kokenut paineita, teen tätä omalla tavalla ja jos tänne jokunen lukija eksyy niin se on vaan plussaa!
Ehkä nuorempa kun piti blogia sitä osteli enemmän vaan vaateita blogiin ja asukuviin ja se ei ole kyllä milläänlailla kivaa tai järkevää, mutta onneksi tästä tavasta on kyllä jo tämän uuden blogin aikana todellakin päästy eroon.


Tässä muutamia ajatuksia mitä bloggaaminen mulla herättää! Tää toive tuli silloin blogi synttäri postaukseen ja nyt sen toteutin! Itse tosiaan oon aina oikeastaan blogannut rennolla otteella tää on aina ollut mulle pelkkä harrastus, enkä koskaan ole yrittänyt sen enempää tätä markkinoida tai saada tästä rahaa. Toki pikkuyhteistyöt on tervetulleita, jos ne sopii blogiini, mutta mitään ammattia en tästä koskaan ole yrittänyt tehdä tai saada blogiani menestymään sen kummemmin, sillä mä viihdyn oikein hyvin pienen blogin bloggaajana, sitten on kiva huomata, että tänne löytää oikeati ihmisiä ketä mun jutut kiinnostaa eikä vaan sen takia, että oisin tätä jossain enemmän mainostanut! Mutta tän mun rennon asenteen takia tässä bloggamisessa ei oikein ole huonoja puolia. Koska jos olisi paljon huonoja puolia niin ei tämä olisi silloin enää se aivojen nollausharrastus mikä tämä nyt on!
Tämä on mun kolmas blogi ja oon bloggaana aika paljon muuttunut ja blogin sisältö oikeastaan aina muuttuu kun mun elämäki muuttuu, tama on kiva harrastus mikä muokkaantuu aina oman elämän tilanteen mukaan!Mutta nyt te kanssa bloggaajat, kertokaa mitä teijän mielestä on bloggaamisessa parasta ja mikä ei niin kivaa!!

6 kommenttia:

 1. Kivasti kirjotettu postaus ja ihania kuvia! Mukavat kommentit on kyllä tosi ihanaa luettavaa. Itse olen onneksi vielä säästynyt ikäviltä kommenteilta näin bloggaamisen alkutaipaleella, mutta eiköhän sekin päivä joskus vielä koita... Totta kyllä, että ei bloggaajienkaan tarvitse haukkuja kestää, vaikka ovatkin vapaaehtoisesti tuoneet elämäänsä julki.
  https://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiva kun tykkäsit!=)) Joo mullekin onneksi aika vähän tulee noita tyhmiä kommentteja, mutta sillon ku tulee nii ei oo kivaa, onneks oot säästynyt!=)

   Poista
 2. Hei olipas kiva postaus, ihania ajatuksia oot kirjoittanut bloggaamisesta! :) Listailit kyllä just niitä asioita mitkä itsellekkin on parasta ja huonointa bloggauksessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäsit, joo taitaa olla nuo just semmosia että monella tulee mieleen ketkä bloggailee:))

   Poista
 3. Tosi kiva pohdiskeleva teksti! Mulla tosi samanlaiset ajatukset bloggaamisesta :) Just eilen sain yhen vähän negatiivisemman kommentin ja kyllä julkaisin sen.. Mut kyllähän siitä kieltämättä vähän paha mieli tuli, vaikka ei todella pitäs ottaa itteensä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva kuulla, joo mäkin joskus julkaisin mutta nykyään jos tulee niin en julkaise, mutta toisaalta just jos julkaisee niin näyttää myös että on sen kommentoijan yläpuolella tavallaan kun pystyy sen julkaisemaan, oot kyllä upee ihminen nii sun ainakaa piä välittää<3

   Poista