perjantai 21. heinäkuuta 2017

SUOMEN MUST HAVE VAATE - SADETAKKI


Helou!!
Piiiiiiiitkästä aikaa asukuvia ja vieläpä täältä Suomen kamaralta. Vaikka Suomessa jo kolme kuukautta on oltu, niin oon halunnut postailla nuita jenkkijuttuja enemmät pois, ennen kun alan tykittää Suomesta kuvia ettei ois ihan niin sekavaa.
Tällä hetkellä mä oon Tampereella, tulin tänne eilen ja huomenna suuntaan toisen kaverin luo Turkuun, aivan huippu viikonloppu siis tulossa. Pitkästä aikaa nään ystäviä ja pääsen käymään molempien luona, ihanaa!


Mutta sitten asuun! 
Musta on tullut näköjään hirveen käytännöllinen shoppailija kun tän kesän lemppari hankinnat on tuo ihana keltainen Reiman sadetakki ja New Balancen valkoiset lenkkarit. Molemmat on käytännöllisiä ja sitten vielä näyttääkin musta hyvältä. Ei enää harmita kuulkaas Suomen kesä, kun voi vetästä tän takin päälle!! Oon vilkuillu tätä takkia jo pitkään ja odottanut milloin se tulisi Aleen, onneksi odotin sillä tää lähti 39eurolla mukaan Luhta outletista. Enää tarvitsisin jotkut kivat kumpparit niin sitten oisin aivan valmis kesään ja syksyyn.
Asu on muuten super rento, niinkuin melkein aina mulla nykyjään, vaatteita vaan pitää olla myös mukavat päällä niin on hyvä olla! Tää asu mulla oli päällä kun käytiin katsomassa uusin Transformers, ihan jees mun mielestä, tosin ne ekat on ehdottomasti parhaimpia noista elokuvista.


Mutta nyt toivotan teille oikein mukavat viikonloput ja palaillaan taas ensiviikolla,
puspus<3

11 kommenttia:

  1. Joo, kyllä munkin pitäisi vaan se sadetakki viimein ostaa. Se on ehdottomasti suomen kesän must have:'D Upeita kuvia Saara! Keltainen on sadetakkina ihan pakollinen;;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, se on monessa tilanteessa pelastanut päivän!!:D Kiitos, jep ihanasti piristää kun muuten on harmaata kun värikäst takki!:))

      Poista
  2. Sadetakki olis kyllä aika pop! Varsinkin keltainen oli magee! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, keltanen mustaki oli just se väri, niin kirkas, kun muuten on harmaata!!

      Poista
  3. Sadetakki ja kumpparit pitäis kyllä itsekkin hommata :D Etenkin kumisaappaat! Suomessa sataa niin paljon ja lisäksi nykyään saa niin kivoa sadetakkeja ja kumppareita :) Tuo keltainen sopii sulle hyvin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siistit kumpparit on mulla vielä ostoslistalla!! JEp, kiva kun nykyään monesta erikaupasta saa ja vaikka mitä eri malleja niin kaikille varmasti löytyy mieleinen :))kiitos<3

      Poista
  4. Täytyy kyllä sanoa, että pitäs itelläkin olla sadetakki olemassa kun suomessa asuu! :D Tuo keltanen on aivan ihana ja sopii sulle<3 Oiskohan noita vaaleenpunasinakin :P...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ooo vaaleanpunainen ois niin söpö ja kävis sulle kyllä tosihyvin!<3

      Poista
  5. Oi kuinka pirtsakka sadetakki! Tuo päällä voisi jopa fiilistellä sadetta, kun ei pelkoa, että kastuisi. :)

    http://odessaaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:)) Jep, vähän melkein odottaa, että sataa vettä niin saa vetästä tuon takin päälle :-)

      Poista
  6. Ihana sadetakki ja muutenkin kiva asu! Ihanan pirtsakat kuvat myös 😍

    Sara V

    VastaaPoista