lauantai 6. helmikuuta 2016

MUSTA VALKEAA ASUA


Hellou!
Ja oikein mukavaa viikonloppua sinne ruudun toiselle puolelle!
S lähti jo tänään Lahteen, joten mulla on nyt kivasti aikaa tehdä blogi juttuja. S tosiaan tuli tänne jo keskiviikkona ja tänään sitten tuossa hetki sitten lähti. Kerettiin yhdessä harrastaa vähän talvilajeja, kun torstaina käytiin luistelemassa jäällä, S luistimilla ja minä retki luistimilla. Olin ekaa kertaa retkiluistimilla menossa ja olihan se kivaa, vaatii vaan vähän harjoittelua. Eilen taas mentiin iltapäivästä Tahkolle laskettelemaan S:n ja pikkuveljen kanssa. Oli kiva päästä kunnolla ekaa kertaa rinteeseen ja sääkin oli aivan huippu, kun aurinko paistoi ja pakkasta oli vain vähän.
Tänään ajattelin kohta kuvata muutaman videon tänne blogiin ja sen jälkeen suunnata kaupungille. Tänään aion ottaa vaan ihan rennosti ja nauttia omasta ajasta, kun se on aina välillä aika kortilla. Mulle oma aika on kuitenkin mun elämän henkireikä ja kaipaan sitä omaa rauhoittumista, jotta jaksan. 
Onko siellä muita joille oma aika on tärkeää, vai viihdyttekö paremmin seurassa?

Ja tässäpä olisi oikein minun näköistä asua. Viihdyin tässä asussa oikein hyvin. Ainut mikä ei menyt hyvin oli, että kuvattiin valkea asu keskellä lunta.. En yhtään tajunnu asiaa ennen kuin koneella kuvia katsellessa. Eihän valkea paita tietenkään erotu mitenkään lumisesta ja valkeasta taustasta. No, mutta näillä mennään. Farkut ja college paita on kiva perus asu, mihin saa kuitenkin vähän ilmettä lisäämällä  alle kauluspaitaa, kaulaan isomman korun sekä hatun päähän. Asu ei ole mitään kamalan ihmeellistä, mutta itse viihdyin siinä oikein hyvin ja se onkin tärkeintä. 
Mitäs te tykkäätte asusta?

Nyt voisin kuvata ne videot kun on vielä valoisaa aikaa, katsotaan tuleeko  niistä mitään ja sitten lähdenkin sinne kaupungille,
Tsao!

7 kommenttia:

  1. Onpa kivoja nämä kuvat, asusta puhumattakaan :-) Toi koru on mun mielestä kiva yksityiskohta muuten mustavalkoisessa asussa!

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana asu! <3 Tuo punertava kaulakoru jotenkin kruunaa koko asun ja tuo eri vaatekappaleet yhteen :) Itsekin haluaisin pitää juuri jotkain kivaa kauluspaitaa svetarin alla, mutta ne jäävät mulla aina niin tyhmän näköisiksi :D Pitää metsästää joku kiva yksilö piakkoin! Täällä kyllä toinen joka viihtyy omissa oloissaan, vaadin vähintään muutaman palautumispäivän touhuamisen jälkeen! :) Oi vitsit, videota! Jään odottelemaan jännyyksiä :) PS. Uusi banneri on ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon<3 Mustakin tuo koru toi just tarvittavan lisän asuun! Joo tiedän ongelman mulla itelläni taitaa olla 3erikauluspaitaa malliltaan sillä erilaisten paitojen alla pitää olla myös erimallinen kauluspaita! Juu sama täällä oma aika ja palautuminen on tärkeitä! Juu pari videoo valmiina ja intoa kuvata lisää vaan kasvaa!:)

      Poista
  3. Onpa kiva asu! :) Mä oon jonkin aikaa metsästänyt jotain kivaa hupparia/college paitaa, muttä oon jotenkin hirveen tarkka siitä millanen teksti tai kuva siinä saa olla :D hah. Mut toi olisi kyllä kiva!

    ♡ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) Juu mulla oli sama, etsin kauan valkeaa collegeta sillä en halunnut sitä millä tahansa tekstillä, tämä teksit oli musta kuitenkin ihan kiva :)

      Poista
  4. Sun jokainen asu on sellainen minkä voisin kuvitella helposti itselleni :))<3 mä tartten tosi paljon sitä omaa aikaa ja viihdyn tosi hyvin yksin, tehden omia juttuja :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla<3 Sielläkin siis toinen joka kaipaa omaa aikaa, itsekin tykkään tehdä itekseen juttuja:))

      Poista