torstai 18. helmikuuta 2016

UUSIA JUTTUJA MEIKKIPUSSISSA


Helou!
Kävin tuossa yksipäivä pyörähtämässä Sokoksella ja  mukaan lähti pitkästä aikaa uusia meikkijuttuja. Huultenrajauskynät ovat olleet mun ostoslistalla jo pitkään, mutta sain vasta nyt aikaiseksi ostettua. Nämä We Caren huultenrajaus kynät oli tarjouksessa alle kolme euroa joten niitä lähti kaksin kappalein mukaan. Oon jo testailut noita ja oon kyllä ollut tyytyväinen. Varsinkin tuo 2sävy on päässyt käyttöön ahkeraan ja oon käyttänyt sitä ihan koko huulella sillä siinä on niin kiva sävy.
Huultenrajauskynien lisäksi mukaan lähti Goshilta tuollainen poskipunakorostusväri. Mulla on aina ollut vain aurinkopuuteri käytössä ja nyt kevään tullen kaipaan kasvoille jotain hieman raikkaampaan. Oon ollut tähänkin tyytyväinen, kivaa vaihtelua sen ainaisen aurinkopuuterin rinnalle. Tämä maksoin jonkun vähän päälle kympin alessa.

Mites, onko mikään näistä tuotteista teille tuttuja ja ootteko tykkänneet?

14 kommenttia:

  1. Vitsi, toi Goshin korostusväri näyttää ihanan sävyselle<3 Onkohan olemassa vaaleita huultenrajauskyniä? Kun mä en jostain syystä osaa pitää tummaa hulilla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja se on kyllä ihanan sävyinen kasvoillakin!:) Kyllä on, mulla ainakin on yksi mikä on ihan täysinväritönkin!:)

      Poista
  2. Ihanan keväinen tuo poskipunakorostusväri! ♥ Nyt munkin tekisi mieli käydä ostelemassa vähän keväisiä meikkejä, kuten juurikin tuollainen raikas poskipuna ja ehkäpä joku kivan kirkas huulipunakin;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekkin ♥ Niinpä aina näin kevään tullen on kiva saada meikkeihin keväisempiä meikkejä, ehkä vähän raskaampien talvimeikkien tilalle!:)

      Poista
  3. Uudet huultenrajauskynät tulis kyl tarpeeseen, kiva jos oot noista tykänny ja ne on noin halvat, ni pitää käydä ostamassa!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu musta noissa oli kyllä hintalaatu suhde täysin kohdillaan!:) Ite ainakin tykkäsin!

      Poista
  4. Goshia on tullut vuosia takaperin kokeiltua, mutta eipä ole muuten jäänyt merkkinä mieleen :D Nuo huultenrajauskynät kyllä kiinnittivät huomion! :o Alle kolmosen ei ole lainkaan paha hinta, pitääpi käydä kurkkimassa joskos tarjous olisi vielä voimassa. Multa löytyy meinaan Essences ja Lumene huultenrajauskyniä ja mä olen ehkä vähän koukussa... :D Eipä tule käytettyä edes huulipunaa hirveämmin, kynää huuliin ja rasvaa päälle, kestää paljon pidemän aikaakin kuin huulipuna! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu mullakin joskus satavuotta sitten ollut goshin puuteri ja nyt päätin ostaa testiin tuon poskipunan! Kannattaa kyllä käydä, tosihyvin hintalaatu suhde kohdillaan ja mulla kävi ihan samallalailla noiden kanssa, ne on syrjäyttänyt mun huulipunat:'D Noita essencesin kyniä pitäisi itekkin testata!

      Poista
  5. Oijoi mitä meikkejä!<3 Tekisi mieli kotiuttaa noista jokainen. Mulla on joskus ollut Goshin meikkejä, mutta siitä on jo aikaa enkä enää muista millaisia ne oli hmmm... Pitäisiköhän hankkia, jos vaikka muistuis mieleen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti ♥ mäkin aika innoissaan oon näitä nyt käytelly!! Siis mulla oli ihan sama juttu ja nyt ihan kokeilu mielessä nappasin tuon mukaan kun oli niin kivat sävyt ja kivalta se musta on vaikuttanut!

      Poista
  6. Näyttääpä toi Goshin poskipunajuttu kivalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu sen värin vei kyllä heti mun huomion ja tykkään siitä myös kasvoilla!:)

      Poista
  7. Gosh on todettu hyväksi merkiksi jo aiemmin ja nyt iski pienoinen himo noihin huultenrajauskyniin :D Tuo poskipuna näyttää myös herkullisen väriseltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu oon kyllä ollut tyytyväinen goshin tuotteisiin!:) nuo on kyllä ehottomasti hintalaatusuhde kohdillaan noissa huultenrajaus kynissä eiku sokkarille vaan;)

      Poista