tiistai 22. maaliskuuta 2016

ASU TUKHOLMASTA


Helou!!
Ihanaa kun nyt on paripäivää paistanut koko ajan aurinko, heti saa lisää energiaa. Tosin lämpötila voisi pikkuhiljaat nousta sinne plussan puolelle, mutta eiköhän se kevät kohta ala. Ostin juuri kotiin narsisseja, mitkä toi heti kevät sekä pääsiäis fiiliksen. 
Koulussa mulla tosiaan on ollu paljon tekemistä niin kuin olen aina välillä maininnut. Järjestettiin tosiaan lauantaina Iisalmessa monikulttuurinen tapahtuma nimeltä kulttuurien karnevaalit. Tapahtumassa oli porukkaa eri kulttuureista ja he esittelivät omia maitaan sekä tanssi ja lauluesityksiä ja ilmaiset ruokamaistiaiset. Tapahtuma meni kuitenkin nappiin ja oli todella kiva järjestää ekaa kertaa iso tapahtuma! Tapahtumassa naurettiin, tansittiin ja halailtiin ja kaikki olivat todella hyvällä tuulella.
Nyt pitäisi tosiaan vielä huominen päivä puristaa koulua, minkä jälkeen voi laittaa moden taas hetkeksi lomamodeen kun pääsiäisen takia on luvassa pitkäviikonloppu. Sitten alkaakin todella loppu rutistus taas tällä lukuvuodelle, mutta siellä se kesä odottaa!

Takki-Only / Farkkupaita-Only / farkut-Bikbok / Laukku-kirppis / kengät-Reebok

Kuvituksena tällä kertaa olisi tukholma päivän asu! Päällä tosiaan piti olla jotain mahdollisemman rentoa ja mukavaa, jotta jaksoi kävellä ja pyöriä ja hyöriä kokopäivän. Jalkaan mahdollisimman mukavat kengät ja farkkupaidan ja mustien farkkujen kanssa ei vaan voi mennä vikaan. Kuvissa takki näyttää melkovalkealta, mutta todellisuudessa se on vaaleanpunainen, joten se toi mukavasti kuitenkin vähän jotain pirteyttä asuun. Oli kyllä kiva kun tukholma oli jo niin kevät ilma ettei tarvinnut tuon pahemmin toppautua kun ulos meni! Välillä vaan tuuli kyllä todella kylmästi milloin kaulahuivi olisi ollut ihan paikallaan.

Nyt mun pitäisi katsoa koulutehtäviä, sill huomenna pitäisi englannissa keskustella virkakielellä, jonkin aikaa ja meitsi on yllättäen pihalla kuin lumiukko:'D
Mutta ehkä mä yritän edes vähän lukea kyseiseen tehtävään nyt etten ihan itseäni nolaa!
Palataan taas, moimoi<3

10 kommenttia:

  1. On ollut kyllä tosi ihanaa kun on paistanut aurinko ja ollut sellainen sopivan raikas keli ♥ Toi tapahtuma kuulostaa hauskalta :) Kulttuurit kiinnostaa ja varmasti oli mahtava kokemus päästä tapahtumaa järjestämään!

    ♥ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siellä oli ihana keli kyllä!:) Joo tapahtuman järjestaminen oli kyllä todella kivaa ja opin itsekkin todella paljon lisää erikulttuureista:)

      Poista
  2. Upeen näköisiä kuvia, tykkään kuvauspaikasta älyttömästi! Jotenkin tosi tunnelmallinen. Aurinko on tosiaan virkistänyt minunkin mieltäni, ihana että aurinkoisia kelejä on riittänyt! Asukin on suloinen, ihana takki:3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Niinpä onneksi kevättä kohti sen valon märä lisääntyy niin mielikin virkistyy:)

      Poista
  3. Ihastelin tätä asua jo instassa, mut ihana on edelleen<3 Mä toivoisin kans et ilmat lähtis lämpeneen pian!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos<3 Jospa nyt pääsiäisen jälkeen lähtisi lämpenemään ja pääsisi nauttimaan keväästä!:)

      Poista
  4. oi super kivat arskat sulla!! ja ihanat reissuasukuvat! :) voi kunpa Rovaniemen tietki sulais pian, niin sais tällaisia kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 Joo nuo arskat on ihan omat lempparit! Niinpä samaa mietin täällä kuopiossa mutta jäätä ja lunta vaan riittää:'D

      Poista
  5. Hei mistä noi sun aurinkolasit on? super kivat!!!

    VastaaPoista
  6. Onpa kiva asu! Tykkään ja paljon, niin keväinen ja raikas<3

    VastaaPoista