perjantai 4. maaliskuuta 2016

LOMALLA VIIMEINKIN VOI OTTAA IISIMMIN


Helou!
Täällä kirjottelee yksi hiihtolomalainen. Tulin nopeesti moikkamaan teitä tänne ennen kuin laitan täyden lomamoden päälle. Saavuin tosiaan eilen illasta tänne Lahteen ja huomenna suunnattaan sitten yhdessä S:n kanssa Helsinkiin. Odotan innolla kun pääsee taas pitkästä aikaa vähän käymään Helsingissä ja keikalla. Mitään sen kummenpia suunnitelmia ei meillä meijän mini reissulle ole, kunhan vaan pyöritään ympäriinsä. 
Mun on pakko vähän ihmetellä tähän väliin, että mihin tammi- ja helmikuu oikein katosi!? Siis ihan oikeasti en voi uskoa että tänään on jo neljäs päivä maaliskuuta. Miten musta tuntuu, että vuosi vuodelta tää aika vaan kuuluu nopeammin eikä millään meinaa pysyä ajan kulussa mukana.


Nyt kuvituksena on arkipäivän asu, lämmin neule ja vähän kulutetut farkut. Löysin tuon neuleen kirpparilta vain 5eurolla ja nyt on mullakin poolokauluksinen neule. Oon jo talven aikaa etittyny pooloneuletta, mutta ei ole löytynyt sitä oikeaa kunnes nyt kirpparilta. Tuo on vielä ilmeisesti jonkun omatekemä, sillä siinä ei ole mitään lappusia ainakaan missään. Tein tänään myös kirpparilla toisen hyvän löydön kun neule josta oli 50% villaa lähti mukaan vain 6eurolla. Täällä Lahessa oli muutenkin joka puolella alennuksia ja kaupoilta lähti mukaan mm. treenitrikoot, perustoppi ja huulten rajauskynä. 
Mutta nyt meen tuon toisen viereen köllimään, palataan sunnuntaina kun istun junassa ja mulla on aikaa bloggailla vähän enemmän. Tarkoituksena on kuvata asukuvia ja muutenkin matskua blogiin nyt viikonlopun aikana, toivotaan että ilman ois suotuisat vaan!
Mutta ihanaa viikonloppua teille ja palataan sunnuntaina,
moimoi<3

mites onko teillä viikonloppu suunnitelmia tai kellä on loma niin lomasuunnitelmia?

6 kommenttia:

  1. Hahaa, mä yhdyn tuohon ajankulun pohdintaan, musta tuntuu meinaan myös siltä, että alkuvuoden pari kuukautta hujahti sekunneissa! :D En nyt tiedä onko se huono vai hyvä juttu, mutta ainakin kohta pääsee lomalle! :D Suosittelen muuten kokeilemaan kahvila Kipon valikoimia Foumissa, jos Helsingin vegaaninen ruokatarjonta kiinnostaa ;) Se on muutenkin siinä kaikkien kauppojen ja kahviloiden keskellä, ei tarvitse edes liikkua pidemmälle! Ja ai että tuo NEULE!! Saako varastaa? Sähän olisit sopivasti lähelläkin... ;) No ei vaisinkaan! Aivan mahtava löytö, varsinkin jos se on käsityötä :) Asu on muutenkin ihanan rento ja simppeli, kelpaisi tännekin <3 Ihania kuvia ja ihana sinä jälleen kerran! :) Pitäkää hyvä reissu ja pidetään peukkuja hyvien säiden puolesta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep parikuukautta vain tuntui häviävän johonkin!! Hitsi, huomasin tuon kahvila vinkin vasta nyt, pitääkin laittaa se ylös nyt jos kävisi ensi viikolla ennen laivalle lähtöä! Haha, tää neule oli kyllä huippu löytö todella, hirmu hyvä päällä ja niin hyvään hintaan kirpalta!! Kiitos paljon<3

      Poista
  2. Oiij aivan ihana tuo neule, tuollaisen minäkin tälle menneelle talvelle tahdoin ♥ Ja tosiaan mihin se tammi- ja helmikuu katos, täälläkin ne hujahti ohi tosi äkkiä:D Kivaa lomaa sulle ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä tää neule oli kyllä todella hyvä löytö, toivottavasti säkin löytäisit vielä jostain kivan neuleen, vaikka ensi talvelle valmiiksi:) Ilmeisesti monella on menneet ekat kuukaudet ihan hujauksessa ohi! Kiitos<3

      Poista
  3. Ihanan näköinen toi neule *_* <3

    VastaaPoista