tiistai 29. maaliskuuta 2016

PYHÄT OHI JA TAKAISIN ARKEEN


Helou!!
Nyt on tosiaan taas minilomalta palailtu takaisin arkeen. 
Miten teidän pääsiäinen sujui? Menikö töissä vai olitteko ihan lomalla?
Täällä pyhät meni oikein mukavasti. Torstaina olin ahkera ja siivoilin kodin kokonaan, sillä vapaita on huomattavasti kivempi viettää puhtaassa kodissa. Illasta S:kin sitten saapui kotiin ja perjantaina suunnattiin heti aamusta ensin ruokakaupoille minkä jälkeen ruvettiin sitten hiusten värjäys puuhiin. S tosiaan laittoi mulle taas vaaleita raitoja ja nyt oon oikeesti blondi. Halusin vaan nopeasti kohotttaa hiusten ilmettä, joten raitoja laittamalla tukka freesautui nopeasti ja ennenkaikkea kukkaro ystävällisesti :'D. Iltapäivästä S:n kavereita saapui vieraaksi tänne Kuopioon ja minä meninkin ystävän kanssa leffaan illalla, jotta pojat sai viettää aikaa ihan rauhassa keskenään. Käytiin katsomassa uusi Onnenonkija elokuva, mikä oli musta ainakin tosi hauska! Mitään ihmeellistä juontahan elokuvassa ei ollut, mutta musta se oli kyllä hauska. Paljon blogi kliseitä ja kyllä se sai mut myös miettimään tätä blogi maailmaankin, vaikka aika kärjistetysti se esitettiinkin. Mutta kyllä suosittelen elokuvaa jos haluaa mennä katsomaan jotain kevyttä ja hauskaa, suomalaista elokuvaa!

Lauantaina sitten suuntasin heti aamusta porukoille leipomaan pizzaa sillä illalla meille oli tulossa aikamoinen rytmiryhmä istumaan iltaa, joten huikopalaahan sitä oli tarjottava. Pizzan leipomisen jälkeen kerkesin käydä vain nopeasti viemessä ruuat meille, kun piti jo lähteä isosiskon luokse meikattavaksi. On kyllä huippua kun sisko on niin taitava meikkaaja niin saa aina välillä edes vähän erikoisemman meikin kun ei itse oikein tuo meikkaus onnistu kuin perus asiat. Kuitenkin meikin jälkeen tuli kotiin, laitettiin vielä vikat paikat kuntoon ja siitä lähtikin oikein mukava ilta! Oli kiva pitkästä aikaa lähteä myös kuopion yöhön, vaikka mun mielestä parhaat kemut on aina kotona ja tunnelma vaan lopahtaa pakosti vähän baarissa, mutta ei sillä kivaa oli ja olen todella pahoillani jos joku sattui olemaan ilonan karaoke puolella, olen hyvin tietoinen etten osaa laulaa, mutta Gimmelin, muijaa seuraava on vaan pakko päästä aina vetämään, valitettavasti, mutta onneksi osaan nauraa itselleni ei se karaoke oo aina niin vakavaa:''D

Sunnuntai menikin sitten treeneissä ja koomailessa. Maanantaina lähdettiin käymään mökille, oli päästävä vielä tänä talvena pilkille ja ajamaan kelkalla, sillä nyt ei tiedä milloin nuo lumet sulaa pois! Oli kyllä huippu ilma maanantaina ja kelpasi kurvailla jäällä kelkalla kun aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta.

Semmonen viikonloppu tällä kertaa. Nyt alkaakin loppu puristus koulun kanssa ennen kesälomaa ja aika on vähän kortilla tällä hetkellä, mutta kyllä mä tänne aina postailen kun sopiva aika tulee, toivottavasti jaksatte pysyä mukana, vaikka postaus tahti hiljeneekin aina aika ajoin :)

Nyt tsemppiä tähän viikkoo kaikille<3


6 kommenttia:

  1. Kuulostaa kyllä todella mukavalta viikonlopulta! Toi pidennetty viikonloppu meni aivan liian nopeasti mun mielestä:D Mukava että pidit siitä Onnenonkijasta, se antoi kyllä hauskan liioitellun kuvan bogimaailmasta, hhi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ja niin kyllä olikin, totta meni ihan sairaan nopeasti!:D Joo musta se oli onnistuneesti liioiteltu, muttei kuitenkaa vedetty liian överiksi vaikka se överi olikin!

      Poista
  2. Kivoja juttuja! Leffaa, ruokaa, kavereita jne :) Kuulostaa hauskalta vapaalta! ♡ Mä en oo niin suomalaisten leffojen fani niin ei ole silleen suurempaa intoa nähdä tota uutta leffaa, mutta paljon siitä on mainoksia kadullakin! :) Eihän sitä tiedä vaikka olisikin ihan hyvä.

    ♡ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu nuista rakentui kyllä ihan täydellinen viikonloppu<3 Joo mä oon vasta pikuhiljaa alkanut lämmetä suomalaisille leffalle, mutta kannattaa vaikka odottaa kun tulee vuokrattavaksi niin ei oo niin iso menetys jos ei nappaakaan:)

      Poista
  3. Kuulostaapas kivalle sun pääsiäisloma! :) Onnenonkija iski kyllä muhunkin, kiva siis että tykkäsit siitä :) Mukavaa viikon jatkoa ♥

    VastaaPoista