maanantai 14. maaliskuuta 2016

UUSI NEULE

 photo P1010084_zpsme84j3fw.jpg

 photo P1010078_zpszlocwqpg.jpg

Helou!
Nyt sitä ollaan taaas takaisin arjen pariin. Mulla alkoi tänään heti 8koulu ja kyllä tuntui jotenkin raskaalta herätä taas loman jälkeen, vaikka uni rytmi ei mennytkään lomalla sekaisin.
Mutta mites mun loma meni?
No ihan helkutin hyvin! Teen kuitenkin vielä erikseen postaukset tampereen ja tukholman reissusta, jottei tästä tule yhtä kilometri postausta. Päätinkin aloittaa postaamisen näillä tampereella otetuilta asukuvilta. Päälle päätyi tosiaan uusi neule, minkä bongasin fb:n kirppis ryhmästä ja se kaveriksi tekonahkahoust ja nilkkurit. Hiukset eivät totelleet tuona päivänä ollenkaan joten hattu pelasti huonon hiuspäivän. Tampereella oli aivan upea ilma! Oli kiva pitkästä aikaa kuvailla auringonpaisteessa kun tarkeni ilman takki ihan hyvin jo ottaa kuvia! Myös järvi oli jo sulanut joten se toi kovasti kevät fiilistä.

 photo P1010066_zps2hmmbczq.jpg


Tämä asu oli kyllä taas niin minun näköinen ja viihdyin tässä asussa todella hyvin! Heti kun bongasin tuon neuleen niin näin sen yhdistettynä tähän asukokonaisuuteen ja onneksi se asu toimi myös päällä ja tää asu oli vaan niin mun näköinen!

 photo P1010065_zpsw5ei2lne.jpg


Tosiaan hiihtolomalla menin eka Tampereelle missä olin yhden yön, sieltä Lahteen, Lahdesta Helsinkiin ja Tukholman laivalle ja sen jälkeen vielä takaisin Lahteen.  Eilen tulin vasta illasta junalla kotiin ja vaikka lomalla tulikin nukkuttua hyvin ja levättyä niin silti kaikki tuo bussissa ja junissa istuminen kyllä väsytti. Olikin vähän outoa tulla yksin kotiin kun oli saanut olla taas toisen kanssa melkein viikon putkeen yhdessä. Mutta niin sitä taas vaan palataan arkeen.
Mutta silti tämä loma oli ihan paras. Olin koko loman todella onnellinen ja varsinkin kun eilen käveltiin auringon paisteessa S:n kanssa ja sen jälkeen nukahdin päikkäreille toisen kainaloon, heräsin ja tajusin että oon vaan niin onnellinen. Ja kiitollinen siitä miten hienon ihmisen oon vierelle löytänyt.

Mutta koska maanantai ja joku saattaa kaivata piristystä niin loppuun yksi kuvasta iloisesta oravan näköisestä ihmisestä auringon paisteessa:
 photo P1010096_zpsqcezydy0.jpg



Mutta nyt toivotan teille kaikille oikein ihanaa viikkoa ja tsemppiä tähän viikkoon loman jälkeen!

11 kommenttia:

  1. Vitsit miten keväisiä kuvia Saara! ♥ Ihanan rento tuo asu :)

    VastaaPoista
  2. Oijoi miten kiva asu jälleen!<3 Ja jään kyllä innolla odottamaan Tukholmasta parempaa postausta! Ps. Esitän sulle toiveen- olisiko mahdollista, että kirjoitat näihin asukuviin mistä mikäkin on? Sulla on niin kivoja vaatteita, että meikeläistä ainakin kiinnostaisi kovasti niiden ostopaikat :)) Kivaa alkanutta viikkoa sulle Saara <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos♥ Hei juu kyllä voin laittaa!:) Loppu viikosta tulee tukholma postaus;)

      Poista
  3. Tosi ihana asu! Toi hattu on superrrsöpö :-)

    VastaaPoista
  4. Älyttömän ihania ja pirteän keväisiä kuvia Saara! Tukholman postausta odotellaan täälläkin ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos♥ Tukholma postausta tuleekin loppuviikosta sitten!:)

      Poista
  5. Aivan ihana tuo vika kuva!!! <3 No kaikki kuvat muutenkin! Näissä on ihan mahtava tausta ja komppaan sua nyt tuossa, että on ihan sunlainen asu hattua myöten! <3 Näytät niin iloiselta ja hehkuvalta näissä :) Kainalopäikkärit ovat kyllä parhautta, tulee niin lämmin fiilis toisen onnesta! :) Matkapostauksia odotellaan täällä jo innolla ;) Mukavaa viikonalkua ja tsemppiä päiviin! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei kiitos paljon♥ Niinpä!! Noniin tukholma postausta tuleekin loppuviikosta!!:)) Samoin sulle♥

      Poista
  6. Ihana asu ja ihanan pirteät kuvat<3

    VastaaPoista