perjantai 20. toukokuuta 2016

GRAFFITI ASU


Helou!
Tulin nyt julkaisemaan loputkin kuvat näistä mitkä otettiin graffitti seinää vasten! Tuossa seinän edessä tuli musta kyllä niin kivoja kuvia, että täytyy suunnatta useamminkin tuonne kuvamaan. Kivasti tulee kuviin ihan erilailla väriä ja kirkkautta kun tausta onkin erilainen kun se perinteinen katu tai ihan vaan seinä. Myös tuon mun collegen värit tulee vielä paremmin esiin tuon taustan kanssa kun siitä löytyi samoja sävyjä kuin paidasta.

Paita - Eleven Paris / Farkut - Bikbok / Kengät - Nike / Kaulakoru - Kalevala

Nuo Niken kengät on kyllä ollut mulla melkein jokapäivä jalassa siitä asti kun ne sieltä tukholmasta kotiutin. Varsinkin nyt kun ne on muuttunut oman jalan mallin mukaan niin ne on niin mukavat jalassa ja sen lisäksi vielä kivan näkisetkin!  Mulla ois hirvee hinku ostaa miljoonat erilaiset valkeat tennarit ja lenkkarit, mutta enköhän mä vielä toistaiseksi pärjää näillä Niken kengillä sekä mun valkeilla Converseilla. 


Mitäs muuta...
No viikonloppu on jo ihan ovella, mulle se tietää treenejä sekä töitä. Sunnuntaina meillä on myös kevätnäytös missä esitämme meidän kisa ohjelman. Hui enää viikko niin ollaan jo menossa kohti Helsinki ja sieltä sitten Pariisiin! Mä toivon että Pariisissa ois jo ihan kesäkelit niin pääsis kunnolla siellä fiilistelemään. 
Mutta ulkona on ihan sairaan hyvä ilma niin suuntaan nyt sinne,
palataan taas,
Moikka ja ihanaa viikonloppua<3

p,s blogin ulkoasu tosiaan muuttui vielä simppelimmäksi kuin ennen, yritin ensin tehdä monimutkaista mutta taidot loppu niin vedin sitten linjan niin yksinkertaseksi kuin osasin, tää näyttää kyllä ihan yllätävän kivalle näin ja kuvat ainakin erottuu!:'D

14 kommenttia:

  1. Asu ja kuvat on tosi kivat! ♥ Tuo seinä on kyllä niin pirtee! Mullakin ois hinku ostaa jotkut Niken tennarit, ne ois nimittäin niin hyvät jalassa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 Joo nuo on kyllä hyvät jalassa ja vielä kivannäköiset!:)

      Poista
  2. Oi miten ihanat hymykuvat!♥ Mä oon aina halunnut päästä kuvailemaan jonnekkin missä on graffitteja. Ne on mun mielestä upeita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos<3 Niin on, pitäisi useamminkin käydä kuvaamassa tälläisissä paikoissa:)

      Poista
  3. Ihanan pirteitä kuvia! Kiva kuvauspaikka :)

    VastaaPoista
  4. Toi sun paita on niin kiva! :) Ja tosi ihana kuvauspaikka <3 :)

    VastaaPoista
  5. Tosi kivoja kuvia! :) Tommoset erikoiset taustat ja rekvisiitat antaa kyllä aina kivasti lisäpotkua noihin kuviin :)

    ja uusi ulkoasu on kyllä! Välillä simppelimpi voikin olla parempi :)

    VastaaPoista
  6. Sun paita näyttää superhyvältä tota taustaa vasten! On kiva nähdä vähän erilaista taustaa kuvissa, terkuin tyttö, joka ottaa lähes aina kuvat kerrostalon rapun eessä :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!:) Hah, mullaaika sama, tosi vakkari paikat missä aina otan kuvat pitäs vähä useammin käydä eripaikoissa kuvaamassa!:'D

      Poista
  7. Oijoijoiiiii mitä väriloistoa! <3 Tajuttoman upea sinä, vaatteet, tausta, KAIKKI <3 Tällaisesta värikombosta saa ana hyvän mielen ja energiaa <3 :) Katselinkin jo instassa kuvaa kisatälläytymisestä, olit siinäkin niin hurjan kaunis, en kestä sun ihanuutta! <3 :D Ja jos tarvitset apua ulkoasun kanssa, niin mulle voi aina laittaa viestiä, jeesaan mielelläni! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei kiitos paljon<<3 Okei kiva kuulla, pitää eka keksiä mitä haluan ulkoasulta niin sitten voisin laittaa viestiä miten kaikki onnistuu, kiva kun tarjoudut auttamaan!:)

      Poista