maanantai 6. kesäkuuta 2016

PARIISIN DISNEYLAND


Noniin, nyt olisi vihdoin vuorossa postaus Pariisin Disneylandissä. Mä oon siis koko elämäni haaveillut pääseväni Disneylandiin ja nyt mä viimein pääsin!! En tiiä muistaako muut, kun aina Disney elokuvissa oli se Pariisin Disneylandin mainos: " Pariisin Disneylandissä vietät unelmiesi lomaa, soita...". Aina lapsena halusin päästä, mutta onneksi pääsin vasta nyt. Sitä osasi ihan erilailla fiilistellä kaikki yksityiskohtia ja muita. Mutta nyt kuvia! Ja vähän varoituksena näitä kuvia on ihan S-I-K-A-N-A.


Niinkuin yllä olevista kuvista näkyy, paikkahan oli ihan sairaan siisti!! Joka puolella oli kaikenlasia yksityiskohtia ja paikka oli rakennettu todella upeasti. Joka puolella oli elokuvien teemojen mukaan alueita ja sieltä sitten löytyi niin laitteita kuin elokuvista tuttuja juttuja!



Niinkuin kaikissa kuvissa suurimman huomion saa tuo suuri prinsessa linna! Linna oli kyllä juuri niin upea ulkoa ja sisältä löytyivät nuo upeat taulut, lasimaalaukset yms. Mitkä kertoivat prinsessa ruususen tarinaa. Myös linnan ympäristö oli niin upean näköinen. Ainut asia mikä minua harmitti oli se. että prinsessa mekkojen koot eivät olleet tarpeeksi isoja.. Muuten oisin saattanut ostaa prinsessa mekon ja leikkiä prinsessaa koko loppupäivän..


Käytiin myös vähän eksymässä Liisa ihmemaassa labyrintissä.. Hauska kun ensin naurettiin ettei tämä mikään labyrintti ole.. Ehkä minuutti sen jälkeen oltiin niin sokkelikossa ettei hajuakaan miten sieltä pääsee ulos :'D Onneksi kuitenkin löysimme tien ulos..


Hienoa oli myös nähdä kaikki satu olennot elossa<3 Aina tiettyinä kellon aikoina alkoi paraati missä tarinoiden hahmot tulivat kaduille juhlimaan. Näiden esitysten aikana tunnelma oli kyllä niin taivaissa, ettei sitä osaa edes tähän tekstille kuvailla. 
Muutenkin koko kokemus oli tälläiselle Disneyhullulle niin mieleenpainuva, että tuntuu jopa turhauttavalta yrittää kuvailla sen paikan fiilistä tänne blogiin, se vaan tulee itse saada kokea!! Ja mulla on semmonen fiilis, että mun on vielä päästävä tuonne uudestaan, sillä tuntui ettei se yksi päivä riittänyt mihinkään! Tää paikka oli vaan niin ikimuistoinen kokemus, mun lapsuus on nyt täysi oikeesti kun tuonne pääsin!! Ja toivon, että jos siellä on muita Disney hulluja niin oikeesti menkää ja kokekaa tuo paikka, se on taianomainen<3

Mutta ajattelin tähän loppuun heittää pari omaa vinkkiä jos tuonne Pariisin Disneylandiin suuntaa:

Laita jalkaan hyvät kengät, tuolla tulee nimittäin käveltyä paljon.

Vaikka kaikki muu oli upeaa oli ruoka tuolla aivan todella huonoa, mutta silti kallista.. Joten kannattaa varata ehottomasti omia eväitä matkaan!

Varaudu jonottamaan. Meillä oli periaatteessa tuuria kun ilma oli hieman sateinen ja Disneyland ei ollut aivan täynnä, mutta silti suurimpiin osiin laitteista oli melkein tunnin jonot. Joten ole valmis jonottamaan, laitteet nimittäin ovat sen arvoisia!

Mutta jos oot todellinen hurjapää ei Disneylandissä ole kuin neljä vähän hurjempaa laitetta. Me kun oltiin siellä niin kolme näistä oli vielä kiinni. Ja siihen ainoaa hurjaan mutkin huijattiin ja voin kertoa, että oli eka ja vike kerta mun elämässä kun meen sellaseen laitteeseen... Nimimerkillä inhoan/pelkään laitteita mitkä pyörii, menee pää alaspäin... Onneksi se yksi laite teki noita molempia.. Mutta niin jos odotat hurjia laitteita niin niitä ei Disneylandistä montaa löydy!

Varaa aikaa kokopäivä. Me oltiin siellä about 10-16.30 ja meitsi ois ainakin viihtynyt siellä paaaaljon pidempään vielä. Joten jos suunnitellet käyväsi siellä aamupäivästä niin, well ei ihan onnistu!

Mutta niin mä en oikein osaa kuvailla tätä paikkaa tähän postauksen, se on vaan jotain mitä täytyy itse kokea että ymmärtää! Mutta iso suositus kaikille jos harkitse tuonne menoa, on kyllä sen rahan arvoista

17 kommenttia:

  1. Aivan ihana postaus! <3 Mun on pakko päästä käymään tuolla. Mä uskon, että tota fiilistä ei pysty mitenkään tänne ruudun toiselle puolelle välittymään, mutta ihania kuvia oot ainakin ottanut :) Niin upean oloinen paikka. Mäki oon tiiätkö aina pikkutytöstä haaveillut pääseväni tonne :D Toivottavasti pääsen tuonne tässä viiden vuoden sisää, olisi ihana viedä siskoni tonne, joka on nyt 7-vuotias. Uskon, että siskoki olis ihan onneissaan kun pääsis tonne. Samalla reissulla olisi ihana myös päästä käymään Pariisin keskustassakin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 Joo paikka oli ihana!! Kannattaa ehottamasti mennä ja siskosi ois varmasti aivan innoissaan tuolla!:) Joo me ei tällä kertaa päästy pariisiin keskustaan, joten sinne pitää itsekin tehdä vielä uusi reissu!

      Poista
  2. Voi että mä haluan tuonne nyt ja heti! :D♥ Näyttää niin upealta :)

    VastaaPoista
  3. Oi mitä kuvia! Tosi kiva postaus,hyviä vinkkejä :) Tuonne olisi kyllä kiva joskus päästä käymään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:)) Kannattaa ehottamasti tuonne mennä!:)

      Poista
  4. Toi on niin ihana paikka! <3 Käytiin porukoitten kans tuola 2006 ja sitten 2007 käytiin Orlandossa Disneyworldissa. Lapsettaa kyllä vieläkin sen verran et joka kuukausi siirrän pienen summan säästötilille, et pääsisin Orlandoon Potterworldiin ^_^ oon melko varma et aikuisena saa noista puistoista paljon enemmän irti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. JEp, oo mäkin haluun päästä noihin disneyworldiin sekä potterwordiin ois niin siistiä!! Joo sitä osaa ihan erilailla fiilistellä aikuisena ja muistaakin ehkä jotain muistaakin noista puistoita!:)

      Poista
  5. Ei hitto tuolla näyttää NIIIN siistille, että mä en kestä! :D Ehottomasti yks top10 paikka mihkä haluun joskus käymään 8) Ja hei ihania nää kuvat, noi susta otetut etenki<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 Joo tuonne kannattaa ehottomasti joskus suunnata!:))

      Poista
  6. Eikä, näyttää ja kuulostaa niin ihanalta! <3 :D Tuonne olisi kyllä huippua päästä, ihan vielä tämänkin ikäisenä :) Jotenkin tuli niin nostalginen fiilis kaikista Disneyn leffoista noita kuvia katsellessa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuo paikka oli niin täydellinen<3 Kannattaa ehottamasti mennä, musta näin aikuisena saa ehkä jopa enemmänkin irti, kuin pienenä!:)

      Poista
  7. Oi kuinka kivalle näyttää! ♥ Oispa ihana päästä itsekin käymään Disneylandissa, hih :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. EIkö näytäkki, se oliki ihan täydellinen paikka!<3 Kannattaa ehottomasti käydä jos suuntaan tuonne päin muutenkin:)

      Poista
  8. Vaudeee! Mä niin haluan Pariisiin ja Disneylaniin, ehkä vielä joku kaunis päivä sinne tulee lähtemään ja pääsemään 8) Matkakuume on muutenkin niin kova! Ihastuttavia kuvia oot hei räpsinyt ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) Jep itsekin haluan vielä ihan sinne pariisiinkin päästä, kun tällä kertaa se keskusta jäi välistä! Ehdottomasti kannattaa disneylandiin mennä jos muutenkni suuntaa pariisiin, niin kiva paikka!

      Poista
  9. Voi vitsi miten kivalta paikalta tuo näyttää <3 Tuo Pariisin Disneylandi on pitkään ollut jo omalla "tuonne on pakko päästä edes kerran elämässä" - listalla!

    Jos poikaystävänikin heitti että eikö olisi romanttista jos kosisi Eiffeltornin edessä mutta hänellekkin vastasin että mielummin tuolla Disneylinnan edessä :D Se olisi paljon romanttisempaa! Ja nyt aina tuon linnan nähdessä tulee vain se mieleen :D

    http://jennakaroliiiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista