torstai 16. kesäkuuta 2016

VASTAVALO JA KESÄLIPPIS


Heissan!
Mites teijjän viikko on mennyt?=)
Mun viikko on mennyt aikalailla töissä. Onneksi eilen mulla oli kuitenkin aamuvuoro, joten pääsin heti töiden jälkeen nauttimaan upeasta kesäpäivästä. Suoraan töistä poljin äkkiä kotiin ja heitin bikinit päälle ja menin makoilemaan aurinkoon. Tai itseasiassa nukkumaan aurinkoon.. Olin vissiin pikkuisen väsynyt kun nukahdin samantien kun aurinkoon pääsin makoilemaan, vaikka ei todellakaan ollut tarkoitus nukkua.. Siinä sitten tuli otettua pikkupäikkärit, minkä jälkeen suuntasin näkemään ystävää. Ostin kaverilta pari kivaa kesävaatetta ja sen jälkeen suunnattiin jätskikiskalle jäätelölle. Oli ihana istua rannassa ja syödä jäätelö ja vaihdella kuulumisia, tuli taas niin kesäfiilis! Nämä lämpimät säät saisi mun puolesta jatkua!

Alkuviikosta meillä oli myös joukkueen kanssa lajikokeilu kerta. Mentiin nimittäin tankotanssi tunnille! Mähän olen käynyt alkeiskurssin tankotanssiin, joku vuosi tai kaksi sitten, mutta eipä paljoo ollu apua:'D Kaikki liikkeet oli kyllä unohtunut ihan täysin, mutta niin ne taas pikkuhiljaa muistui mieleen. Ja muistui mieleen myös se kipu kaikissa niissä pidoissa... Mutta oli kyllä hauskaa ja erilaisia lajeja pitäisi kokeilla useamminkin, jotta kehonhallinta paranisi! 

Jaaa mitäs muuta tänne kuuluu.... Ainii mennää kavereiden kanssa viikonloppuna hesaan! Ootan niin innolla meijän tyttöjen reissua. Meillä oli sopivasti kaikilla lauantai ja sunnuntai vapaa ja päätettiin sitten. että lähetään Helsinkiin! Ihan huippua! Mulla on vielä perjantaina töitä, joten startataan auto heti lauantaina aamusta. Oikeesti oon niin fiiliksissä tässä pikku reissusta. että sen takia jaksaa painaa nyt ensin täyden viikon töitä!

Ainiii vois kuvista sanoo sen verran, että tuon maailman siisteimmän kesälippiksen ostin Disneylandistä!! Ihastuin tuohon lippikseen heti kun näin sen. En kuitenkaan ostanut sitä heti, mutta sitten kun joka kaupassa sitä ihastelin niin päätiin sen sitten ostaa. Ja onneksi ostin sillä toi on ollu mulla varmaan jokapäivä päässä tuon reissun jälkeen! Niin kivan pirtee kesään ja muutenkin kiva ostaa matkamuisto mikä oikeasti pääsee käyttöön!

Mutta nyt lopetan tän päättömän höpöttelyn, palataan toivottavasti vielä huomenna, ennen kuin lähden reissuun,
 moikkis ja ihanaa torstaita! 

6 kommenttia:

  1. Hei vähänkö hyvä ostos toi lippis, niin söpö!<3 Ja sun puuhastelut kuulostaa oikeen mukavalle! Auringonotto♥ Ja hei ihanaa Hesan reissua :)!!

    VastaaPoista
  2. Suloinen lippis Saara! 8) Ihan sun tyylinen hei ♥ Mukavaa Helsinginreissua, sellainen on mullakin heinäkuussa suunnitelmissa, voi kun siellä on aina yhtä ihana päästä käymään! Kylläpä olisi kiva päästä toisen kerran itsekin koklaamaan tankotanssia, se oli aika hauskaa 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kata<3 Oi miten kiva kun sullaki hesaan reissu hesassa!! Niin on aina tulee vähän lomafiilis kun sinne pääsee pyörimään:) Niinpä tankotanssi on kyllä kivaa ja samalla niin haastava, että sitä tekee mieli kokeilla uudestaan!

      Poista
  3. Tuo tankotanssi kuulostaa super hauskalta, haluisin itsekin sitä päästä kokeilemaan! :)) Ps. Ihanat kuvat ja tuo lippis on kyllä kiva! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä hauskaa, mutta samlla myös hyyyvin kivuliasta:'Dd Kiitos paljon<3

      Poista