keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

WHAT I WOULD LIKE TO WEAR THIS SUMMER...

Noniin nyt on Pariisista kotiuduttu! Tai no, minähän hengailen tällä hetkellä Lahdessa ja menen vasta huomenna kotiin, mutta Suomessa kuitenkin jo ollaan. Maanantaina tosiaan tulin puolen päivän aikaan tänne Lahteen ja nyt olenkin nauttinut täällä ihan täysillä näistä upeista kesä keleistä! En myöskään voi uskoa että nyt on jo kesäkuu. Ihan kuin vasta olisi vaihtunut toukokuun puolelle, mutta niin sitä vaan jo mennään kesäkuussa. Näistä ilmoista inspiroituneena keräsin pari kollaasia tämän kesän lemppari asioista pukeutumisessa!
 
Mitä te odotatte eniten kesäpukeutumiselta? Mikä on sun lemppari vaate kesällä?

Kesässä tykkään eniten pukeutumisessa siitä, että silloin saa leikkiä kunnolla väreillä ja kuoseilla. Ei sillä, saahan niillä leikkiä muinakin vuoden aikoina, mutta kesällä ainakin itsellä nousee pintaan halu käyttää erilaisia kuoseja ja värejä, kun talvella viihdyn mustassa ja valkeassa... Ehdoton juttu kesällä mitkä ois saatava ois jotkut hauskat kesähousut! Mieluiten jollain kunnon kuosilla ja värillä. Ne yhdistettyinä valkoiseen perustoppiin sekä korkokenkiin niin asu on heti terassi kelpoinen. Jos taas haluaa mennä rennommalla linjalla heittää jalkaan tasapohjaiset sandaalit. Tästä kollaasista voisin kotiuttaa vaikka kaikki nuo yllä olevat housut, varsinkin nuo keskimmäiset olisivat ihan täydelliset kesähousut! Ja kaikki tämän postauksen kollaasien vaatteet on poimittu Esprit sivuilta (clik!) mistä löytyi kyllä paljon kaikkia ihania vaatteita kesäksi!


Kesässä parasta, Maximekot! Niin helppoa pukeutumista, mutta kuitenkin samalla näyttääkin hyvältä. Minusta kesällä on parasta pukeutumisen helppous, kun päälle ei tarvitse heittää montaa kerrosta vaatteita. Maximekot ovat itsellä ainakin jokaisen asukriisin pelastus. Minulta löytyykin jo pari aika basic maximekkoa, mutta nyt kesäksi haluasin jonkun ihana värikkään ja erilaisella kuosilla olevan mekon. Itse yhdistän maximekon aina tasapohjaisten kenkien kanssa. Maximekon paras puoli on myös sen käytettävyys siinä voi lähteä aamulla rannalle, mutta sama mekko menee myös hyvin illan vietossa, kun vaan freesautuu itse välissä ja laittaa vähän asusteita ja huuliin jotain räväkkää huulipunaa!


Ja mekko linjalla jatketaan. Mekot on vaan niin helppo vaatekesällä, kun ei tarvitse miettiä erikseen ylä- ja alaosaa asusta. Mekot myös toimivat niin arjessa, kuin juhlassa, kun vaan asustaa asun oikein. Omia lemppareita tänä kesänä on ehdottomasti off sholder malliset mekot, mulla löytyy jo yksi, mutta joku toinen sellainen on saatava! Arkena jalkaan voi vetää mekon kanssa valkeat tennarit tai korottomat sandaalit ja juhlaan sitten korkokengät. Myös siistillä pikkulaukulla ja huulipunalla saa heti freesattua ilmettä!

Myös kesän ainainen lemppari on toki farkkushortsit ja toppi sekä kimono. Halusin tähän postaukseen tehdä kollaaseja niistä jutuista mistä olen tänä kesänä innostunut. Ja nyt ei auta kuin lähteä shoppailemaan vaatekaappiin lisää kuoseja ja värejä, se nimittäin näyttää tällä hetkellä ihan liian värittömältä tähän kesään!

P.s Reissu postaus tulee ulos perjantaina, kun pääsen purkamaan kaikki kuvat omalle koneelle! Joten sillon kannattaa olla kuulolla jos kisa ja reissupostaukset kiinnostaa!;)

12 kommenttia:

  1. Ihania vaatteita! Mä tykkään myös kesällä mekoista ja shortseista :) Mulla on yhdet sandaalit, mutta olis kiva löytää täksi kesäksi myös toisetkin kengät! Maximekkoa oon miettinyt pitkään, katsotaan jos sellainen tulee tänä kesänä hankittua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että kollaaseissa oli kivoja vaatteita:)) maximekko on kyllä kesäpäivien pelastus jos mieleinen löytyy nii kannaraa ainakin sovittaa;)

      Poista
  2. Mä liputan kans off shoulder-mekkojen ja paitojen puolesta!:) Espritillä on kyllä ihanan klassisia vaatteita :) Reissupoustia ootellessa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep ne on jotenkin niin kivoja kun paljastaa olkapäät:)) nyt eka tullu ja maanantaina tulee disneyland postaus:)

      Poista
  3. oo tosi ihania kollaaseita! Mie rakastan kesäpukeutumisessa ylipäätään sitä helppoutta, varsinkin silloin jos kelit on lämpimät. Ihan parasta, kun ei tarvi montaa eri vaatekerrosta laittaa päälle, yks mekko tai vaikka hame ja toppi riittää, niin täydellinen kesäasu on valmis :)

    VastaaPoista
  4. Kivoja vaatteita olit valinnut tähän :) Toivottavasti koko kesän ois hyvät säät niin vois käyttää paljon mekkoja ja hameita ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että oli mieleisiä:)) niinpä samaa oon täällä toivonu!:)

      Poista
  5. Ihania kollaaseja!♥ Kesällä kaikki ihanat kimonot, maximekot ja kevyemmät kesäkengät on ihania.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 jep oisvaam hyvät kelit että niitä pääsis käyttämään!:)

      Poista
  6. Espritillä on kieltämättä aina niin ihania juttuja, etenkin kesällä! Mä olen itse asiassa etsinyt juuri tuollaisia kiilakorkosandaaleja, eli kiitos vinkistä! :D Sun pukeutuminen kuulostaa aikalailla siltä, mistä itsekin tykkään kesäisin; rentoa, huoletonta, printikästä ja värikästä pukeutumista. Mekkoja kauniissa kuoseissa ja mukavissa matskuissa, sekä nättejä sortseja ja liehuvia housuja(haaremihousut <3)! Maksit ovat kesien ehdottomia pelastajia! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiva että löyty jotain mitä oot ettinyt!:)) jep nuista on kyllä täydellinen kesäpukeutuminen tehty!:)

      Poista