torstai 25. elokuuta 2016

DUBROVNIK - PHOTO DIARY


Helou!
Se ois kohta taas viikonloppu ja mä tulin postailemaan teille lisää näitä reissukuvia! Nämä kuvat on edelleen suurin osa kaupungista ja Linnalta, joka sijaitsi aivan vanhan kaupungin vieressä. Linnalta näki hienosti koko vanhan kaupungin yli niinkuin alla olevissa kuvissa näkyy.

Jos siellä on yhtään GOT fania niin tuossa ovilla on esim kuvattu yksi kohtaus, tunnistatteko?

Tässä kuvassa istun tosiaan sen linnan muurilla ja tuolla taustalla näkyykin se saari, Lokrum, mihin teimme päiväreissun. Lokrumista postaus tuleekin huomenna!


Yksi huono puoli kahdestaan matkustamisessa on se, ettei saa matkalla mitään kunnon kuvia otettua missä olisi kahdestaan. Tämä kuva on reissusta ainut kuva missä olla molemmat, kun kehdattiin linnalla pyytää eräs toista turistia ottamaan meistä kuvan.


Ja sitten siirrytäänkin vanhaan kaupunkiin. Vanha kaupunki oli niin upea kuin sen kuvittelikin olevan. Paljon upeita rakennuksia ja upeita yksityiskohtia. Ainut mikä vanhassa kaupungissa harmitti, oli se että sen oli täysin vallanneet turistikojut ja turistit. Tuolla tuli vähän sellainen olo kuin olisi museossa, kun paikallisia tai mitään erikoisempia kauppoja ei näkynyt. Splitissä, vanha kaupunki oli mielestäni vielä eläväisempi, sillä siellä näki myös sitä paikallisten arkea. 
Mutta nyt niitä kuvia!

Myös näillä portailla on kuvattu GOT, vinkki; shame..


Tähän postaukseen tuli nyt ihan hirmuisesti kuvia, mutta ehkä te kestätte! Näistä kuvista näkyi hyvin tuo maasto tuolla Dubrovnikissa ja miten kalloista paikka oli. joka paikassa oli myös sikana rappusia ja aina jos halusin rantaan täytyi mennä monet rappuset alas, jotta pääsi veden äärelle. Mutta nyt jatkan lomakuvien muokkaamista, palataan viimeistään huomenna kera kuvien Lokrumista!:)
Mukavaa viikon jatkoa, onneksi huomenna on jo perjantai!

10 kommenttia:

 1. Upeita maisemia ja kuvia! ♥ Sun matkapostauksia on ollut kiva lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tuolla oli kyllä upean näköistä, Kiva kuulla <3

   Poista
 2. Dubrovnik on kyllä aivan ihana paikka <3

  VastaaPoista
 3. Vauu onpa upeita kuvia! :) Varmasti hienoo nähdä noi paikat livenä! :D Varsinkin toi vanha kaupunki ♥

  ♥ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oli kyllä fiilistelyä kun kaikki paikat oli upeita!!kiitos<3

   Poista
 4. Upeita on kuvat, kyllä tämä vaan sitä matkakuumetta nostaa joka kerta. Lisää vaan reissukuvia siis tulemaan;) Tuo on tosi että jos on kahdestaan matkalla niin ei saa kun tyyliin selfieitä kahdestaan napattua, eikä lainkaan kunnon yhteiskuvia:/ Itselaukaisimella kyllä onnistuisi mutta missä kohtaa uskaltaa kameran laskea käsistään ja mennä kököttämään pitkälle jotta saa kuvan ::DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Hyvä että kiinnostaa näitä on nimittäin tulossa lisää;) Ei hitsi totta, miksi en oo ikinä tajunnu tota itselaukaisin!:D

   Poista
 5. Ihania kuvia ja kiva kun nitä on paljon<3 Toi on kyllä kaksin matkustamisen varjopuoli, että ei saa paljoa kuvia yhdessä! :D Mut ihana kuva teistä eniveis<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 jep, ainut jos ois ostanu selfie tikun, mut ei sekään oikeinaja kunnon kivan asemaa:D

   Poista